Alicja Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [CENTER]:knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: [/CENTER] Quote
clockwork Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....:hand: http://images6.fotosik.pl/344/6584214a8fb9fc91.jpg Quote
e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaa ktooooooooooooooooo sie znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiii nnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaapijeeeeeeeee coś taaaaaaammmmm coś taaammmmmm :drink1: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='evaxon']aaaaaaaaaaaaaaaaaa ktooooooooooooooooo sie znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiii nnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaapijeeeeeeeee coś taaaaaaammmmm coś taaammmmmm :drink1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Effunia :knajpa::drink1::drink1::drink1::drink1::knajpa: Quote
Alicja Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 :evil_lol::evil_lol:Efunia ....mamy grudzień :evil_lol:....zaraz będziemy dętki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaa ktooooooo sieeeeeeeeeeeeeeeeeee w styyyyyyyyyyczniuuuu uuuuroooooodziiiiiiiiiiiiiiiiiiiłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł maaaaaaaaaaaaaaaaaaa wstaaaaaaaaaaaaaać i niechhhhhhhhhhhhhh piiiiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeee dooooooooooooooo dnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa czyyyyy jaaaakooośśśś taaaaaaaaaaaaaaakkkkk :drink1: Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Co tam sobie tatuowałaś?:cool3::cool3: A ja dzisiaj wieczorem wypiję Twoje zdrowie Alu:loveu: Quote
e.v.a Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszcze po krooopelllceeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeszcze po kropelllllllllllllceeeeeeeeee póóóóóóóóóóóóóóki wóóóóóóóóóóóóóóóódkaaaaaa jest w buuutelllllllllceeeeee :drink1: eeee gdzie sie wszystcy podziali Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Rinuś']Co tam sobie tatuowałaś?:cool3::cool3: A ja dzisiaj wieczorem wypiję Twoje zdrowie Alu:loveu: Harleyka i Ozzulka :loveu::loveu: [quote name='evaxon']jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszcze po krooopelllceeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeeeeeszcze po kropelllllllllllllceeeeeeeeee póóóóóóóóóóóóóóki wóóóóóóóóóóóóóóóódkaaaaaa jest w buuutelllllllllceeeeee :drink1: eeee gdzie sie wszystcy podziali :evil_lol:Effcia ty jeszcze czy już :evil_lol: WITANKO :multi::multi::multi: Quote
olekg89 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Pochwal się teściowej przy najbliższej okazji:lol: Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://images6.fotosik.pl/344/97f0cb0c82a00eea.jpg Alu szacun :diabloti: Z Olkiem doszlismy do wniosku, że chcielibyśmy mieć "taką starą" jak Ty :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='sota36']Alus pieknie wyszlo!!!!!!!!! musowo :multi::loveu: [quote name='Rinuś']A pokażesz jak wyszło? no przeca są fotaski na wsteczu ;) [quote name='olekg89']Pochwal się teściowej przy najbliższej okazji:lol: myślisz :hmmmm: odszkodowanie by się przydało :evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś']http://images6.fotosik.pl/344/97f0cb0c82a00eea.jpg Alu szacun :diabloti: ja tam wcale nie płaczam :evil_lol:ja tylko przyrzekam , że to nie ja popsułamwieże na gwarancji :angryy::diabloti::evil_lol: Z Olkiem doszlismy do wniosku, że chcielibyśmy mieć "taką starą" jak Ty :evil_lol::loveu::loveu::loveu: czyli mam się cieszyć ;) wasze pewnie nie takie złe ;) Quote
dii Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Alicja gratulacje, serdeczne pozdrowienia i wszystkiego naj... najlepszego :Rose: Tatuaż bomba :cool2: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 aaa przegapiłam :placz: buuu 100 LAT Alu - bądź taka jak jesteś - zawsze :Rose: :loveu::loveu::loveu: Tatoo super!!!! a jeszcze niedawno tak duzo czasu było do tego :roll: Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://images6.fotosik.pl/344/e6384435286c6b16.jpg znalazłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: boskie :loveu: jeszcze na nk nie ma ? :eviltong: Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='dii']Alicja gratulacje i serdeczne pozdrowienia :Rose: Tatuaż bomba :cool2: serdeczne dzięki :multi: [quote name='malawaszka']aaa przegapiłam :placz: buuu 100 LAT Alu - bądź taka jak jesteś - zawsze :Rose: :loveu::loveu::loveu: Tatoo super!!!! a jeszcze niedawno tak duzo czasu było do tego :roll: dzięki Waszeczko za życzonka :multi::loveu: wczoraj się przekonałam jak czas ucieka nieubłagalnie :roll:... do tattoo było tyle czasu .... no ale na TO CZEKAŁAM :cool2: [quote name='Rinuś']http://images6.fotosik.pl/344/e6384435286c6b16.jpg znalazłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: boskie :loveu: jeszcze na nk nie ma ? :eviltong: jest na tym ważniejszym profilu ;) Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Alicja'] jest na tym ważniejszym profilu ;) to ile masz tych profili :-o proszę mnie zaprosić do znajomych w tym wazniejszym profilu :cool3: :lol: Quote
lolka75 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 malawaszka napisał(a):to ile masz tych profili :-o proszę mnie zaprosić do znajomych w tym wazniejszym profilu :cool3: :lol: Alcia pisze chyba o profilu Tatoo Kamuflaz Pawciowym;)... a'propos Wasiu:loveu:...probowalam Cie znalezc na NK ale nie znalazlam:shake:. Jakos sie ukrywasz czy cos:roll:. Szukalam u Ali w profilu i zadna Monika mi nie pasowala do Wasi:diabloti::niewiem: Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='malawaszka']to ile masz tych profili :-o proszę mnie zaprosić do znajomych w tym wazniejszym profilu :cool3: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten ważniejszy to przeca Pawciowy studyjny ;) Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten ważniejszy to przeca Pawciowy studyjny ;) wowwww nie widziałam :placz: Quote
Rinuś Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Alu zainspirowalaś mnie...myślisz,że mini głowa Brutiego zmieści się na stopie ? :eviltong: Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='lolka75']Alcia pisze chyba o profilu Tatoo Kamuflaz Pawciowym;)... a'propos Wasiu:loveu:...probowalam Cie znalezc na NK ale nie znalazlam:shake:. Jakos sie ukrywasz czy cos:roll:. Szukalam u Ali w profilu i zadna Monika mi nie pasowala do Wasi:diabloti::niewiem: jest jest Monika ;) zgadłaś Loluś ...widziałam ze TY tam byłas :multi: [quote name='Rinuś']Alu zainspirowalaś mnie...myślisz,że mini głowa Brutiego zmieści się na stopie ? :eviltong: :razz:czyżbym została muzą i natchnieniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dlaczemu na stopie :hmmmm: Quote
Recommended Posts