Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Witaj :multi:
A ciotka nie w pracy ?
Widzę że Ozulec zaś entki na śniegu trenuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Bonowaty tak wczoraj szalał że swoją obróżkę łańcuszkową stracił i znajdź to teraz w śniegu :roll:
Się miałam wczoraj wpisać i przywitać ale wciągną mnie watek suńki oddanej do uśpienia ,straszne są potwory z ludzi :roll:.
Dawno nie zaglądałam bo prawie dwa tygodnie Michał był w szpitalu więc wiodłam koczowniczy tryb życia .[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
teraz to już wróciłam z pracy ....wcześniej byłam przed ;)

Harley kiedyś nam w śniegu zgubiła swojego ''rolexa'' ale udało się znaleść ...za to Ozzy był lepszy ... na bezludziu ....zgubił adresówkę :evil_lol:

O masz ....i co z Michałem ??[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Tutaj widać jak Ozulek pięknie umie zjeżdzać, jak jakiś pług śnieżny :diabloti:

[URL]http://images47.fotosik.pl/49/31118fb9073f7322.jpg[/URL]

Nasz Gonzo niestety ma problemy zdrowotne :shake: i zamówiłam mu kubraczek u Taks, czekamy już na listonosza, bo kubraki i buty uszyte są :multi:
Mice też zamówiłam kubrak, bo to taki mały zmarźluch jest :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dlatego mówię ...jak psiak nie jest zdrowy to lepiej zainwestować ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon'][URL]http://images44.fotosik.pl/49/4dce1622fdc21f8e.jpg[/URL]
buahahahahaha wygladałam tak samo jak na stoku usiłowałam wstac :grin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witankooo:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyjrzałam się .... uderzające podobieństwo :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Melduję ze jestem, foty sobie podziwiam:loveu:

krokiecik:loveu::evil_lol:
[url]http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyjrzałam się .... uderzające podobieństwo :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:oops::oops::oops: no Alu :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Melduję ze jestem, foty sobie podziwiam:loveu:

krokiecik:loveu::evil_lol:
[URL]http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]świnka z rusztu :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']:oops::oops::oops: no Alu :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so no:oops::roll: ..... no nie z urody :shake:......tylko z postawy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so no:oops::roll: ..... no nie z urody :shake:......tylko z postawy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aaa z postawy no to tak :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]świnka z rusztu :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz:crazyeye:.....jak powiem Ozziemu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aaa z postawy no to tak :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no przeca tylko TO miałam na myśli :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz:crazyeye:.....jak powiem Ozziemu:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skarżypyta :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] ...........................................................:evil_lol::evil_lol:

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][B]ZIMOWO ZIMOWE FOTY NA WSTECZU[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie skarżypyta tylko pani UPRZEJMA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...sorry :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]siem poprawiam już :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]skarżypyta :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] ...........................................................:evil_lol::evil_lol:

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie skarżypyta tylko pani UPRZEJMA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Miałem się spytać o kogoś, ale zapomniałem o kogo :eviltong:
Ala, dzisiaj znowu psułem Twoją sałatkę :cool3:. Połowę zrobiłem z majonezem, a do reszty dodałem banana i mandarynek bez majonezu. Wsio się zjadło :multi:.
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='rwpb']Miałem się spytać o kogoś, ale zapomniałem o kogo :eviltong:
Ala, dzisiaj znowu psułem Twoją sałatkę :cool3:. Połowę zrobiłem z majonezem, a do reszty dodałem banana i mandarynek bez majonezu. Wsio się zjadło :multi:.
Pozdrawiamy[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kurde .... no zapomniałeś że miałeś zapytać o :roll:......noooooo o........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

do tej popsutej pasowałby jeszcze ananasik ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

I dopiero teraz mi mówisz o ananasie? Nie wiem, czy jutro znowu nie będzie sałatka do obiadu :evil_lol:
A tak jak masz chętkę, to zrób sobie moją. Na razie jest bez nazwy. Kroi się pędzoną cykorię, mandarynki, oliwki i banany. Potem wsio wybełtać, dodać odrobinę musztardy i pokropić kroplą oliwy. Smacznego.

Posted

[URL]http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg[/URL]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[I][B]nie no Ozzi jest fenomenalnyyyyyy ![/B][/I]
[I][B]widzialam wsie zimowe yntki :eviltong::eviltong:[/B][/I]

[B][I]cholewcia i daj tu tera komus psioka do adopcji ....biedna Lola ...[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]o jakiej sałatce mowa???? kcem wiedziec i znac colki przepis ![/I][/B]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to zjeżdżamy na brzuszku z górki :) :evil_lol::evil_lol:
[url]http://images47.fotosik.pl/49/31118fb9073f7322.jpg[/url]

tylko żeby sobie podwozia nie zarysował za bardzo :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berczysław :diabloti:

se wdepłam... dawa kaff bo pół nocy nie spałam :roll::oops: widziołach Jełopka zimowo-zimowego... Kloc tak nie chce poszaleć... Ino oponki mu w głowie :p... niby spoko, bo spala enerdżi biegając z oponką, ale..... cholewcia.... on dalej na letnich jedzie :roll::evil_lol::evil_lol:... cza poszukać kajś w lasu zimówek :loveu::loveu:

no to se zmykam... przelecieć reszte towarzycha :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berczysław :diabloti:

se wdepłam... dawa kaff bo pół nocy nie spałam :roll::oops: widziołach Jełopka zimowo-zimowego... Kloc tak nie chce poszaleć... Ino oponki mu w głowie :p... niby spoko, bo spala enerdżi biegając z oponką, ale..... cholewcia.... on dalej na letnich jedzie :roll::evil_lol::evil_lol:... cza poszukać kajś w lasu zimówek :loveu::loveu:

no to se zmykam... przelecieć reszte towarzycha :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A dlaczemu nie spałaś?:roll::glaszcze:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berczysław :diabloti:

no to se zmykam... przelecieć reszte towarzycha :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A dlaczemu nie spałaś?:roll::glaszcze:

Beruś Alu:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witanko wszystkim ;)

Ostatnio spałam w nocy dwie godziny, bo mi dzidziuś rzygał, zasypiał na krótkie momenty jedynie, jak miał pyszczek w mojej dłoni, a drugą musiałam go miziać.
Nikt nie wie, czego się najadł.

Kawusia?

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A dlaczemu nie spałaś?:roll::glaszcze:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A dlaczemu nie spałaś?:roll::glaszcze:
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Beruś Alu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a dlaczemu a dlaczemu :roll::roll:

powiem, ale jesio nie teraz :roll::roll::razz::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a dlaczemu a dlaczemu :roll::roll:

powiem, ale jesio nie teraz :roll::roll::razz::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyhyyyy:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no to se zmykam... przelecieć reszte towarzycha :multi::multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

z tego co widze mnie nie przelecialas jeszcze:obrazic:..:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a dlaczemu a dlaczemu :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]powiem, ale jesio nie teraz :roll::roll::razz::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

nie mow...nie mow...nie mow....
kogo by to interesowalo:diabloti::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='agbar']z tego co widze mnie nie przelecialas jeszcze:obrazic:..:diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nie jak tak :crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

nie mow...nie mow...nie mow....
kogo by to interesowalo:diabloti::diabloti::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tysz tak myśle... kto by chciał wiedzieć że............................ :diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tysz tak myśle... kto by chciał wiedzieć że............................ :diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no ja na pewno nie:eviltong: