Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]

witaj Aluś :loveu:
odwiedzowuję Was :p :multi:
[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko Basieńko :multi::multi::multi:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='agbar']bylam tu:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jo tysz [/B][/COLOR][/FONT]:grins:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][SIZE=5]Kolejny BARDZO WAŻNY temacik[/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f938/masz-stare-kurtki-ocieplane-nie-wyrzucaj-pomoz-psom-126514/#post11379963[/url]
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam Was:multi::multi::multi:
Asiu , Mati , Inuś , Szpiluś (kurcze nie wiem jak masz na imię :oops: )

Troszkę mało czasu ostatnio ... ale Ozzulek za to dziś zaliczył fajny spacerek z Dulką bullką i 2 sznaucerkami Gają i Bają ... foty mam ze 4 i na dodatek miernej jakości ....nie umię robić fot o zmroku :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witam Was:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Asiu , Mati , Inuś , Szpiluś (kurcze nie wiem jak masz na imię :oops: )[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Troszkę mało czasu ostatnio ... ale Ozzulek za to dziś zaliczył fajny spacerek z Dulką bullką i 2 sznaucerkami Gają i Bają ... foty mam ze 4 i na dodatek miernej jakości ....nie umię robić fot o zmroku :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja też nie umiem, nic się nie martw :)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Czemu łatwo ?;) czyzbym miała imienniczke ?:diabloti:[/quote]

Przyjaciółka mojego młodego się tak nazywa ;) Ja Asia jestem ;P

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Joanna ;] bedzie łatwko moje 2 najlepsiejsze psiapsiółki z LO miały na imie Asia[/quote]

Aż dwie?

A w ogóle, to posty wariują na całego ;)

Posted

[quote name='jbk']Aż dwie?

A w ogóle, to posty wariują na całego ;)[/quote]

Nom 2 w ogole w klasie miałam 3 Aśki ;) najpierw skumałam sie z jedna potem stwierdziłysmy ze 2 tez musi byc nasza :diabloti::evil_lol:

A no wariuja skacza nawet ponad 3 poprzednie:shake:

Posted

[quote name='jbk']Ja też nie umiem, nic się nie martw :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale foty by były rewelacyjne :loveu:a tu doopa:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nom 2 w ogole w klasie miałam 3 Aśki ;) najpierw skumałam sie z jedna potem stwierdziłysmy ze 2 tez musi byc nasza :diabloti::evil_lol:

A no wariuja skacza nawet ponad 3 poprzednie:shake:[/quote]

Za niedługo trzeba będzie szukać odpowiedzi trzy strony wstecz ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ale foty by były rewelacyjne :loveu:a tu doopa:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A nie da się ich podrasować?

Posted

[quote name='agaciaaa']Bry wieczór :multi: co tam u Was kochani?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry Agatko ...u nas pomaluśku i z góreczki ;)...własnie sobie robie krioterapie na plecki ;)
[/B][/COLOR][/FONT]