Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

groźny Ozzy o matulku co za szczeki i co za pysio i jakie spojrzenie lepiej szybko odwrócić wzrok bo jeszcze w kamień zamieni hihihi

chplerka to Ozzy czy koleżanka Mimi bo coś nie załapałam?

Posted

[img]http://img240.imageshack.us/img240/4903/dscf01709vw.jpg[/img]

jak patrze na ta fote to jestem w stanie Ci uwierzyc ze to beda drastyczne zdjecia

ASTMAN Morderca to jednak ASTMAN Morderca

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Justi0022']Przecież to słodka ASTMANKA :P[/quote]

slodki to jest RR a to krwawa bestia jest i tyle[/quote]

Powieszę sobie jej zdjęcie na płocie i podpiszę - "ja tu pilnuję" :lol:

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='dbsst'][quote name='Justi0022']Przecież to słodka ASTMANKA :P[/quote]

slodki to jest RR a to krwawa bestia jest i tyle[/quote]

Powieszę sobie jej zdjęcie na płocie i podpiszę - "ja tu pilnuję" :lol:[/quote]

hahahahahahaha i syscy zlodzieje i bandyci padna trupem ze smiechu :lol:

Posted

Hi Hi Mini to naprawdę słodka ASTMANKA :wink: ,ale obejścia dobrze pilnuje /dziewczyna na włościach :wink: /
A oto obiecane foty Denata Miśka 8)
[img]http://img328.imageshack.us/img328/4067/mi34715sn.jpg[/img]
[img]http://img328.imageshack.us/img328/777/mi34729do.jpg[/img]
Ale My tak jak naukowcy koreańscy dbamy o ciągłość gatunku i Misio dziś już po renowacji i kąpielach zdrowotnych namaka /zamiast się suszyć / na balkonie :wink:

Posted

o RANY! nie moge na to patrzec to sa okropnie okropne foty

bieny mis skonczyl jak Puchatek Luny (nie no moze jednak troche lepiej od puchatka wyglada)

Posted

oj przy okazji będą fotki Misia po renowacji , ale teraz coś nam durny kabelek od kompa nawala :evilbat: i 2 głupie zdjącia pakowaliśmy do kompa 15 minut :evilbat:

Posted

To jest Mini?! :o Aaaaaaa :errrr:

Okrutne zdjecia 0X Dzieci! Nie ogladac!
['] :cry: :cry:
A keidy sekcja?

Justi :lol: :lol: :lol: :lol: super pomysl! :thumbs:

Posted

[quote name='anetta']
Justi :lol: :lol: :lol: :lol: super pomysl! :thumbs:[/quote]

Tylko tak sobie myślę, aby mnie nikt nie rozszyfrował, to muszę skombinować jakąś atrapę ASTMANki, bo u mnie tylko leony po podwórku latają. Muszę być bardziej wiarygodna :jumpie:

Posted

Ale mam traumatyczne przezycie - tu morderstwo i zdjecia z miejsca zbrodni i biedny denat, a mysmyodwiedzili dzis PROKURATURE - nawet 2 prokuratorki sie a Gutku zakochaly, no teraz nam nikt nie bryknie - mamy i tam "znajomosci" - Ozzy - uwazaj!!!!!! Modresco - bo cie sypne!

Posted

[quote name='sota36']Ale mam traumatyczne przezycie - tu morderstwo i zdjecia z miejsca zbrodni i biedny denat, a mysmyodwiedzili dzis PROKURATURE - nawet 2 prokuratorki sie a Gutku zakochaly, no teraz nam nikt nie bryknie - mamy i tam "znajomosci" - Ozzy - uwazaj!!!!!! Modresco - bo cie sypne![/quote] :lol: :lol: :lol: a misiek ŻYJE i moknie na balkonie :angel: :angel: :angel: , nawet Jurandzik załapał sie na kąpiel 8)
Justi musisz sobie do ogrodu kupić takiego z plastiku ASTMANA i nikt Ci nie podskoczy :wink:

My mamy koleżankę sędzinę ona nas wybroni :wink:

Posted

[quote name='PIKA']aaa znalazłam

Śliczny :angel: Umaszczenie mi się straszliwie podobuje :fadein:[/quote]

iiiiiii udalo Ci sie hihihihihihihi jaka sprytna jestes :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='PIKA']aaa znalazłam

Śliczny :angel: Umaszczenie mi się straszliwie podobuje :fadein:[/quote]

iiiiiii udalo Ci sie hihihihihihihi jaka sprytna jestes :D[/quote]
no masz 8)

[quote name='daga10011']nietrudno znalezc,prawda Pika????? :D[/quote]
Nie trudno, tylko się czasami szukać nie chce, :oops: a raczej czasu nie ma na latanie po dogo :(

[quote name='Alicjarydzewska']A fotki denata Miśka widziały :o :o :o[/quote]
widziały, :evilbat:
ale ja miłośnik horrorow jestem to mnie zombi nie rusza 8)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ale on różowy w środku :lol:[/quote]nie zawsze :-? Ozzy lubi patyki z ogniska , no to wtedy już nie jest taki Różowy Landrynek :lol: