Selket Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Wszystkiego Naj, Naj, Najlepszego i duzzziiiooooo, kolejnych wspaniałych lat :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88']Wiesz co.. w pierwszej chwili zastanawiałam się, CZEMU dopiero teraz zalegalizowaliście nielegalny związek.... później włączyłam myślenie... Ja chyba lepiej się już położę spać :evil_lol: [FONT=Arial]buuuhahhahah... bonzajowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahhahah... bonzajowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] No co :niewiem:... co ja poradzę, że jak wracam z Krakowa to nie myślę ze zmęczenia :oops: Quote
Basia&Safi Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 jeeee Alus urodzinki :):):) wszytskiego njlepszegooooo :):):) Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88']Wiesz co.. w pierwszej chwili zastanawiałam się, CZEMU dopiero teraz zalegalizowaliście nielegalny związek.... później włączyłam myślenie... Ja chyba lepiej się już położę spać :evil_lol: [FONT=Arial]:roflt: [/FONT] [quote name='halgre58']Witam w deszczową sobotę [FONT=Arial]witaj ... w przemoczony dzionek [/FONT] [quote name='Wyjątek']a u nas nie pada :multi::multi: chociaż mi to różnicy nie robi, bo na 13 do 22 do pracy :placz: [FONT=Arial]u nas teraz przestało :roll:[/FONT] [quote name='Selket']Wszystkiego Naj, Naj, Najlepszego i duzzziiiooooo, kolejnych wspaniałych lat :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahhahah... bonzajowa [/FONT]:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial] dziewczyna z fantazją :evil_lol:[/FONT] [quote name='bonsai_88']No co :niewiem:... co ja poradzę, że jak wracam z Krakowa to nie myślę ze zmęczenia :oops: [FONT=Arial] kurde ...to ten Kraków źle na Ciebie działa :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Basia&Safi']jeeee Alus urodzinki :):):) wszytskiego njlepszegooooo :):):) [FONT=Arial]dzięki Basiu [/FONT] Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 O kutwa :crazyeye: dopiero teraz zalegalizowaliście związek ?:crazyeye::eviltong::eviltong::eviltong: Gratulacje i powodzenia!! a fotki jakieś są ? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaaaa 23 lata temu :evil_lol::eviltong: fot ni ma :grins:[/FONT] tooo źle zrozumiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to szczęścia życzę :loveu: Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Rinuś']O kutwa :crazyeye: dopiero teraz zalegalizowaliście związek ?:crazyeye::eviltong::eviltong::eviltong: Gratulacje i powodzenia!! a fotki jakieś są ? :evil_lol: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaaaa 23 lata temu :evil_lol::eviltong: fot ni ma :grins:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [FONT=Lucida Console]Rozsądku w życiu, umiaru w piciu.[/FONT] [FONT=Lucida Console][/FONT] [FONT=Lucida Console]Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia.[/FONT] [FONT=Lucida Console][/FONT] [FONT=Lucida Console]Ciągłej radości, szczęścia w miłości.[/FONT] [FONT=Lucida Console][/FONT] [FONT=Lucida Console]Wspaniałej pracy, wysokiej płacy.[/FONT] [FONT=Lucida Console][/FONT] [FONT=Lucida Console]Pomysłów wielu, dojścia do celu.[/FONT] [FONT=Lucida Console][/FONT] [FONT=Lucida Console]Rekordów bicia i 100 lat życia.[/FONT] [FONT=Lucida Console][/FONT] [FONT=Lucida Console][/FONT] Quote
malawaszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Dokładam i przebijam!:roll: STO LAT!!! pZDR. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczek zabazarkowana i wszędzie przebija :roflt: Quote
Tengusia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 a ja zamiast zyczonek napisze ze podziwiam cie kobietko ... ja po 7 latach stoje na rozstaju drog i sama nie wiem ktora chce isc a wy 23 lata ... podziwiam :p :p :p Quote
ice_t Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 czy ja dobrze wyczytałam cze Ala ma dzis urodzinki ?? W takim razie życzę dużo duzo szczęścia , radości i spełnienia marzeń :) Quote
malawaszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ice_t napisał(a):czy ja dobrze wyczytałam cze Ala ma dzis urodzinki ?? W takim razie życzę dużo duzo szczęścia , radości i spełnienia marzeń :) znaczy nie czytałaś wcale :turn-l: :evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Rinuś']tooo źle zrozumiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to szczęścia życzę :loveu: [FONT=Arial]:evil_lol: a przyda się przyda ;)[/FONT] [quote name='Aga&Ganja'][FONT=Lucida Console]Rozsądku w życiu, umiaru w piciu.[/FONT] [FONT=Lucida Console]Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia.[/FONT] [FONT=Lucida Console]Ciągłej radości, szczęścia w miłości.[/FONT] [FONT=Lucida Console]Wspaniałej pracy, wysokiej płacy.[/FONT] [FONT=Lucida Console]Pomysłów wielu, dojścia do celu.[/FONT] [FONT=Lucida Console]Rekordów bicia i 100 lat życia.[/FONT] :całus: [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczek zabazarkowana i wszędzie przebija :roflt: [FONT=Arial]licytacja ...kto da więcej :evil_lol:[/FONT] [quote name='Tengusia']a ja zamiast zyczonek napisze ze podziwiam cie kobietko ... ja po 7 latach stoje na rozstaju drog i sama nie wiem ktora chce isc a wy 23 lata ... podziwiam :p :p :p [FONT=Arial] potrzebne są 2 strony skłonne do kompromisów ...inaczej nie ma szans :razz:[/FONT] [quote name='ice_t']czy ja dobrze wyczytałam cze Ala ma dzis urodzinki ?? W takim razie życzę dużo duzo szczęścia , radości i spełnienia marzeń :) [FONT=Arial]do urodzinek zostało mi pół roku ;) za to jutro miałby urodzinki moj dziadziuś i oboje mamy imieniny których nigdy nie obchodzę , ale jak ktoś ciekaw to jutro Alicji i Alojzego :p[/FONT] [quote name='malawaszka']znaczy nie czytałaś wcale :turn-l: :evil_lol::diabloti:[FONT=Arial] :evil_lol: no widać nie :evil_lol:[/FONT] Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 To już wszystkiego najlepszego za jutro i dobranoc:loveu: Quote
agaciaaa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Wszystkiego naaaaaj Alu i panie C. :Rose: :Rose: :Rose: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]za to jutro miałby urodzinki moj dziadziuś i oboje mamy imieniny których nigdy nie obchodzę , ale jak ktoś ciekaw to jutro Alicji i Alojzego :p[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Oo, mój dziadek też Alojzy :p Foteczki widziałam :loveu: http://images6.fotosik.pl/487/c57b4ec1abd440f7.jpg super mina :loveu: Quote
halgre Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jakaś następna rocznica :crazyeye::crazyeye: Nieee chyba nie :shake::shake::evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]do urodzinek zostało mi pół roku ;) za to jutro miałby urodzinki moj dziadziuś i oboje mamy imieniny których nigdy nie obchodzę , ale jak ktoś ciekaw to jutro Alicji i Alojzego :p[/FONT] ups...............:oops::oops::oops::oops:, no to nich będa imieninkowe zyczenia Quote
*zaba* Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Dokładam i przebijam!:roll: STO LAT!!! pZDR. No to ja daje 150 !!!!!:eviltong: Quote
halgre Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [FONT=Georgia]No taaak ... trzeba poczekać chyba, aż się impreza rocznicowa skończy :grins::grins::grins:[/FONT] Quote
sota36 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A ja ze spoznionymi...:( Ale zasiewam ( o biedy narodzie):I jeszcze jeden, i jeszcze raz, Ala i Cezar nich zyja nam!!!!!! Quote
Recommended Posts