Alicja Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:zajrzyjcie Cioteczki ...podnieście suczynke [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przywiazana-do-drzewa-suka-cc-pomoc-w-ogloszeniach-potrzebna-147247/index2.html#post13027799[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [B]witaj, ciotko dogowych dzieci :cool3:[/B] Quote
Alicja Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Maga100'][B]witaj, ciotko dogowych dzieci :cool3:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:o Witaj , Jedna z Matek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Basia&Safi']dooobranoc :) ozzulki :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dzień dobry :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']howk nawet nie próbuję czytać :p [FONT=Arial]przedrukować :razz::razz: :grins:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przedrukować :razz::razz: :grins:[/FONT] opowiedzieć przy kawie u mnie na narożniku :cool1: Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [FONT=Arial] urodzinowy prezent[/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']opowiedzieć przy kawie u mnie na narożniku :cool1: [FONT=Arial]pomyślimy i o tym ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 koło nas mieszka piesek jak Ozzy ale jest znacznie drobniejszy nie wspomnę o głowie nie jak wiadro :cool1: może wpadniesz zobaczyć pseudo Ozzyego Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']koło nas mieszka piesek jak Ozzy ale jest znacznie drobniejszy nie wspomnę o głowie nie jak wiadro :cool1: może wpadniesz zobaczyć pseudo Ozzyego [FONT=Arial] :evil_lol:kusisz .... mam plany ...tylko teraz musze z realizacja poczekać do wieści na naradzie szkoleniowej co na kiedy i do kiedy musze mieć i gdzie mam jeszcze na szkolenie jechać[/FONT] :diabloti: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]pomyślimy i o tym ;)[/FONT] od myślenie boli mnie tylko głowa :diabloti: Quote
agbar Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja tez mam naroznik:obrazic:....i kawe:obrazic: Pseudo Ozzy tez by sie znalazl.. ale jak nie to nie.... Wychodze Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol:kusisz .... mam plany ...tylko teraz musze z realizacja poczekać do wieści na naradzie szkoleniowej co na kiedy i do kiedy musze mieć i gdzie mam jeszcze na szkolenie jechać[/FONT] :diabloti: cokolwiek powiedziałaś i tak nic nie rozumiem :evil_lol::diabloti: szkolenia u mnie są najlepsze kolega dr jak przyjeżdżał do wawy na szkolenia i mieszkał u nas zawsze do ośrodka musiał uderzać z buta lub autobusu Ostatniego dnia zapytali go czy jest chory czy tak melanżuje :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc zapraszam - co prawda teraz tylko mogę polewac ale......... Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']od myślenie boli mnie tylko głowa :diabloti: [FONT=Arial]połóż kompres :diabloti:[/FONT] [quote name='agbar']Ja tez mam naroznik:obrazic:....i kawe:obrazic: Pseudo Ozzy tez by sie znalazl.. ale jak nie to nie.... Wychodze [FONT=Arial]no nie fochaj :glaszcze:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [FONT=Arial]WRZEŚNIOWO[/FONT] Quote
Selket Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Alusia :calus: Cudne fotaski :calus: :calus: I Ozzuliński jak zawsze przepiękny :grins: :grins: Quote
Recommended Posts