Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Alu co Ty ostatnio tak zaniedbujesz blogaska? :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pracuję kochana :cool1:....no i korzystając z pięknej ,jeszcze , pogody bywam w najmilszym towarzystwie na spacerkach [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pracuję kochana :cool1:....no i korzystając z pięknej ,jeszcze , pogody bywam w najmilszym towarzystwie na spacerkach [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A gdzie fotki ze spacerków? :)

Posted

kolejny hit z przychodni z dziś. Do koleżanki przyszła pacjentka z maluchem ze stwierdzoną dysplazja stt. biodrowych. Koleżanka przeprowadza badanie wywiad i prosi o usg. Na co mama "pani dr stwierdziła na OKO" pani była w szoku, że bioderka tak się bada :shake:
koleżanka odesłała do pani dr z prośbą o określenie stopnia dysplazji i wykonanie badania usg bo sama uważa że dziecko jest zdrowe i nie ma potrzeby podwójnie pieluszkować :shake: tak na wszelki wypadek!!!!
rewelacja :mad:

ja rozumiem młode mamy przejęte rolą za to nie rozumiem lekarzy w ogóle :angryy:

to tak w ramach zaśmiecenia blogaska :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']sama uważa że dziecko jest zdrowe i nie ma potrzeby podwójnie pieluszkować :shake: tak na wszelki wypadek!!!!
[/quote]

[B]ja też słyszałam, ze teraz często lekarze nakazują szerokie pieluchowanie "na wszelki wypadek". Wg mnie to chore jest :cool1:[/B]

Posted

[quote name='Rinuś']A gdzie fotki ze spacerków? :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ni ma :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']no wlasnie gdzie?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ni ma :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']ciocia w przerwie miedzy spacerkami zajrzyj do nas tam sa fotaski :grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:byłam [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']kolejny hit z przychodni z dziś. Do koleżanki przyszła pacjentka z maluchem ze stwierdzoną dysplazja stt. biodrowych. Koleżanka przeprowadza badanie wywiad i prosi o usg. Na co mama "pani dr stwierdziła na OKO" pani była w szoku, że bioderka tak się bada :shake:
koleżanka odesłała do pani dr z prośbą o określenie stopnia dysplazji i wykonanie badania usg bo sama uważa że dziecko jest zdrowe i nie ma potrzeby podwójnie pieluszkować :shake: tak na wszelki wypadek!!!!

ja rozumiem młode mamy przejęte rolą za to nie rozumiem lekarzy w ogóle :angryy:

to tak w ramach zaśmiecenia blogaska :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: to sie podszkole troszke w tej materii ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pracoholiczko to ja Twoje córuchna ;)
cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:loveu:moja córeczka [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja też słyszałam, ze teraz często lekarze nakazują szerokie pieluchowanie "na wszelki wypadek". Wg mnie to chore jest :cool1:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no bo teraz profilaktyka mile widziana :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']jak juz wstaniesz i przytuptasz tutaj to idz do mojego blogaska bo sa nowe foteczki :p[/quote]
a ja też chciałam zobaczyć fotaski ale gdy na twojego bloga wchodzę to mi się komputer zawiesza:placz::placz: chyba za dużo zdjęć na jednej stronie, tzn. na ostatnią stronę wątku mogę wejść i jest ok. ale jak chcę obejrzeć stronę wcześniejszą to mi się zawiesza i już 3 razy resetowałam kompa:angryy:

Posted

[quote name='Tengusia']halo wstajemy juz :diabloti: bo ja zaraz ide spac :eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja se spałam dziś do 8 :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']jak juz wstaniesz i przytuptasz tutaj to idz do mojego blogaska bo sa nowe foteczki :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tup tup tup :lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='agaga21']a ja też chciałam zobaczyć fotaski ale gdy na twojego bloga wchodzę to mi się komputer zawiesza:placz::placz: chyba za dużo zdjęć na jednej stronie, tzn. na ostatnią stronę wątku mogę wejść i jest ok. ale jak chcę obejrzeć stronę wcześniejszą to mi się zawiesza i już 3 razy resetowałam kompa:angryy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wejdź na album ;)
[URL="http://picasaweb.google.com/tengusia/DominikaPhotos#"]Picasa Web Albums - Dominika - Dominika Photos[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a ja se spałam dziś do 8 :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

[B]ja też :p a nawet do 8.15 :p[/B]
[B]oczywiście z przerwami o 2.30 i 5.30 :cool1:[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zachęcam do lektury [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,96955910,,Dziecko_w_drodze_a_pies_w_domu_.html?v=2"]Dziecko w drodze a pies w domu? - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]jestem pozytywnie zaskoczona komentami ... no 90 % [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ano faktycznie,tez sie zaskoczona poczulam....

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]bier dziołszko ...bier :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Biera ci sie zachciewa?:evil_lol:

[quote name='dbsst']kolejny hit z przychodni z dziś. Do koleżanki przyszła pacjentka z maluchem ze stwierdzoną dysplazja stt. biodrowych. Koleżanka przeprowadza badanie wywiad i prosi o usg. Na co mama "pani dr stwierdziła na OKO" pani była w szoku, że bioderka tak się bada :shake:

to tak w ramach zaśmiecenia blogaska :evil_lol:[/quote]

A ja slyszalam ze w ogole juz sie nie powinno podowjnie pieluszkowac....Ile lekarzy tyle opinii....

czesc Alunia...ide odespac niedospanie chyba...bo oczy az pieka...:-(

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Heloł sis Alu z samego rana:diabloti: [/B][/I][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj witaj skoro świt :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agaga21']a ja też chciałam zobaczyć fotaski ale gdy na twojego bloga wchodzę to mi się komputer zawiesza:placz::placz: chyba za dużo zdjęć na jednej stronie, tzn. na ostatnią stronę wątku mogę wejść i jest ok. ale jak chcę obejrzeć stronę wcześniejszą to mi się zawiesza i już 3 razy resetowałam kompa:angryy:[/QUOTE]

biedactwo :glaszcze: no foteczek troszku jest ale Alicja podala ci link i z picasy mozesz sobie zobaczyc :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja se spałam dziś do 8 :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B]a ja tu spac nie umie, masakra, przeciez ja to spioch pospolity jestem, moglabym cale dnie spac a tu kicha :mdleje:
[/B]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tup tup tup :lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

[B]grzeczna dziewczynka :loveu:
[/B]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wejdź na album ;)
[URL="http://picasaweb.google.com/tengusia/DominikaPhotos#"]Picasa Web Albums - Dominika - Dominika Photos[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

idem ci pw wyslac :diabloti:

Posted

PILNE!
Cioteczki dzisiaj znaleziono w Szczecinie młodą BOKSERKE! Pilnie potrzebny DS!!! Ponizej link...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-znaleziono-mloda-suczke-boksera-w-dt-u-lazy-potrzeba-ds-148466/#post13122865[/url]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja też :p a nawet do 8.15 :p[/B]
[B]oczywiście z przerwami o 2.30 i 5.30 :cool1:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]luxusik :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaga21']dzięki alicja!

edit:
i tak nie mogę nic skomentować bo nawet z ostatniej strony od tengusi mnie wywala[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przeładowała :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Ano faktycznie,tez sie zaskoczona poczulam....

Biera ci sie zachciewa?:evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

A ja slyszalam ze w ogole juz sie nie powinno podowjnie pieluszkowac....Ile lekarzy tyle opinii....

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]co kraj to obyczaj ;)[/FONT][/B][/COLOR]

czesc Alunia...ide odespac niedospanie chyba...bo oczy az pieka...:-([/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]odsypiaj[/B][/COLOR][/FONT] :glaszcze:

[quote name='Tengusia']biedactwo :glaszcze: no foteczek troszku jest ale Alicja podala ci link i z picasy mozesz sobie zobaczyc :loveu:

idem ci pw wyslac :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytałam ...nie miałam neta 5 godzin :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='LAZY']PILNE!
Cioteczki dzisiaj znaleziono w Szczecinie młodą BOKSERKE! Pilnie potrzebny DS!!! Ponizej link...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-znaleziono-mloda-suczke-boksera-w-dt-u-lazy-potrzeba-ds-148466/#post13122865[/URL][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
rozesłałam info [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']to ja lece wyslac ci jeszcze jedno pw :diabloti:[/quote]

[quote name='Tengusia']ciocia czemu mi nie odpisujesz na moje niusy dla wybranych :placz: :obrazic:

:eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo nie miałam neta :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a teraz wróciłam z zakupów w tesco :p[/B][/COLOR][/FONT]