Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiunia']Z Dyzia kawał psiura sie zrobił:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kochany jest :loveu:ale wg Ozzulka to i tak szczypior :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']leeeeecem do ciebie przez necika :diabloti:

bo samolotem nigdy wiecej :placz: az boje sie myslec o tym powrocie do kraju :mdleje: znow tyle godzin uwieziona w malym siedzonku :placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:glaszcze: ...dasz rade ;) bo będziesz wiedziała że wracasz już do nas :loveu::multi:

Gdzie foty oceanu ??:roll:............:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Dzien dobry:loveu:
Wylazlam spod papierow:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:oooo .... wypełzłaś czy sie wykulgalaś ;)....witańsko :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']leeeeecem do ciebie przez necika :diabloti:

bo samolotem nigdy wiecej :placz: az boje sie myslec o tym powrocie do kraju :mdleje: znow tyle godzin uwieziona w malym siedzonku :placz:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ledwo przyleciała a już o powrocie myśli :shake:
co za baba :) :evil_lol:

dołączam się do Mamuchny [/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Gdzie foty oceanu ??:roll:............:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rawena od Dagmary to staficzka ....a w klatce to cziułalaka :evil_lol:

A ja wymizialam i Dyziołka i Cześka ...oba całuśne są :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

dokladnie :)
kurcze gdyby nie chory eldus to bysmy tam byl na pewno ehhh

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ledwo przyleciała a już o powrocie myśli :shake:
co za baba :) :evil_lol:

dołączam się do Mamuchny [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no czekamy na te fotasy cuzamen do qpy ;)

dostałam eska od Tengusi .... że szykuje sie na spacer nad ocean ....oj już sie ciesze na fotaski :multi::multi:

i ze nie wraca ...jak jej każą samolotem lecieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dbsst']heloł :eviltong:[/quote]
:hand: sis xero :lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi']dokladnie :)
kurcze gdyby nie chory eldus to bysmy tam byl na pewno ehhh[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no i sie znów rozminęłyśmy :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zachęcam do lektury
[url=http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,96955910,,Dziecko_w_drodze_a_pies_w_domu_.html?v=2]Dziecko w drodze a pies w domu? - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl[/url][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jestem pozytywnie zaskoczona komentami ... no 90 % [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ja ciągle słyszę o ciekawe jak szpilka pewnie będzie zazdrosna, trzeba będzie uważać - dzizys ci co ją znają wiedzą jaki to typ i nie powinni chyba sie tym przejmować a ci co jej nie znają tym bardziej nie znaja mnie i relacji ja mój pies więc nie rozumiem takiego złowróżenia :shake:
to se ulżyłam :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]dzięki All za zdjęcia Dyzioła.......... wzięłam se
mogę????:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bier dziołszko ...bier :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zachęcam do lektury [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,96955910,,Dziecko_w_drodze_a_pies_w_domu_.html?v=2"]Dziecko w drodze a pies w domu? - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]a ja to widziałam wcześniej i czemu, ach czemu mnie wyprzedziłaś?[/B] :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][B]a ja to widziałam wcześniej i czemu, ach czemu mnie wyprzedziłaś?[/B] :diabloti:[/quote]
bo tym razem padło na mamusię , by wstawiła te ciekawostki co wynajdujesz w sieci :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

boskie to było , nie mogłam oderwać się od lektury :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']bo tym razem padło na mamusię , by wstawiła te ciekawostki co wynajdujesz w sieci :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

boskie to było , nie mogłam oderwać się od lektury :diabloti:[/quote]

[B]jaka szkoda, że nie macie dostępu do tego zamknięte, tam są perełki :loveu: Siedzę i czytam z wypiekami na twarzy :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Vectra']bo tym razem padło na mamusię , by wstawiła te ciekawostki co wynajdujesz w sieci :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

boskie to było , nie mogłam oderwać się od lektury :diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]

CIOTECZKI ... :modla:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/taniocha-psie-obroze-smycze-zabawki-miski-wszystko-od-5zl-na-hotel-dla-dropsa-148259/#post13105489[/URL][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Maga100'][B]jaka szkoda, że nie macie dostępu do tego zamknięte, tam są perełki :loveu: Siedzę i czytam z wypiekami na twarzy :evil_lol:[/B][/quote]
kopiuj :evil_lol:i rozsyłaj ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]jedna z ciekawostek (akurat dziewczyna normalna, ale pani pediatra ze szpitala :cool1:). Alu, mogę u ciebie? :p:diabloti:[/B]

[B]Dziewczyna wylądowała w szpitalu z bardzo mocno przeziębionym niemowlęciem i[/B]

"chciałam przy okazji załatwić sprawę
zaciśniętych piąstek no i stwierdziła nieznaczne napięcie mięśniowe w górnych
kończynach ale...

stwierdziła że [B]to przez to że nie karmię piersią!!![/B]

Na siłę przystawiała mi Krzysia do piersi a ja ponad miesiąc już nie karmię!!
On biedaczysko z tym zatkanym nosem dusił się moją piersią [IMG]http://forum.gazeta.pl/i/emoticons/sad.gif[/IMG] w końcu jej
powiedziałam że sobie nie życzę takiego męczenia dziecka!

[B]Wszystko zwaliła na to że nie karmię piersią zarówno przeziębienie jak i
napięcie mięśniowe.[/B]

Co Wy na to??

A no i zaleciła RELAKTACJĘ!! Jak ja pójdę na wizytę za dwa tygodnie [IMG]http://forum.gazeta.pl/i/emoticons/uncertain.gif[/IMG] grrrr
wściekła jestem i już mnie brzuch boli na samą myśl o ponownym spotkaniu tej
babki... "

Posted

no to z naszej przychodni przychodzi pacjentka z 3 miesięcznym chłopcem do koleżanki i mówi że była u pediatry i pediatra powiedziała, że ona mama katergorycznie ma nie jeść bananów i nabiału bo dziecku potylicę rozmiękcza :cool1:
dodam, że mały pacjent jest na piersi i nie ma ani kolek ani uczuleń NIC! a wizyta była kontrolna :cool1:
no cóż kosmonauci muszą mieć strasznie rozmięknięte potylice skoro głównym składnikiem ich diety jest banan :evil_lol:

witaj

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: ale bowsko ..... to ja też rozmiękczałam Kubie potylice , bo on bardzo wcześnie zaczął jeśc banany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i o dziwo nie uczuliły go :diabloti:

kurna to ja miałam super pediatre ....znaczy My oboje bo to ta sama pani dr leczyła mnie w dzieciństwie i Kubę na początku :p....bez bólu pożegnaliśmy karmienie cycem :diabloti: znaczy z bólem cyca bo chory był ale nie z wyrzutami sumienia ....ale za to neurolog stwierdziła nam padaczkę ....której dziecko w ogóle nie miało :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]WITAM WSZYSTKIE PRZELATUJĄCE :evil_lol: Naszego Blogaska :p

Tengusia ;)

Ja dziś spędziłam czas z taką maleńką uśmiechającą się czasem osóbką :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]