Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']a ja to widziałam wcześniej i czemu, ach czemu mnie wyprzedziłaś? :diabloti:
bo tym razem padło na mamusię , by wstawiła te ciekawostki co wynajdujesz w sieci :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

boskie to było , nie mogłam oderwać się od lektury :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']bo tym razem padło na mamusię , by wstawiła te ciekawostki co wynajdujesz w sieci :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jaka szkoda, że nie macie dostępu do tego zamknięte, tam są perełki :loveu: Siedzę i czytam z wypiekami na twarzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']bo tym razem padło na mamusię , by wstawiła te ciekawostki co wynajdujesz w sieci :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]

CIOTECZKI ... :modla:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/taniocha-psie-obroze-smycze-zabawki-miski-wszystko-od-5zl-na-hotel-dla-dropsa-148259/#post13105489
[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']jaka szkoda, że nie macie dostępu do tego zamknięte, tam są perełki :loveu: Siedzę i czytam z wypiekami na twarzy :evil_lol:
[FONT=Arial]
kopiuj :evil_lol:i rozsyłaj ;)
[/FONT]

Posted

jedna z ciekawostek (akurat dziewczyna normalna, ale pani pediatra ze szpitala :cool1:). Alu, mogę u ciebie? :p:diabloti:

Dziewczyna wylądowała w szpitalu z bardzo mocno przeziębionym niemowlęciem i

"chciałam przy okazji załatwić sprawę
zaciśniętych piąstek no i stwierdziła nieznaczne napięcie mięśniowe w górnych
kończynach ale...

stwierdziła że to przez to że nie karmię piersią!!!

Na siłę przystawiała mi Krzysia do piersi a ja ponad miesiąc już nie karmię!!
On biedaczysko z tym zatkanym nosem dusił się moją piersią w końcu jej
powiedziałam że sobie nie życzę takiego męczenia dziecka!

Wszystko zwaliła na to że nie karmię piersią zarówno przeziębienie jak i
napięcie mięśniowe.

Co Wy na to??

A no i zaleciła RELAKTACJĘ!! Jak ja pójdę na wizytę za dwa tygodnie grrrr
wściekła jestem i już mnie brzuch boli na samą myśl o ponownym spotkaniu tej
babki... "

Posted

no to z naszej przychodni przychodzi pacjentka z 3 miesięcznym chłopcem do koleżanki i mówi że była u pediatry i pediatra powiedziała, że ona mama katergorycznie ma nie jeść bananów i nabiału bo dziecku potylicę rozmiękcza :cool1:
dodam, że mały pacjent jest na piersi i nie ma ani kolek ani uczuleń NIC! a wizyta była kontrolna :cool1:
no cóż kosmonauci muszą mieć strasznie rozmięknięte potylice skoro głównym składnikiem ich diety jest banan :evil_lol:

witaj

Posted

[FONT=Arial]:roflt: ale bowsko ..... to ja też rozmiękczałam Kubie potylice , bo on bardzo wcześnie zaczął jeśc banany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i o dziwo nie uczuliły go :diabloti:

kurna to ja miałam super pediatre ....znaczy My oboje bo to ta sama pani dr leczyła mnie w dzieciństwie i Kubę na początku :p....bez bólu pożegnaliśmy karmienie cycem :diabloti: znaczy z bólem cyca bo chory był ale nie z wyrzutami sumienia ....ale za to neurolog stwierdziła nam padaczkę ....której dziecko w ogóle nie miało :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]WITAM WSZYSTKIE PRZELATUJĄCE :evil_lol: Naszego Blogaska :p

Tengusia ;)

Ja dziś spędziłam czas z taką maleńką uśmiechającą się czasem osóbką :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś']Alu co Ty ostatnio tak zaniedbujesz blogaska? :)

[FONT=Arial]pracuję kochana :cool1:....no i korzystając z pięknej ,jeszcze , pogody bywam w najmilszym towarzystwie na spacerkach [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]pracuję kochana :cool1:....no i korzystając z pięknej ,jeszcze , pogody bywam w najmilszym towarzystwie na spacerkach [/FONT]

A gdzie fotki ze spacerków? :)

Posted

kolejny hit z przychodni z dziś. Do koleżanki przyszła pacjentka z maluchem ze stwierdzoną dysplazja stt. biodrowych. Koleżanka przeprowadza badanie wywiad i prosi o usg. Na co mama "pani dr stwierdziła na OKO" pani była w szoku, że bioderka tak się bada :shake:
koleżanka odesłała do pani dr z prośbą o określenie stopnia dysplazji i wykonanie badania usg bo sama uważa że dziecko jest zdrowe i nie ma potrzeby podwójnie pieluszkować :shake: tak na wszelki wypadek!!!!
rewelacja :mad:

ja rozumiem młode mamy przejęte rolą za to nie rozumiem lekarzy w ogóle :angryy:

to tak w ramach zaśmiecenia blogaska :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']sama uważa że dziecko jest zdrowe i nie ma potrzeby podwójnie pieluszkować :shake: tak na wszelki wypadek!!!!

ja też słyszałam, ze teraz często lekarze nakazują szerokie pieluchowanie "na wszelki wypadek". Wg mnie to chore jest :cool1:

Posted

[quote name='Rinuś']A gdzie fotki ze spacerków? :)

[FONT=Arial]ni ma :p[/FONT]

[quote name='deer_1987']no wlasnie gdzie?

[FONT=Arial]no ni ma :razz:[/FONT]

[quote name='Tengusia']ciocia w przerwie miedzy spacerkami zajrzyj do nas tam sa fotaski :grins:

[FONT=Arial]:loveu:byłam [/FONT]

[quote name='dbsst']kolejny hit z przychodni z dziś. Do koleżanki przyszła pacjentka z maluchem ze stwierdzoną dysplazja stt. biodrowych. Koleżanka przeprowadza badanie wywiad i prosi o usg. Na co mama "pani dr stwierdziła na OKO" pani była w szoku, że bioderka tak się bada :shake:
koleżanka odesłała do pani dr z prośbą o określenie stopnia dysplazji i wykonanie badania usg bo sama uważa że dziecko jest zdrowe i nie ma potrzeby podwójnie pieluszkować :shake: tak na wszelki wypadek!!!!

ja rozumiem młode mamy przejęte rolą za to nie rozumiem lekarzy w ogóle :angryy:

to tak w ramach zaśmiecenia blogaska :evil_lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: to sie podszkole troszke w tej materii ;)[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pracoholiczko to ja Twoje córuchna ;)
cześć :loveu::multi:
[/FONT]
[FONT=Arial]
:loveu:moja córeczka
[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']ja też słyszałam, ze teraz często lekarze nakazują szerokie pieluchowanie "na wszelki wypadek". Wg mnie to chore jest :cool1:

[FONT=Arial]no bo teraz profilaktyka mile widziana :angryy:[/FONT]

Posted

Tengusia napisał(a):
jak juz wstaniesz i przytuptasz tutaj to idz do mojego blogaska bo sa nowe foteczki :p

a ja też chciałam zobaczyć fotaski ale gdy na twojego bloga wchodzę to mi się komputer zawiesza:placz::placz: chyba za dużo zdjęć na jednej stronie, tzn. na ostatnią stronę wątku mogę wejść i jest ok. ale jak chcę obejrzeć stronę wcześniejszą to mi się zawiesza i już 3 razy resetowałam kompa:angryy:

Posted

[quote name='Tengusia']halo wstajemy juz :diabloti: bo ja zaraz ide spac :eviltong:

[FONT=Arial]a ja se spałam dziś do 8 :multi::multi:[/FONT]

[quote name='Tengusia']jak juz wstaniesz i przytuptasz tutaj to idz do mojego blogaska bo sa nowe foteczki :p

[FONT=Arial]tup tup tup :lol:
[/FONT]
[quote name='agaga21']a ja też chciałam zobaczyć fotaski ale gdy na twojego bloga wchodzę to mi się komputer zawiesza:placz::placz: chyba za dużo zdjęć na jednej stronie, tzn. na ostatnią stronę wątku mogę wejść i jest ok. ale jak chcę obejrzeć stronę wcześniejszą to mi się zawiesza i już 3 razy resetowałam kompa:angryy:

[FONT=Arial]wejdź na album ;)
Picasa Web Albums - Dominika - Dominika Photos
[/FONT]