Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] witaj Aluś :loveu: odwiedzowuję Was :p :multi: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko Basieńko :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agbar']bylam tu:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jo tysz [/B][/COLOR][/FONT]:grins: Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][SIZE=5]Kolejny BARDZO WAŻNY temacik[/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f938/masz-stare-kurtki-ocieplane-nie-wyrzucaj-pomoz-psom-126514/#post11379963[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [I][B]Doberek złociutka aaaa[/B][/I]:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [COLOR=Navy][B]Brrry dzień Alu:multi: [/B][/COLOR] Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Jsa juz nie mam żadnych niepotrzebnych kurtek wszystko wywiozłam do schronu Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam Was:multi::multi::multi: Asiu , Mati , Inuś , Szpiluś (kurcze nie wiem jak masz na imię :oops: ) Troszkę mało czasu ostatnio ... ale Ozzulek za to dziś zaliczył fajny spacerek z Dulką bullką i 2 sznaucerkami Gają i Bają ... foty mam ze 4 i na dodatek miernej jakości ....nie umię robić fot o zmroku :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witam Was:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Asiu , Mati , Inuś , Szpiluś (kurcze nie wiem jak masz na imię :oops: )[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Troszkę mało czasu ostatnio ... ale Ozzulek za to dziś zaliczył fajny spacerek z Dulką bullką i 2 sznaucerkami Gają i Bają ... foty mam ze 4 i na dodatek miernej jakości ....nie umię robić fot o zmroku :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja też nie umiem, nic się nie martw :) Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Szpilus ma na imie Patrycja ;)[/quote] O, to będzie łatwo zapamiętać ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Joanna ;] bedzie łatwko moje 2 najlepsiejsze psiapsiółki z LO miały na imie Asia Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='jbk']O, to będzie łatwo zapamiętać ;)[/quote] Czemu łatwo ?;) czyzbym miała imienniczke ?:diabloti: Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Czemu łatwo ?;) czyzbym miała imienniczke ?:diabloti:[/quote] Przyjaciółka mojego młodego się tak nazywa ;) Ja Asia jestem ;P Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Joanna ;] bedzie łatwko moje 2 najlepsiejsze psiapsiółki z LO miały na imie Asia[/quote] Aż dwie? A w ogóle, to posty wariują na całego ;) Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Szpilus ma na imie Patrycja ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to już zapamiętam ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='jbk']Aż dwie? A w ogóle, to posty wariują na całego ;)[/quote] Nom 2 w ogole w klasie miałam 3 Aśki ;) najpierw skumałam sie z jedna potem stwierdziłysmy ze 2 tez musi byc nasza :diabloti::evil_lol: A no wariuja skacza nawet ponad 3 poprzednie:shake: Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór Alu :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bry Justyś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='jbk']Ja też nie umiem, nic się nie martw :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale foty by były rewelacyjne :loveu:a tu doopa:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Nom 2 w ogole w klasie miałam 3 Aśki ;) najpierw skumałam sie z jedna potem stwierdziłysmy ze 2 tez musi byc nasza :diabloti::evil_lol: A no wariuja skacza nawet ponad 3 poprzednie:shake:[/quote] Za niedługo trzeba będzie szukać odpowiedzi trzy strony wstecz ;) Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='jbk']A nie da się ich podrasować?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sie wykasowało bo były nie do pokazania :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ale foty by były rewelacyjne :loveu:a tu doopa:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A nie da się ich podrasować? Quote
agaciaaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bry wieczór :multi: co tam u Was kochani? Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='agaciaaa']Bry wieczór :multi: co tam u Was kochani?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry Agatko ...u nas pomaluśku i z góreczki ;)...własnie sobie robie krioterapie na plecki ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts