e.v.a Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dzien dobry wieczór :p uchhhh strasznie nei wyspana jestem :-(:-(:-( Quote
Selket Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu: Zeżarłaś murzynka:placz::placz::placz: Jakże tak mogłaś, jak??:-(:-(:-( Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]pfu pfu pfu :roll: psestało :razz::razz: a teraz idem z panem C. wypić kaff i zerzrać Murzynka :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]psestało:roll: Ala ty ludożerko:crazyeye::evil_lol: A poza tym to poprawnie politycznie to będzie; Idę skonsumować Afroamerykanina:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='evaxon']dzien dobry wieczór :p uchhhh strasznie nei wyspana jestem :-(:-(:-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no to masz to co ja :cool1: też się nie wyspałam :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu: Zeżarłaś murzynka:placz::placz::placz: Jakże tak mogłaś, jak??:-(:-(:-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mogłam ....zdolna jezdem :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]psestało:roll: Ala ty ludożerko:crazyeye::evil_lol: A poza tym to poprawnie politycznie to będzie; Idę skonsumować Afroamerykanina:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no so ....no ....wiem że nieopacznie to wyszło :placz: teraz Polacy ffcale wiz nie dostaną :placz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='lolka75']zostaw Murzynka w spokoju kanibalu [IMG]http://www.pic4ever.com/images/Laie_28.gif[/IMG]:loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]live is brutal :p [/B][/COLOR][/FONT] dzisiaj jakis dzien nie teges:shake: i emotki mi nie wchodza:roll: i spac mie sie chce Ale witam wesolo Ale:loveu::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też mam ciężki dzień ale u nas halny duje i szumi mi we łbie ....tereaz wespół z browarem :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='SZPiLKA23']Przynies kawałek murzynka[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]rączkę czy nóżkę :razz::razz: a tak serio to moje samce sie dosadzili do ciastka ...muszę na jutro sobie odkroić :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']cze urlopowiczko :hand: :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wiesz jak fajnie w domecku :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]wiesz jak fajnie w domecku :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oj domyslam sie :-( choc ja dzisiaj w pracy mialam wyjatkowo spokojna zmiane co nie zmienia fatku ze jak przyszlam do domu to strasznie zmeczona bylam a moze bardziej niewyspana :roll: i teraz tez mnie glowka boli :placz: ale za raz ide na ostatni spacerek z psiurami a potem zapodam sobie piweczko przed snem :loveu: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Tengusia']oj domyslam sie :-( choc ja dzisiaj w pracy mialam wyjatkowo spokojna zmiane co nie zmienia fatku ze jak przyszlam do domu to strasznie zmeczona bylam a moze bardziej niewyspana :roll: i teraz tez mnie glowka boli :placz: ale za raz ide na ostatni spacerek z psiurami a potem zapodam sobie piweczko[FONT=Arial][COLOR=Red][B] przed snem :loveu:[/quote] ja od rana mam ciężką głowę ale to z powodu halnego ...norma :cool1: a jeśli piweczko ...to zgłaszam się do towarzystwa ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja']ja od rana mam ciężką głowę ale to z powodu halnego ...norma :cool1: a jeśli piweczko ...to zgłaszam się do towarzystwa ;) [/b][/color][/font][/quote] a zapraszam serdecznie mam czteropak w lodowce :grins: Quote
Tengusia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja już jedno otwarłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] szybka kobietka z ciebie :diabloti: ja lece z psiakami i tez sobiem otworzem :grins: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Tengusia']a zapraszam serdecznie mam czteropak w lodowce :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja już jedno otwarłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 przyszejdłam na piweczko na dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak było ........... [/B][/COLOR][/FONT][CENTER] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/36/f3df8f5b5e83b7dc.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/36/50230d06283e4d7d.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/411/f8aa38b4940676ea.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/411/49d10483220f7819.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/416/91968c1f3e45f211.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][CENTER] [RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobranoc :p[/B][/COLOR][/FONT] [/RIGHT] [/CENTER] Quote
apple Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja :multi: Przybiegłam z rana powiedzieć Ci Dzień Dobry:loveu: Fajna fotka.........ma się ten talent:cool1: [url]http://images33.fotosik.pl/416/91968c1f3e45f211.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [I][B]Nie widzę zdjęć,ale przyszłam się przywitać :loveu:[/B][/I] Quote
apple Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] noooooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooooo i ma się tę skromność:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Vectra']przyszejdłam na piweczko na dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wiedziałam ze Ktoś Mi podpijał :diabloti::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja :multi: Przybiegłam z rana powiedzieć Ci Dzień Dobry:loveu: Fajna fotka.........ma się ten talent:cool1: [URL]http://images33.fotosik.pl/416/91968c1f3e45f211.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] noooooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agnethka']cudne zdjęcia :loveu: doberek :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]BRY :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Nie widzę zdjęć,ale przyszłam się przywitać :loveu:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :grins: ładnie z Twojej strony :loveu:.....avatara dalej nie widać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu: przyszłam powiedzieć że halny wiatr jest mi obcy :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:grins: ładnie z Twojej strony :loveu:.....avatara dalej nie widać :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I] bo ja jestem bardzo kochana :loveu:[/I][/B] [B][I]ja widzę avek :eviltong:[/I][/B] Quote
jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A ja widzę i fotki, i avatarki, i w ogóle wsio ;) Dzień dobry Alutku :) Quote
Alicja Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu: przyszłam powiedzieć że halny wiatr jest mi obcy :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no popaczaj a niby Polska taka mała ;)a do was nie dowiewa [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']A ja widzę i fotki, i avatarki, i w ogóle wsio ;) Dzień dobry Alutku :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]WITANKO WAM :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I] bo ja jestem bardzo kochana :loveu:[/I][/B] [B][I]ja widzę avek :eviltong:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja swój też widze ale Twojego nie :eviltong: A teraz znikam :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts