jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]miłego :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mam nadzieję , że tak źle nie będzie [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]...dziś zaczęłam nowe leki ... i tym razem ciepłe okłady , troszkę chyba to rozluźniło bo czuję się lepiej :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wychodzi to picie kawy w pracy :angryy::angryy::angryy: czyli to co się wielu wydaje że tak jest że pani w przedszkolu siedzi i na dzieci patrzy ... a weźcie sobie wyobraźcie jak wchodzi o 6 rano rozespane dziecko i płacze ...mama leci do pracy .... to co zostawicie ...nie weźmiecie na ręce by utulić .....[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]no mam nadzieję ze nie bede musiała całego urlopu brać bo mam zaplanowane kilka dzionków ....a tak to nici z planów na styczen :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]a dzieciaczkami zajmują się inne nauczycielki [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Dobrze, że lepiej, oby całkiem przeszło :) Żartujesz sobie, ktoś myślał, że w przedszkolu trzeba tylko patrzeć na dzieci?? Założę się, że ten ktoś to dzieci nigdy nie miał...... I życzę Ci, żeby Ci nie wlepili jednak urlopu :) Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']Dobrze, że lepiej, oby całkiem przeszło :) Żartujesz sobie, ktoś myślał, że w przedszkolu trzeba tylko patrzeć na dzieci?? Założę się, że ten ktoś to dzieci nigdy nie miał...... I życzę Ci, żeby Ci nie wlepili jednak urlopu :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: a jednak wlepili .....idę do pracy dopiero 5 stycznia :razz:niby fajnie , bo dużo wolnego ... ale z drugiej strony mogłam zaszaleć w ferie ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti: a jednak wlepili .....idę do pracy dopiero 5 stycznia :razz:niby fajnie , bo dużo wolnego ... ale z drugiej strony mogłam zaszaleć w ferie ;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zaszalej teraz :) Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']Zaszalej teraz :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no szaleje :diabloti: jak wchodzę do gabinetu na zastrzyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na bal przebierańców przeistaczam się w sitko :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Alutka...tylko niech Ci sie nie zachce okienek myc teraz:shake:... bo sie doprawisz. I nie szalej z gotowaniem na swieta....masz kregoslupek nie teges to jestes usprawiedliwiona:p. Pozdrowki i buziole Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='lolka75']Alutka...tylko niech Ci sie nie zachce okienek myc teraz:shake:... bo sie doprawisz. I nie szalej z gotowaniem na swieta....masz kregoslupek nie teges to jestes usprawiedliwiona:p. Pozdrowki i buziole[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Loluś :calus: ale ja oprócz tego ze mnie łapa boleje to zdrowa jestem :p...a okienko zostało mi tylko 1 ....a gotowanie to takie jak zwykle więc nic strasznego ...no i cza serniczek i ciastko z bakaliami zrobić :multi::multi::multi:[U]...MAGDA ...czytaj Twój ulubiony Murzynek z polewką ;):loveu:[/U][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] miłego :multi: mam nadzieję , że tak źle nie będzie ...dziś zaczęłam nowe leki ... i tym razem ciepłe okłady , troszkę chyba to rozluźniło bo czuję się lepiej :razz: wychodzi to picie kawy w pracy :angryy::angryy::angryy: czyli to co się wielu wydaje że tak jest że pani w przedszkolu siedzi i na dzieci patrzy ... a weźcie sobie wyobraźcie jak wchodzi o 6 rano rozespane dziecko i płacze ...mama leci do pracy .... to co zostawicie ...nie weźmiecie na ręce by utulić .....[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja bym wolała ciepłe.. nie cierpie zimna :lol: ale grunt, żeby pomagało ;) Taaaa, picie kawy.. Miałam praktyki tu i tam.. wiem jak to jest z dzieciakami, i jak męczące bywają ;) Quote
rwpb Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ala, zrób to samo, co my. Dostań polecenie żeby nie przeszkadzać w domu i wyjedź nad morze :diabloti: Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja bym wolała ciepłe.. nie cierpie zimna :lol: ale grunt, żeby pomagało ;) Taaaa, picie kawy.. Miałam praktyki tu i tam.. wiem jak to jest z dzieciakami, i jak męczące bywają ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]współczuję ;).... sobie też [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Ala, zrób to samo, co my. Dostań polecenie żeby nie przeszkadzać w domu i wyjedź nad morze :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dostałam polecenie by nie przeszkadzać w pokoju :placz::placz::placz:nie puścili nad morze :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Loluś :calus: ale ja oprócz tego ze mnie łapa boleje to zdrowa jestem :p...a okienko zostało mi tylko 1 ....a gotowanie to takie jak zwykle więc nic strasznego ...no i cza serniczek i ciastko z bakaliami zrobić :multi::multi::multi:[U]...MAGDA ...czytaj Twój ulubiony Murzynek z polewką ;):loveu:[/U][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Murzynek z polewka mmmm....:loveu: mam przepisa ktorego uzywam od lat i to jest najbardziej prosty i pyszny murzynek:cool3: moja hol. rodzina sie zajada:cool3: roboty na 20 min. i pie[zenie 45:cool3: Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alu.......może się jeszcze skusisz na ten wyjazd do INY....mmmmmzrobię sałateczkę z tortelinii.................niebo w gebie:cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='Bullila.nl']Murzynek z polewka mmmm....:loveu: mam przepisa ktorego uzywam od lat i to jest najbardziej prosty i pyszny murzynek:cool3: moja hol. rodzina sie zajada:cool3: roboty na 20 min. i pie[zenie 45:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo dobraśny on ci jest :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alu.......może się jeszcze skusisz na ten wyjazd do INY....mmmmmzrobię sałateczkę z tortelinii.................niebo w gebie:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moniś ...ja nadal na L4 jestem ... z paskudnymi tabletami i zastrzykami i boli teraz to na serio dokucza ... a poza tym troszkę pogoniony ten przedswiąteczny czas mam :shake: więc przykro ....żałuję ze mnie nie będzie ... ale opcja spotkanka wiosną lub latem w moim przypadku bardziej realna [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co ja sama pojade....tak goopio:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jak sama :cool1: przecie bydzie Jola i Inka :multi::multi::multi:bedziecie we 3 ;)... z miłą chęcią ale czasem się nie da ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo dobraśny on ci jest :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moniś ...ja nadal na L4 jestem ... z paskudnymi tabletami i zastrzykami i boli teraz to na serio dokucza ... a poza tym troszkę pogoniony ten przedswiąteczny czas mam :shake: więc przykro ....żałuję ze mnie nie będzie ... ale opcja spotkanka wiosną lub latem w moim przypadku bardziej realna [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co ja sama pojade....tak goopio:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cześć Alu :) Coś chciałam napisać, ale przeszkadzają mi i zupełnie nie wiem, co to było. Tak więc witam się kawusią :) Quote
teqquila Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [B]Siemanko Alu to ja wpadłam do Ciebie na troszke :diabloti:[/B] Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jak sama :cool1: przecie bydzie Jola i Inka :multi::multi::multi:bedziecie we 3 ;)... z miłą chęcią ale czasem się nie da ....[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale one się znają (no w koncu to sisterki) ich TZ-ty tysz....ino ja i mój bedziemy takie znajdki:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co ja sama pojade....tak goopio:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jak sama ....z TZtem ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale one się znają (no w koncu to sisterki) ich TZ-ty tysz....ino ja i mój bedziemy takie znajdki:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]goopsia jesteś :p do Mnie Inuś przyjechała z Adim a ja jej wcale nie znałam ...do Joli ja pojechałam z C. i z Ozzym pierwsza ....zawsze kiedyś musi być pierwszy raz .... a ja na prawdę teraz nie jestem w stanie dojechać :shake:...na razie mam opanowaną trasę do przychodni na zastrzyk i z powrotem :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='jbk']Cześć Alu :) Coś chciałam napisać, ale przeszkadzają mi i zupełnie nie wiem, co to było. Tak więc witam się kawusią :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja teraz herbatkę sobie zaparzę :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='teqquila'][B]Siemanko Alu to ja wpadłam do Ciebie na troszke :diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:TYŚKOWA :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]goopsia jesteś :p do Mnie Inuś przyjechała z Adim a ja jej wcale nie znałam ...do Joli ja pojechałam z C. i z Ozzym pierwsza ....zawsze kiedyś musi być pierwszy raz .... a ja na prawdę teraz nie jestem w stanie dojechać :shake:...na razie mam opanowaną trasę do przychodni na zastrzyk i z powrotem :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem, wiem......mam nadzieje że sobie przypadniemy "do gustu" Bo wiesz w realu to co innego niz w necie......mam nadzieje że bedzie ok:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiem, wiem......mam nadzieje że sobie przypadniemy "do gustu" Bo wiesz w realu to co innego niz w necie......mam nadzieje że bedzie ok:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]jestem tego w 100% pewna :p.... macie moje :hmmmm: błogosławieństwo :razz::evil_lol: i nikt wam nie bedzie marudził że coś go napierdziela i ze wysiedzieć nie może :roll::shake: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
lolka75 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 czesc Alusia w ten przedswiateczny czas:loveu::multi: coraz blizej swieta:roll: co dobrego gotujecie bo nie mam natchnienia:shake: beda te najwazniejsze czyli barszcz z uchami i rybka i pierogi z kapusta.... podpowiedzcie co ugotowac jeszcze zeby bylo tradycyjnie;) Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]jestem tego w 100% pewna :p.... macie moje :hmmmm: błogosławieństwo :razz::evil_lol: i nikt wam nie bedzie marudził że coś go napierdziela i ze wysiedzieć nie może :roll::shake: [/FONT][/B][/COLOR][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee no z twoim błogoslawieństwem:evil_lol: to nie może być źle;) Aaaaaaaaaa tam - zawsze mogłabyś zalic.......zapewne jest gdzie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts