Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zachęcam do lektury [/FONT]
[FONT=Arial]Dziecko w drodze a pies w domu? - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl[/FONT]

[FONT=Arial]jestem pozytywnie zaskoczona komentami ... no 90 % [/FONT]

Ano faktycznie,tez sie zaskoczona poczulam....

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bier dziołszko ...bier :p[/FONT]

Biera ci sie zachciewa?:evil_lol:

[quote name='dbsst']kolejny hit z przychodni z dziś. Do koleżanki przyszła pacjentka z maluchem ze stwierdzoną dysplazja stt. biodrowych. Koleżanka przeprowadza badanie wywiad i prosi o usg. Na co mama "pani dr stwierdziła na OKO" pani była w szoku, że bioderka tak się bada :shake:
koleżanka odesłała do pani dr z prośbą o określenie stopnia dysplazji i wykonanie badania usg bo sama uważa że dziecko jest zdrowe i nie ma potrzeby podwójnie pieluszkować :shake: tak na wszelki wypadek!!!!
rewelacja :mad:

ja rozumiem młode mamy przejęte rolą za to nie rozumiem lekarzy w ogóle :angryy:

to tak w ramach zaśmiecenia blogaska :evil_lol:

A ja slyszalam ze w ogole juz sie nie powinno podowjnie pieluszkowac....Ile lekarzy tyle opinii....

czesc Alunia...ide odespac niedospanie chyba...bo oczy az pieka...:-(

Posted

[quote name='agaga21']a ja też chciałam zobaczyć fotaski ale gdy na twojego bloga wchodzę to mi się komputer zawiesza:placz::placz: chyba za dużo zdjęć na jednej stronie, tzn. na ostatnią stronę wątku mogę wejść i jest ok. ale jak chcę obejrzeć stronę wcześniejszą to mi się zawiesza i już 3 razy resetowałam kompa:angryy:

biedactwo :glaszcze: no foteczek troszku jest ale Alicja podala ci link i z picasy mozesz sobie zobaczyc :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja se spałam dziś do 8 :multi::multi:[/FONT]

a ja tu spac nie umie, masakra, przeciez ja to spioch pospolity jestem, moglabym cale dnie spac a tu kicha :mdleje:

[FONT=Arial]tup tup tup :lol:
[/FONT]

grzeczna dziewczynka :loveu:

[FONT=Arial]wejdź na album ;)
Picasa Web Albums - Dominika - Dominika Photos
[/FONT]

idem ci pw wyslac :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ja też :p a nawet do 8.15 :p
oczywiście z przerwami o 2.30 i 5.30 :cool1:

[FONT=Arial]luxusik :p[/FONT]

[quote name='agaga21']dzięki alicja!

edit:
i tak nie mogę nic skomentować bo nawet z ostatniej strony od tengusi mnie wywala

[FONT=Arial]przeładowała :diabloti:[/FONT]

[quote name='agbar']Ano faktycznie,tez sie zaskoczona poczulam....

Biera ci sie zachciewa?:evil_lol:

[FONT=Arial]nooooo:evil_lol:[/FONT]

A ja slyszalam ze w ogole juz sie nie powinno podowjnie pieluszkowac....Ile lekarzy tyle opinii....

[FONT=Arial]co kraj to obyczaj ;)[/FONT]

czesc Alunia...ide odespac niedospanie chyba...bo oczy az pieka...:-(

[FONT=Arial]odsypiaj[/FONT] :glaszcze:

[quote name='Tengusia']biedactwo :glaszcze: no foteczek troszku jest ale Alicja podala ci link i z picasy mozesz sobie zobaczyc :loveu:

idem ci pw wyslac :diabloti:

[FONT=Arial]poczytałam ...nie miałam neta 5 godzin :angryy:[/FONT]

[quote name='LAZY']PILNE!
Cioteczki dzisiaj znaleziono w Szczecinie młodą BOKSERKE! Pilnie potrzebny DS!!! Ponizej link...
http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-znaleziono-mloda-suczke-boksera-w-dt-u-lazy-potrzeba-ds-148466/#post13122865
[FONT=Arial]
rozesłałam info
[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']to ja lece wyslac ci jeszcze jedno pw :diabloti:

[quote name='Tengusia']ciocia czemu mi nie odpisujesz na moje niusy dla wybranych :placz: :obrazic:

:eviltong:

[FONT=Arial]bo nie miałam neta :placz:[/FONT]

[FONT=Arial]a teraz wróciłam z zakupów w tesco :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bo nie miałam neta :placz:[/FONT]

[FONT=Arial]a teraz wróciłam z zakupów w tesco :p[/FONT]

no dopsz tym razem ci wybacze ale zeby mi to bylo ostatni raz :evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']no dopsz tym razem ci wybacze ale zeby mi to bylo ostatni raz :evil_lol:
[FONT=Arial]
to zadzwoń to INTERNETII:p żeby mi wymienili to badziewie co sie wiecznie psuje :angryy:....3 bloki mają jakieś badziewiate przyłącza i raz w tygodniu net pada na ryj :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
to zadzwoń to INTERNETII:p żeby mi wymienili to badziewie co sie wiecznie psuje :angryy:....3 bloki mają jakieś badziewiate przyłącza i raz w tygodniu net pada na ryj :diabloti:
[/FONT]

zadzwonie i nasle na nich moje zle amstaffy :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']zadzwonie i nasle na nich moje zle amstaffy :diabloti:

:multi::multi::multi:
[FONT=Arial]
ja panu powiedziałam przez telefon że jakby wiedział jaka teraz jestem zła to by tak spokojnie nie siedział przy telefonie :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:
[FONT=Arial]
ja panu powiedziałam przez telefon że jakby wiedział jaka teraz jestem zła to by tak spokojnie nie siedział przy telefonie :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

dobre :roflt:

Posted

[FONT=Arial]:angryy:....a u Nas lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....masakra :angryy:....Ozzy wyszedł z klatki ...zrobił 2 siq i wyrwał do domu z powrotem i tak zakończył poranny spacer po 3 minutach ...teraz z powrotem w łóżku sie wyleguje :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:angryy:....a u Nas lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....masakra :angryy:....Ozzy wyszedł z klatki ...zrobił 2 siq i wyrwał do domu z powrotem i tak zakończył poranny spacer po 3 minutach ...teraz z powrotem w łóżku sie wyleguje :diabloti:[/FONT]

to tak jak u nas
okropnie jest dzis :(

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:angryy:....a u Nas lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....masakra :angryy:....Ozzy wyszedł z klatki ...zrobił 2 siq i wyrwał do domu z powrotem i tak zakończył poranny spacer po 3 minutach ...teraz z powrotem w łóżku sie wyleguje :diabloti:[/FONT]

biedny Ozzulek zeby tak na deszczu musiec sisiu robic :glaszcze:

Posted

u nas tez lejeeeeeeeeee :mad::mad:
eeee to moje na deszczu siku nie robią ..inteligentnie włażom pod balkon :diabloti::diabloti: i pod tymi owymi balkonami zasuwają też do chaty :eviltong: całość trwa niespełna 5 minutek hihih