Hanna R. Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A mnie NIC nie boli - i WCALE mi nie idzie ! :vamp: Właśnie sie wsciekłam - bo mój mąż kupił mi TYSIĄC ZŁYCH żabek do firanek . :vamp: :vamp: :vamp: No i kuźwa - nie będe mogła zrobić tego, co chciałam . WRRR ... Czemu faceci sa tacy beznadziejni ??? Przecież dałam mu właściwą na wzór ... :nonono2: :nonono2: :nonono2: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A mnie NIC nie boli - i WCALE mi nie idzie ! :vamp: Właśnie sie wsciekłam - bo mój mąż kupił mi TYSIĄC ZŁYCH żabek do firanek . :vamp: :vamp: :vamp: No i kuźwa - nie będe mogła zrobić tego, co chciałam . WRRR ... Czemu faceci sa tacy beznadziejni ??? Przecież dałam mu właściwą na wzór ... :nonono2: :nonono2: :nonono2: no to wyślij go z nimi do sklepu , niech wymieni na właściwe;-) Quote
aga1215 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A mnie NIC nie boli - i WCALE mi nie idzie ! :vamp: Właśnie sie wsciekłam - bo mój mąż kupił mi TYSIĄC ZŁYCH żabek do firanek . :vamp: :vamp: :vamp: No i kuźwa - nie będe mogła zrobić tego, co chciałam . WRRR ... Czemu faceci sa tacy beznadziejni ??? Przecież dałam mu właściwą na wzór ... :nonono2: :nonono2: :nonono2: - kiedy facet mówu do rzeczy??? - kiedy otwiera szafę :drinka: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 aga1215 napisał(a):- kiedy facet mówu do rzeczy??? - kiedy otwiera szafę :drinka:święta racja :lookarou: Ja miałam podobną sytuację 2 lata temu jak kupowalismy zieloną wykładzinę do pokoju .W sklepie wybraliśmy , a że byliśmy w 3 ja Tz i Harley to TZ zawiózł nas do domciu i wrócił zakupić wybrany towar .Na wychodnym jeszcze mu przypomniałam , która to była wybrana .Oczywiście wrócił ale z tą INNĄ :vamp: .Wprawdzie nie jast zła ale tamta miała inny odcień i trochę inna gatunkowo była , a on jeszcze przez tydzień szedł w zaparte że tę wybieraliśmy .No i podjechalismy do sklepu i zaraz popędził do wałka mówiąc , widzisz to ta , tyle że to była inna niż w domu .Dopiero wtedy przyznał się do pomyłki :lookarou: Quote
Hanna R. Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no to wyślij go z nimi do sklepu , niech wymieni na właściwe;-) Kiedy on będzie w domu dopiero o 18 .... Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Kiedy on będzie w domu dopiero o 18 ....:nonono2: no to psykro........ Quote
sayma Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 :-D :-D jaka śliczniusia choineczka Alu zrób mi zblizenia tych jamiołeczków prosze prosze prosze :modla: :multi: Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 a ja kce Ozzymotrona i Ale jak boczki wyleguja ;) Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 dbsst napisał(a):a ja kce Ozzymotrona i Ale jak boczki wyleguja ;)Ozzy wyleguje jak zwykle z bimbałkami w górze a Ala poopę przed kompem na krześle plaszczy:sg168: Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy wyleguje jak zwykle z bimbałkami w górze a Ala poopę przed kompem na krześle plaszczy:sg168: nie nie nie ja kce dwoch (z)boczkow fote :D Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 dbsst napisał(a):nie nie nie ja kce dwoch (z)boczkow fote :Dnie bede robićboczkowyh fotek bo Sayma sce janiołki , to muszą być janiołki :lookarou: Quote
aga1215 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie bede robićboczkowyh fotek bo Sayma sce janiołki , to muszą być janiołki :lookarou: a nie możesz i takich i takich??? :infinity: :drinka: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 aga1215 napisał(a):a nie możesz i takich i takich??? :infinity: :drinka:no nie , bo by to nie po bozemu było:sg168: Quote
aga1215 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no nie , bo by to nie po bozemu było:sg168: :oops: a dlaczego :hmmmm: Quote
sayma Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie bede robićboczkowyh fotek bo Sayma sce janiołki , to muszą być janiołki :lookarou: Ala czy ja Ci juz mówiłam, że jestes kofffana :buzi: bardzo bardzo koffana :buzi: :kiss_2: bede miała Jamiołki będę miała Jamiołki :multi: :multi: Quote
BoJa2 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Alicjo! Nie zapomnij o moczącym się pierniku! U nas już trwa degustacja MOCZKI:-D :-D Quote
asiunia Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hej!! Ale u Ozzulca sie świątecznie zrobilo:-D Quote
Vogue Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A my juz teraz skladamy Ozziemu i jego pani moc zyczen swiatecznych:-D:-D:-D Przepraszamy ze tak wczesnie, ale na kilka dni odlaczmy sie od komputerka:cry:Pancia musi sie wykazac (TZ po raz pierwszy od kilku lat w domciu);-);-) Quote
Vogue Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Boze, skad mi sie wzial ten znaczek nad postem:bigcry: Quote
PIKA Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 asher napisał(a):Ty chyba w jakiejś innej Warszawie mieszkasz, bo u mnie od soboty bielutko :D I wciąż sypie :D Taaa po drugiej stronie Wisly odwilż a u nas snieg :lol Alicjarydzewska napisał(a):no nie , bo by to nie po bozemu było:sg168: a czemu? teraz boczki mozna jeśc i w w Wigilie :lol: Quote
sayma Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 własnie szoruje kuchnie ( jak ja tego niecierpie :nonono2: :puppydog: ) ale co chwilke zerkam czy nie ma jamiołeczków :flasings: :-D Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Alicjo! Nie zapomnij o moczącym się pierniku! U nas już trwa degustacja MOCZKI:-D :-Djeeeee to może i my popróbujemy ;-) , mój piernik dopiero się namacza, więc jutro do dzieła :lookarou: Quote
Recommended Posts