Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']taaaa głodnymu zawsze chlyb na mysli :evil_lol::evil_lol: Jabolkowo chyba wyposzczono :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Jak ja byda wyposzczono to ty zaros pierwsza sie dowiesz:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Słyszałam:diabloti:[/FONT]

:roll:

[quote name='Rinuś']Witaj Alu :)ale jeeesień...jeszcze nie, za szybko.. :(

[FONT=Arial]no Ona zawsze przychodzi za szybko :shake:[/FONT]

[quote name='deer_1987']na razie sie po szkole na agilitry wybralismy ale nas ulewa po krotkim czasie wygonila.

[FONT=Arial]u nas zimno ...niestety :shake:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
znając życie ukradliby go na poczcie :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]no tak :cool1:...nasza kochana PP....ostatnio priorytet polecony szedł z Pruszkowa od czwartku do wtorku a zwykły polecony z Zamościa od czwartku do piątku ...czyli tylko 1 dzień [/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Wierczysław!

Jak głowa???

[FONT=Arial]Wierczysławek :multi:

o niebo lepiej ... jeszcze boli ale to już takie ostatnie westchnienia :multi:
[/FONT]

[quote name='lolka75']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/352225/00000066.JPG
mleczyk:loveu:... to juz ostatni w tym sezonie:-(
[FONT=Arial]
:-(....ostatni
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]no tak :cool1:...nasza kochana PP....ostatnio priorytet polecony szedł z Pruszkowa od czwartku do wtorku a zwykły polecony z Zamościa od czwartku do piątku ...czyli tylko 1 dzień [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Georgia]
brak słów :)
moja jedna siostra wysłała drugiej paczkę z ciuszkami dla Zuzki i okazało się że w paczce zamiast 10 rzeczy jest jedna, widocznie paczka była za ciężka i postanowili ją odciążyć trochę :razz:

[/FONT]

Posted

hej

ja zamówiłam paczkę na firmę do przychodni przyszła na nazwisko Tz do nas :evil_lol:
zamówiłam pocztę i tak zapłaciłam przyszło kurierem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to po gwizdek wypełniałam formularz dostawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
w sumie dobrze bo i tak w przychodni mnie nie ma więc mam już paczuszkę rozpakowaną ale...........fakt to fakt :cool1:

Posted

[quote name='deer_1987']No jesien juz coraz bardziej sie gosci.. ponizej 10 stopni teraz jest..
[FONT=Arial]
oj u nas dziś czuć zime :shake:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
brak słów :)
moja jedna siostra wysłała drugiej paczkę z ciuszkami dla Zuzki i okazało się że w paczce zamiast 10 rzeczy jest jedna, widocznie paczka była za ciężka i postanowili ją odciążyć trochę :razz:

[/FONT]

[FONT=Arial]znam tą dbałość :diabloti: mojemu ojcu kiedyś folmy do kamery takie specjalne zginęły :mad:[/FONT]

[quote name='dbsst']hej

ja zamówiłam paczkę na firmę do przychodni przyszła na nazwisko Tz do nas :evil_lol:
zamówiłam pocztę i tak zapłaciłam przyszło kurierem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to po gwizdek wypełniałam formularz dostawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
w sumie dobrze bo i tak w przychodni mnie nie ma więc mam już paczuszkę rozpakowaną ale...........fakt to fakt :cool1:

[FONT=Arial]ja zamówiłam PP i przyszło inPostem :angryy::mad:i teraz musze dymać do Center na jakieś zadupie w godz. 9-16 :angryy: bo tylko tam moge paczke odebrać bo mnie nie było w domu ...gdzie poczte mam 3 kroki od domu czynną do 18 [/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']przynajmniej Rybnik będzie miał szansę Cie pooglądać popodziwiać pozachwycać się Tobą :cool3:

a ty co jej się tak podlizujesz? :diabloti:
Alicja, cóżeś jej obiecała?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
oj u nas dziś czuć zime :shake:
[/FONT]

u nas tez paskudnie a jeszcze zaczelo padac :placz: ale to juz tylko 5 dni i ... :diabloti:

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]ja zamówiłam PP i przyszło inPostem :angryy::mad:i teraz musze dymać do Center na jakieś zadupie w godz. 9-16 :angryy: bo tylko tam moge paczke odebrać bo mnie nie było w domu ...gdzie poczte mam 3 kroki od domu czynną do 18 [/FONT]

masz bryczke bedzie szybciej

:eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']przynajmniej Rybnik będzie miał szansę Cie pooglądać popodziwiać pozachwycać się Tobą :cool3:

:roll::evil_lol:

[quote name='deer_1987']Wieje,slonce, leje.. ciekawe jak jutro bedzie jak mam w planach fajny spacer.

[FONT=Arial]ja sie musze w domku wygrzać [/FONT]

[quote name='Aga&Ganja']A u nas słoneczko i dość cieplutko! Pozdrawiamy wszystkich. :)

[FONT=Arial]:cool1:no to zazdraszczam [/FONT]

[quote name='Maga100']a ty co jej się tak podlizujesz? :diabloti:

[FONT=Arial]
no własnie nie wiem :hmmmm:
[/FONT]

[quote name='Rinuś']ciooootka :loveu:

:grins: :loveu:

[quote name='Tengusia']masz bryczke bedzie szybciej

:eviltong:

[FONT=Arial]a kto da kooniu owsa :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']a ty co jej się tak podlizujesz? :diabloti:
muła ja z dobrego serca jestem dobra - ale co TY ZŁY CHARAKTER możesz o tym wiedzieć :shake::diabloti:

Witaj sis xero:diabloti: