Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majoka']To ja dzisiaj stawiam kawę
[IMG]http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg[/IMG][/quote]

ale pięknie wygląda ta kawusia :multi: chyba trochę sobie siorbnę jak Ala nie widzi :cool1: :cool3:

Czeeeeeee Ala :multi::loveu:

P.S
Majoka, ale Ty masz avatara :roll: aż dostałam oczopląsu od niego :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam jak Iv siorbała kawę :grins: dzięki Mariolka ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:watpliwy: a tak się rozglądałam czy nie ma Ali :roll: musiała wszystko dojrzeć :watpliwy:
ale kawusia warta była tego siorbnięcia :cool1: :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']:watpliwy: a tak się rozglądałam czy nie ma Ali :roll: musiała wszystko dojrzeć :watpliwy:
ale kawusia warta była tego siorbnięcia :cool1: :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]siorbaj kochana ...ja się podzielę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:a dziś pan dr ogladał z aprobatą moje tattoo :multi::multi:i wydał z siebie głos :razz::razz: bo On tak wogóle prawie nic nie mówi ...i wiem że miałkiedyś sunieczkę boxię :p...Madzaleno mozesz Panu P. rzec że pan dr pochwalił :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie temu że na takim ładnym boczu wydziarane to tattoo :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak tam Alu w piatek 13- go?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:fajniutko ...ja lubiam 13 ...dla Mnie fatalną liczbą jest 11 :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:a dziś pan dr ogladał z aprobatą moje tattoo :multi::multi:i wydał z siebie głos :razz::razz: bo On tak wogóle prawie nic nie mówi ...i wiem że miałkiedyś sunieczkę boxię :p...Madzaleno mozesz Panu P. rzec że pan dr pochwalił :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]pewnie temu że na takim ładnym boczu wydziarane to tattoo :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
jaki fajny pan doktor:multi:... lubie ludzi z otwartymi umyslami:loveu:

czesc Alusia:loveu:.... i jak z Twoimi pleckami?

Posted

Trzynastego jest zawsze szczęśliwy dzień, a jak przypada w piątek, to już w ogóle ;)

Przyniosłam Ci winko na wieczór, Alusiu ;)

[IMG]http://delima.pl/storage/full/1177601935_wino4www.sxc.hu.jpg[/IMG]

Posted

nikogo dzisiaj u Ali nie bylo :-o

dobrze ze zajrzalam i zalapalam sie jeszcze na dzisiaj :grins:

[COLOR=paleturquoise]edit chyba sie nie zalapalam juz sama nie wiem czy dzisiaj jest wczoraj, czy ja mam cos z godzina nie halo :hmmmm:[/COLOR]

Ala jak tam pogoda u was bo u nas sniegu po lydki i dalej sypie, patrzalam na prognoze i tak ma byc do czwartku - wiec tak sobie mysle, zapne snowboard, przypne na szeleczkach Bolusia i smigam na deseczce do pracy :diabloti:

Posted

[quote name='rwpb']A nas już prawie zasypało. Dobrze, że chociaż drogowcy zaskoczyli zimę :loveu:[/quote]
u mnie raczej remis drogowcy kontra zima, raz ona ich raz oni ją :))

A wogóle doberek

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak mi wczoraj zabrano dogo tak dopiero teraz odzyskałam ...
witam Was i zarazem mówię do sklikania ...bo zaraz pomykam pomóc mamci przy imprezce ...mam ma dziś z tatą 50 lat po ślubie a jutro mam ma 70 latek.[/B][/COLOR][/FONT]