rufusowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 witaj Alu! :loveu: ładnie wyszłaś :loveu: miłego weekendu :hand: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ŁoCię ile fot:klacz: I zdrówka jeszcze raz dla Pana C.;) Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]w pierwszym momencie myslałam że to u góry to licznik i Panu C. mierzy ile km/h idzie... [URL]http://images43.fotosik.pl/1/6cf82abe931f7cb0.jpg[/URL] ale to byłby patent jakby po przekroczeniu danej prędkości "noga" się odezwała i powiedziała "nie forsuj się Panie C." :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]a ja nie widzę Alicji...[/I][/B] [B][I]może zobaczę w domku ale też pewnie nie :placz:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dalej tu jestem :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Szarik'][URL]http://images30.fotosik.pl/265/333c8e18f3eaf506.jpg[/URL] Ales Alu fotogeniczna! :loveu: :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jak fotomodelka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [URL]http://images39.fotosik.pl/1/5cd1283f0d8721a5.jpg[/URL] Uu, pan C. średnio zadowolony z nózi... A ja widze w tle Ozzulka :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pan C. strugał patyczka :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb'][URL]http://images30.fotosik.pl/265/333c8e18f3eaf506.jpg[/URL] - tak po głębokiej :roll: analizie tej fotki doszedłem do bardzo ciekawego wniosku. NIE jesteś wampirem :eviltong:.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:...a TZ kupił srebrne kule do wiatrówki ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']Alutko i pozostałe Rybniczanki i okoliczanki :lol: czy jest na dogo ktoś z Czerwionki-Leszczyny?[/quote] [quote name='Pandisia']Madzia828 :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Pandisia była szybsza ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rufusowa']witaj Alu! :loveu: ładnie wyszłaś :loveu: miłego weekendu :hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]stydam :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']ŁoCię ile fot:klacz: I zdrówka jeszcze raz dla Pana C.;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]będą jeszcze ;) a pozdrowionka przekazałam Padam na ćwarz .....u mnie aktualnie leje deszcz i burza się zaczęła ... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Darii Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Chyba nie dam rady obejrzeć wszystkiego , tyle stron .. Ale cos sie postaram , lubię amstaffiki Chcemy zobaczyc Cię u nas;) Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Darii']Chyba nie dam rady obejrzeć wszystkiego , tyle stron .. Ale cos sie postaram , lubię amstaffiki Chcemy zobaczyc Cię u nas;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chętnie zajrzę ale nie wiem gdzie :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Powstan:grins:przybylam otoz JA:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uniosłam głowę i poznałam Cię po ....................kapciach :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]uniosłam głowę i poznałam Cię po ....................kapciach :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to nie ja,ja smigam na boso.....chcesz mi powiedziec ze ktos chadza w moich kapciochach:crazyeye::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]będą jeszcze [/B][/COLOR][/FONT][/quote] To powrzucaj do mnie:evil_lol::Cool!: Quote
Szarik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]pan C. strugał patyczka :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [/quote] Na połów ryb? :diabloti: Jakie to męskie :diabloti: Quote
anetta Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ło rany, aż mnie noga zabolała [url]http://images43.fotosik.pl/1/6cf82abe931f7cb0.jpg[/url] :mdleje: Quote
apple Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O rany ale ustrojstwo......prawie jak Terminator:roll: Witaj Alunia:loveu: wstałaś już moze:hmmmm: Bo siem chcialam zapytać czy u ciebie też w nocy był taki grad ze szyby w samochodach powybijał:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zoba ...ta godzina a ja juz przy kompie:multi:.. Doberek:diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='agbar']to nie ja,ja smigam na boso.....chcesz mi powiedziec ze ktos chadza w moich kapciochach:crazyeye::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...nie no tylko te pajączki w szafie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']To powrzucaj do mnie:evil_lol::Cool!:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: muszę się zastanowić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Szarik']Na połów ryb? :diabloti: Jakie to męskie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:...no so ty .... na smażenie kiełbasków :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Ło rany, aż mnie noga zabolała [URL]http://images43.fotosik.pl/1/6cf82abe931f7cb0.jpg[/URL] :mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pofufać :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O rany ale ustrojstwo......prawie jak Terminator:roll: [FONT=Arial][COLOR=Red]Robokop:evil_lol:[/COLOR][/FONT] Witaj Alunia:loveu: wstałaś już moze:hmmmm: Bo siem chcialam zapytać czy u ciebie też w nocy był taki grad ze szyby w samochodach powybijał:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wstałam :p:multi::loveu:....okienka całe :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']Zoba ...ta godzina a ja juz przy kompie:multi:.. Doberek:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zachorowałaś że tak szybko :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Doberek:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doberek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 widziałam tatkowom nóżkę .. wygląda strasznie ... w tym mundurku Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Vectra']widziałam tatkowom nóżkę .. wygląda strasznie ... w tym mundurku[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:mundurek pół biedy .....najciekawsze jest pod opatrunkiem :roll::mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:mundurek pół biedy .....najciekawsze jest pod opatrunkiem :roll::mdleje: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] wierze ...... na słowo ;) Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Vectra']wierze ...... na słowo ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:na sali operacyjnej chirurdzy grali w kółko i krzyżyk :diabloti::evil_lol:na kolanie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cześć :multi: Ale pan C ma fajną ozdóbkę na nózi :evil_lol: A ja myślałam, że on rybki łowi i się relaksuje :splat: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [url]http://images24.fotosik.pl/266/dcc498c35d1c4fbd.jpg[/url] Nie zaglądałam tutaj dłuugi czas, aż dziś weszłam i Ozzy jak nie Ozzy:lol: Ależ on zmężniał i ta głowa jaka duża:loveu: Quote
Vectra Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:na sali operacyjnej chirurdzy grali w kółko i krzyżyk :diabloti::evil_lol:na kolanie [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Medorowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: muszę się zastanowić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][/quote] Nie ma co się zastanawiać:roll: Quote
Rinuś Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [I][B]ojjj widziałam nogę TZta... nieciekawie wygląda...ale może chodzić :evil_lol::multi:[/B][/I] Quote
Recommended Posts