apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Cześć Aluniu:loveu: Przyszłam oznajmić Dzień Dobry i powiedzieć że znowu widziałam sceny łózkowe Buhahahahahahahaha kiełek:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/156/a872b4e6e22212f9.jpg Quote
agbar Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 dzien dobry:grins: oznajmiam iz oczom mym ukazaly sie foty...to se obejrzalam:loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='jonQuilla']hmmm...śmiało możemy rozkręcać własny rodzinny biznes o tematyce kulinarnej :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dokładnie TAK :cool2: [quote name='apple']Cześć Aluniu:loveu: Przyszłam oznajmić Dzień Dobry i powiedzieć że znowu widziałam sceny łózkowe Buhahahahahahahaha kiełek:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/156/a872b4e6e22212f9.jpg cześć Koffane Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:...nie stydaj :roll::oops: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry:grins: oznajmiam iz oczom mym ukazaly sie foty...to se obejrzalam:loveu: dzem dobry :grins: oznajmiam iż przyjęłam do wiadomości ;):loveu: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 oznajmiam... że i ja tu jestem i podsłuch.uje o czym gadacie :cool1: bereczek bereczek :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']oznajmiam... że i ja tu jestem i podsłu.****e o czym gadacie :cool1: bereczek bereczek :multi::multi::loveu: bereczek podsłuchiwajko :loveu::multi::loveu: zadzwonię do Cia jak już będę w Rybolku :razz::razz: i nikt nie podsłucha .....;) Quote
BoJa2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No dobra.......to JA tez sie ujawniam........jestem TU:multi: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='BoJa']No dobra.......to JA tez sie ujawniam........jestem TU:multi: aaa ti ti robaczku.... podglądasz... :cool3::cool3: Quote
BoJa2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']aaa ti ti robaczku.... podglądasz... :cool3::cool3: podsłuchywowuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ufffffffffffffffff dopełzłam przyszłam z kaff........przyniosłam cały zbiorniczek widziałam fotki nie tylko statycznie śpiącego pościelaka ale i te.........z z jakimś kolega!!!!! to Ozzi umie biegac???:diabloti: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='BoJa']No dobra.......to JA tez sie ujawniam........jestem TU:multi: nooooo....narezscie [quote name='clockwork']aaa ti ti robaczku.... podglądasz... :cool3::cool3: .....noo..a ja taka niepoczesana [quote name='BeaC']ufffffffffffffffff dopełzłam przyszłam z kaff........przyniosłam cały zbiorniczek widziałam fotki nie tylko statycznie śpiącego pościelaka ale i te.........z z jakimś kolega!!!!! to Ozzi umie biegac???:diabloti: ooooo Bea to ty byłaś pod hypernową w Karwinie z tym baniaczem kaffy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: taaaaa oświadczam że Ozzy potrafi biegać :eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='BeaC'] to Ozzi umie biegac???:diabloti: biega, szczeka - szatan nie pies :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='malawaszka']biega, szczeka - szatan nie pies :evil_lol: no baaa... w końcu to Astman :diabloti::diabloti:....on to wszystko potrafi :grins:...ino że tysz ma swoje hobby :roll::oops: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='malawaszka']biega, szczeka - szatan nie pies :evil_lol: buuuhahahahhahahhahahhahahahah...... no tak... kto by sie spodziewał... może on ma w genach sznupka :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'] buuuhahahahhahahhahahhahahahah...... no tak... kto by sie spodziewał... może on ma w genach sznupka :razz::razz: myślisz ze z jednej linii z LUNĄ......:hmmmm: Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'] buuuhahahahhahahhahahhahahahah...... no tak... kto by sie spodziewał... może on ma w genach sznupka :razz::razz: hahaha boże broń tego psa przed pokalaniem :evil_lol: [quote name='Alicja'] myślisz ze z jednej linii z LUNĄ......:hmmmm: oby nie :shock: haha bo jeszcze Was kiedyś pozagryza :shake::lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha boże broń tego psa przed pokalaniem :evil_lol: oby nie :shock: haha bo jeszcze Was kiedyś pozagryza :shake::lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a jednak tak źle rokuje takie pokrewieństwo :razz:...to moze jednak nie będę się zagłębiać w spowinowacenia:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Medorowa']Doberek Alu:loveu::loveu: Doberek Madziu :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Jadę z Ozzulkiem na Bezludzie ....mam nadzieje cyknąć kilka foteczek :grins: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja']Jadę z Ozzulkiem na Bezludzie ....mam nadzieje cyknąć kilka foteczek :grins: kaj leziesz jak padze :roll: Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja']Jadę z Ozzulkiem na Bezludzie ....mam nadzieje cyknąć kilka foteczek :grins: :multi::multi::multi::multi::multi: ale wam fajnie:loveu: achh taka sliczna pogoda:loveu:tez bym se pojechala na bezludzie:roll: Quote
gops Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 to czekamy na foteczki :eviltong: znowu...:razz: Quote
agaciaaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witamy :multi: http://images32.fotosik.pl/156/7a18359b298276a1.jpg ale zieeeew :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts