BeaC Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ....................jestem:cool1: ale co to za BYcie:diabloti: Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jasne że sie zmieści... jak nie to reszte dosypiesz jak ubędzie :roll::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]prosiak zje ;)[/FONT] [quote name='Maga100']klikam i klikam i klikam.... i klikam :cool1: klik klik:diabloti: i oczywiście, że najlepsza jest komenda na Q, pies wtenczas natychmiast pada plackiem na ziemię :evil_lol: ale przy sąsiedzie jakoś się krępowałam.... [FONT=Arial] no taaaaa ja też mam czasem opory :roll: szczególnie jak widzę rodziców z wychowankami nieopodal :evil_lol:[/FONT] [quote name='Selket']Hmmm.................Muszę to przeanalizować:cool1: Ino durne prosię granulatu nie kce jeść:placz: [FONT=Arial]to daj mu nasionka :grins:[/FONT] [quote name='zuzolandia']majne goten z pijackich nizin wrocilam ... wlazlam do CIA coby sie odpijaczyc i so??????? znowu alkuhkul sie lejeee..........masakra....jo to mom pecha....chyba na uspokojenie umysłu zaczna heklowac;-) hihihihihi buzioleee ........a gryll tak mysle kolo 18-19 lipiec...ale to bedziem jesio gadac;-). [FONT=Arial]aaa tam sie bydziesz odpijaczać .... na trzeźwo śwait ni mam taki piękny ;) no to pogodomy ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam poranną porą rzec - DZIEŃ DOBRY!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2]Witaj Alutko:loveu: [/FONT] [FONT=Arial]Doberek Dżapuszko :p:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='BeaC']....................jestem:cool1: ale co to za BYcie:diabloti: [FONT=Arial]witoj ....pobyczysz sie za tydzień ;)[/FONT] Quote
lolka75 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dzien dobry:loveu: jaki piekny mamy dzionek.... :multi: Quote
agbar Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::loveu:i coooooooo??????Masz juz tego onego:cool3::cool3: Quote
jonQuilla Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Georgia]witam się z Tobą mamcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
lolka75 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 agbar napisał(a):Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::loveu:i coooooooo??????Masz juz tego onego:cool3::cool3: jakiego:-o? gadaj szybko wscibskiej lolce:cool3::p Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Akadna']Witanko Alicjo! :multi: [FONT=Arial]cze Werka ;)[/FONT] [quote name='lolka75']dzien dobry:loveu: jaki piekny mamy dzionek.... :multi: [FONT=Arial]piękny :loveu:ale ja jakaś taka nieposkładana dziś jestem :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='agbar']Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::loveu:i coooooooo??????Masz juz tego onego:cool3::cool3: [FONT=Arial]Aga :multi::loveu:...maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm:razz:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć Alu :multi: :multi: [FONT=Arial]cześć Karolinko :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Gonitwa']Witamy się:loveu: [FONT=Arial]i vice versa ;):loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam się z Tobą mamcia :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]córcia ...sześć :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='furciaczek']No dobra to ja tez sie przywitam:lol: [FONT=Arial]ha ha ...to ja też ;)....zrobiłam kaff wpadaj do mła ;)[/FONT] [quote name='lolka75']jakiego:-o? gadaj szybko wscibskiej lolce:cool3::p [FONT=Arial]takiego noooo:roll:....... carnego :cool1: na razie ide sie położyć ....jestem padnięta .... [/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Gonitwa']Jakiego Carnego? O czym ja znowu nie wiem?! [FONT=Arial]aparacik;)[/FONT] [quote name='evaxon']czesc czołem Ci All:multi: [FONT=Arial]cze Effuś :multi: proszę zajrzyjcie :-( [/FONT]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113293 Quote
zuzolandia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 hiello.tez jestem padnieta i lepetyna mi napierdziela ze szok..... zajrze...... buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
clockwork Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu: tadam :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]proszę zajrzyjcie :-([/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113293 zajrzalam :( szczeniaki pewnie szybko znajda domki ale biedna mamusia pewnie dluzej bedzie czekac na swoj los szczescia :( Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='zuzolandia']hiello.tez jestem padnieta i lepetyna mi napierdziela ze szok..... zajrze...... buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [FONT=Arial]ja miałam dziś taki nienajlepsiejszy dzionek ...teraz już troszkę lepiej buziolki Zuzolki :loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:loveu::loveu: tadam :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial] eloooooo:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Tengusia']zajrzalam :( szczeniaki pewnie szybko znajda domki ale biedna mamusia pewnie dluzej bedzie czekac na swoj los szczescia :( [FONT=Arial]biedniutka ta mamusia ... tym bardziej że czeka juz od marca ...bidulka całą ciążę w schronie ...ale nie dało sie sterylki :angryy: maluszkom na mus trzeba domki szukać ...tylko czy mamuśkę ktoś pokocha :-([/FONT] Quote
Tengusia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85296 :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Tengusia']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85296 :placz: :placz: :placz: [FONT=Arial]:-(...taki serdelek koffany ....serducho mi pęka [/FONT] Quote
Vectra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bziuuuuuuuum :diabloti: przyszłam se poklikać quRRRde :diabloti: Quote
Recommended Posts