malawaszka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 mam dość tego użerania sie z dogo NIC nie mogę znaleźć a na Pwp poginęły mi wszystkie moje ważne tematy :-/ i te EMOTY do niczegoi sątu z boku i to z PRAWEJ Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=4] POTRZEBUJĘ CHYBA PSYCHOLOGA !!!:silly: :silly: :silly: [/SIZE][/B][/quote] [B][COLOR=red]Tutaj nawet on ci nie pomoże :siara: [/COLOR][/B] Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='malawaszka']A JA TERAZ DOSTAJĘ PO 10 POWIADOMIEŃ Z KILKU TOPICÓW KTÓRE ZDĄŻYŁAM ODWIEDZIĆ OD TEJ OKROPNEJ ZMIANY!!![/quote]Wszyscy, któzy sobie zaznaczyli tę opcje tak dostają... Miałam nadzieję, że to jakis błąd, który Admin poprawi, ale własnie sie okazało, że nie - wszystko jest ok :evilbat: A jak nam źle, to se możemy zaznaczyc opcje powiadamiania raz dziennie. No po prostu super :evilbat: Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 może zadziała QR??? Dobranoc Alu :)))) zadziałał :hmmmm: a emoty można pisac literkami :shock: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dogo nowe a przyzwyczajenia Ozzulca stare ;-) [IMG]http://img487.imageshack.us/img487/6141/fotel1hg.jpg[/IMG][/quote] A to zdjęcie to chyba do Palyboya, albo inszego CKM :-o Quote
Patka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 No nie mogę jajek wietrzenie ale się uśmiałą a ta mina ... :laugh2_2: [FONT=Arial Black][SIZE=4]BOSKA!!!![/SIZE][/FONT] Quote
Camara Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dogo nowe a przyzwyczajenia Ozzulca stare ;-) [IMG]http://img487.imageshack.us/img487/6141/fotel1hg.jpg[/IMG][/quote] :roflt: pełny loozik... ta fotka to hit sezonu :-D Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Camara']:roflt: pełny loozik... ta fotka to hit sezonu :-D[/quote] Tia, no nie mogę :cunao: ... Ozzy jest najlepszy :cool: ;-) ... Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='dbsst']Alu gdzie jestes !!!!!!!!!!![/quote]o jeżu kolczasty , kto to wymyślił swięta :nonono2: Dziś udało nam się w końcu wybrać na zakupy , rodzinne :vamp: .Ozzulec został u babci , a my uzupełnielismy niedobory;-) Do tego ta stłuczona noga :vamp: .Narazie mam stabilizator , ale nie wiem jak to dalej będzie wyglądać , bo siniak imponujący :haha: . Przed chwilą skończyłam poobiednie sprzątanie .No i nie mam jeszcze świątecznej gałąchy kupionej:puppydog: . Chyba zrobię sobie kawę:kaffee_2: i pożrę ciasteczka / świateczne:sabber: / Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 no i ja wlasnie jem ciasteczka pomagaja ;) :D na WSZYSTKO łacznie z dieta :D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='dbsst']no i ja wlasnie jem ciasteczka pomagaja ;) :D na WSZYSTKO łacznie z dieta :D[/quote]no to zarzadzę w domciu podwieczorek :sg168: Kurde i ja nawet dziś nie miałam czasu Ozzulcowi zrobić fotki :nonono2: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 naszczescie wieczor nastaje i beda fotki ;) fotelowe :D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='dbsst']naszczescie wieczor nastaje i beda fotki ;) fotelowe :D[/quote]:-D Ozzy dziś tylko przewala ciało z kata w kąt / czyli z kanapy na kanape i na fotele 8-) /U babci to wogóle miał frajdę bo się poszedł wyczochrać na sypialniane wyrko :-D Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:-D Ozzy dziś tylko przewala ciało z kata w kąt / czyli z kanapy na kanape i na fotele 8-) /U babci to wogóle miał frajdę bo się poszedł wyczochrać na sypialniane wyrko :-D[/quote] hahaha to tak jak moj kannappon :D to dawaj te wyrkowo foty :D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='dbsst']hahaha to tak jak moj kannappon :D to dawaj te wyrkowo foty :D[/quote]jeszcze nic nie mam :lookarou: Quote
Cimi Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [img]http://img487.imageshack.us/img487/6141/fotel1hg.jpg[/img] Boskie, boskie i boskie :lol:. Szkoda, że jeszcze nie ma pilota w łapie i tv :lol: Quote
mrowka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [IMG]http://img487.imageshack.us/img487/6141/fotel1hg.jpg[/IMG] Bezwstydnik!! :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Cimi , dokładnie tego mu brakuje ;-) Mrówka , Ozzy to pies z jajami :sg168: Quote
Alka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Witam! Kilka razy próbowałam wysłac post ale jakiś błąd wyskakiwał ...:evil: Ala, gdzie byliście na zakupach? Ja również dzisiaj buszowałam po sklepach, aż mnie nogi bolą .Jeszcze wszystkiego nie kupiłam,brakuje mi kilku prezentów, ale w tygodniu z TZ się wybierzemy i dokupimy...;-) nasza choineczka leży na balkonie i czeka na ubranie :-D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='Alka']Witam! Kilka razy próbowałam wysłac post ale jakiś błąd wyskakiwał ...:evil: Ala, gdzie byliście na zakupach? Ja również dzisiaj buszowałam po sklepach, aż mnie nogi bolą .Jeszcze wszystkiego nie kupiłam,brakuje mi kilku prezentów, ale w tygodniu z TZ się wybierzemy i dokupimy...;-) nasza choineczka leży na balkonie i czeka na ubranie :-D[/quote]Byliśmy w REALU , bo najspokojniej , a konkretnie to jechałam po Moją Kawę ;-) , a wydałam duuuużo więcej :puppydog: . Mnie omija kupowanie prezentów , bo my mamy aparacik a Kuba dziś dostał odtwarzacz MP3 i pod choinkę to już tylko chyba baterie będzie miał 8-) .My po gałązkę dzis nie zdążylismy . więc będzie chyba we wtorek lub w środę .A potem to już tylko .....MOCZKA ;-) Quote
Alka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 ja zajme sie słodkimi wypiekami a TZ resztą menu na świąteczny stół on jest specjalistą od moczki... Quote
Hanna R. Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy to pies z jajami :sg168:[/quote] [B][COLOR=red]ALCJA !!!! Gezio czuje się DOTKNIĘTY !!!! [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B][COLOR=red]ALCJA !!!! Gezio czuje się DOTKNIĘTY !!!! [/COLOR][/B][/quote]oj Haniu , to powiedz Geziowi , że tu nie o TO znaczenie chodzi ale to INNE ;-) / no np może być baba z jajami itp :sg168: / Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 o nie teraz to Szpilakowata czuje sie dotknieta bo ona baba a jaj niet ;) Quote
Recommended Posts