e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]spadoffffa do siebie :diabloti: czego tutaj chcesz rasowcu ? :diabloti:[/I][/B][/quote] wy nierasowi z ogólnego wzbudzacie we mnie litosc:razz: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='evaxon']wy nierasowi z ogólnego wzbudzacie we mnie litosc:razz:[/quote] [I][B]chciałam zauważyć że mój pies od kilku dni też jest rasowcem :diabloti:[/B][/I] [I][B]ale jestem związana z ogólnymi koooondlami na fotoblogach :diabloti:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]chciałam zauważyć że mój pies od kilku dni też jest rasowcem :diabloti:[/B][/I] [I][B]ale jestem związana z ogólnymi koooondlami na fotoblogach :diabloti:[/B][/I][/quote] ale twoj trafil tam przez przypadek:cool1: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='evaxon']ale twoj trafil tam przez przypadek:cool1:[/quote] [B][I]dwa razy przypadki się nie trafiają :cool1:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]dwa razy przypadki się nie trafiają :cool1:[/I][/B][/quote] a nie wiesz ze to 3 razy sztuka?? Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='evaxon']a nie wiesz ze to 3 razy sztuka??[/quote] [B][I]3 razu nie bdzie bo nie ma mnie kto przenieść :diabloti:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]3 razu nie bdzie bo nie ma mnie kto przenieść :diabloti:[/I][/B][/quote] nie mow hop.... Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: o rany ..... ja nie wiem o so wam chodzi :oops::roll:..przeca Ozzy ...no ...jest jaki jest ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='evaxon']nie mow hop....[/quote] [B][I]za późno...[/I][/B] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: o rany ..... ja nie wiem o so wam chodzi :oops::roll:..przeca Ozzy ...no ...jest jaki jest ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]ojj Klocku...bo Ozzy to kundel i zaraz go przeniosą do galerii działu "kundle"[/I][/B] :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cze to JA:B-fly::B-fly::B-fly: Właścicielka rasowca:diabloti: Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]ojj Klocku...bo Ozzy to kundel i zaraz go przeniosą do galerii działu "kundle"[/I][/B] :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]to nie KLOCKOWA to JA ALICJA :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jakby patrzec na podzialy i na to gdzie moja galeria sie znalazla to ja tez mam rasowce :mdrmed: choc i tak wolalabym wrocic do "foto blog" :roll: Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Tengusia']jakby patrzec na podzialy i na to gdzie moja galeria sie znalazla to ja tez mam rasowce :mdrmed: choc i tak wolalabym wrocic do "foto blog" :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ...bo było napisać że koondelski blogas ;)....ja rodowód na Stadionie sprzedałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red][B]to nie KLOCKOWA to JA ALICJA :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [B][I]a Wy znowu chlejecie? :mdleje:[/I][/B] Quote
Tengusia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 pijecie i mnie nie zaprosiliscie :obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a Wy znowu chlejecie? :mdleje:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaaa z okami w laptopie robimy ewidencję schroniskowców ....teraz mam przerwe :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Tengusia']pijecie i mnie nie zaprosiliscie :obrazic: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:....możemy zacząć ......wpadaj ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kiłi Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A nas niecom nigdzie przeniaść:no-no-no::diabloti: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [I]Alu:multi::multi::multi:[/I] [I] a więc...[/I] [I]dzień dobry:oops:[/I] :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 czesc:lol: wrocilam ...tez mnie wywalili na 3 grupe...zapraszam na relacje z Polski buzka:p Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Już bez dramatu mi tu :mad: wsio zostaje po staremu .. przed przenosinami :diabloti: Możecie wyciągać rodowody :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Vectra']Już bez dramatu mi tu :mad: wsio zostaje po staremu .. przed przenosinami :diabloti: Możecie wyciągać rodowody :evil_lol: :evil_lol:[/quote] buhahhahaha w dobrym momencie to zobaczylam:evil_lol: juz mialam zapalniczke w rece:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Vectra']Już bez dramatu mi tu :mad: wsio zostaje po staremu .. przed przenosinami :diabloti: Możecie wyciągać rodowody :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B][I]ja własnie schowałaAM :evil_lol::evil_lol: bo jeszcze się cos komus odwidzi i znowu nas na wypiżdziejewo wywalą :diabloti:[/I][/B] Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Moje psy NIE MAJĄ rodowodów :shake: Ja je mam :diabloti: One są moje :evil_lol: Jakby co tak na przyszłość ;) Quote
Recommended Posts