gops Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ogladalam ten filmik rzeczywiscie straszny....:roll: a tak wogole to czesc ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='gops2000']ogladalam ten filmik rzeczywiscie straszny....:roll: a tak wogole to czesc ;) A tak wogóle to CZEŚĆ :p Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']A tak wogóle to CZEŚĆ :pA tak w ogóle to wsio ok?:diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple']A tak w ogóle to wsio ok?:diabloti: :shake:......bo kaffy na blogasku nie było ....sama se musiałam zrobić ... teraz się zastanawiam czy musze się przebierać z koszulki ...bo psu się chce iść na psacer :razz::razz: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']:shake:......bo kaffy na blogasku nie było ....sama se musiałam zrobić ... teraz się zastanawiam czy musze się przebierać z koszulki ...bo psu się chce iść na psacer :razz::razz:No to dlaczemu kaffy nie było niech ja chyce tego co ci nie zrobił :diabloti::mad: A ty jeszcze w pieleszkach a piesio jeszcze nie był na siq.................? Pańcia :razz: Quote
emdziolek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] heyka EMI :multi::multi::multi: naprawdę od wczoraj mamy cudną pogodę :loveu::loveu:...słoneczko ...tylko troszkę wiatr przeszkadza :cool1: No stronka :cool2: gratuluję pomyślunku ...jest świetna :multi::multi: Buu, a czemu u mnei nie może być ciepło?:placz::placz: Dziemkuje, chcesz taką dla Ozzyego? Moge Tobie zrobić jakomś fajnom:razz: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No to dlaczemu kaffy nie było niech ja chyce tego co ci nie zrobił :diabloti::mad: A ty jeszcze w pieleszkach a piesio jeszcze nie był na siq.................? Pańcia :razz: nie był bo dopiero wstał :roll::oops:.....no i musze jednak dokonać czynności higienicznych i wypełznąć :razz::razz: [quote name='emdziolek']Buu, a czemu u mnei nie może być ciepło?:placz::placz: Dziemkuje, chcesz taką dla Ozzyego? Moge Tobie zrobić jakomś fajnom:razz: no u nas naprawdę fajnie ...w cieniu 12 stopni :loveu: Narazie nie ...ale czy jeśli będę chciała kiedyś to będę mogła ślicznie się uśmiechnąć i poprosić :loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] nie był bo dopiero wstał :roll::oops:.....no i musze jednak dokonać czynności higienicznych i wypełznąć :razz::razz: No jak mus to mus Quote
emdziolek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] no u nas naprawdę fajnie ...w cieniu 12 stopni :loveu: AaaA u nas w cieniu -1:placz: Narazie nie ...ale czy jeśli będę chciała kiedyś to będę mogła ślicznie się uśmiechnąć i poprosić :loveu: Of corse, zawsze do Twoich usług:loveu: Quote
gops Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ja chce do was :roll: u nas 7 stopni i pada deszcz :roll: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No jak mus to mus wykąpana , wypachniona ....zaraz się będę ubierać :roll: [quote name='emdziolek']Of corse, zawsze do Twoich usług:loveu: :loveu::loveu:thanx [quote name='gops2000']ja chce do was :roll: u nas 7 stopni i pada deszcz :roll: no przyznam szczerze że fajnie to wygląda jak słoneczko świeci :loveu::loveu: do Was też przyjdzie ;) Quote
gops Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mam nadzieje ;) no to czekam na fotki....:diabloti: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Super! chciała bym to zobaczyć :evil_lol: Witaj Alu melduje posłusznie ze poczytałam coście nagadały....troche tego było ale co tam za to jaka lektura :diabloti: A i coś dla Klocusiowej apropos filmików z wypadków w necie. Zaraz wam pokaże jak potrafią jeździć kobiety...... Paczajcie i pekajcie ze smiechu :evil_lol: Aaaa i na początku sa głupawe reklamy a akcja po!http://www.wrzuta.pl/film/sEvBdxTg7e/lady_wrecks_car CZY TY MI COŚ SUGERUJESZ???? :diabloti: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']wykąpana , wypachniona ....zaraz się będę ubierać :roll: To ty jeszcze nie wyszłaś :crazyeye::mdleje: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']CZY TY MI COŚ SUGERUJESZ???? :diabloti: Dzień Dobry :grins: Madziu :loveu::loveu::loveu:witam Cię poniedziałkowo :grins: [quote name='apple']To ty jeszcze nie wyszłaś :crazyeye::mdleje: nooooooooooooooo:roll: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 cze Ala.. bom sie rozklikała do japkowej :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']cze Ala.. bom sie rozklikała do japkowej :evil_lol::evil_lol: CZE MAGDA...... .......:obrazic: do Dżapkowej to taaaa klikanko :roll:, całuski ......:roll:....a Ala to popilnować ....posprzątać blogaska .......:placz::placz::placz: ale i tak KCM :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']CZY TY MI COŚ SUGERUJESZ???? :diabloti:Ja?:siara: czy ty uważasz że ja mogła bym być az tak złośliwa :diabloti: [quote name='Alicja']nooooooooooooooo:roll: Jesssoooooooooo:splat: [quote name='clockwork']cze Ala.. bom sie rozklikała do japkowej :evil_lol::evil_lol::grins::grins::grins: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dzien dobry Alu i wszystkim odwiedzajacym Alunie.....:loveu: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Ja?:siara: czy ty uważasz że ja mogła bym być az tak złośliwa :diabloti: są 2 wersje.... 1. wersja kłamana: nie no co ty... w zyciu bym cie nie podejrzewała?? nie ty japkowa:shake::shake::loveu: 2. wersja prawdziwa : TAK :grins::diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry Alu i wszystkim odwiedzajacym Alunie.....:loveu: berek Aguniu NAS odwiedzająca :loveu::loveu: [quote name='teqquila']Witaj Alu :evil_lol: witaj Tyśkowa :multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] są 2 wersje.... 1. wersja kłamana: nie no co ty... w zyciu bym cie nie podejrzewała?? nie ty japkowa:shake::shake::loveu: 2. wersja prawdziwa : TAK :grins::diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Z racji tego że wkradł Nam się niezręczny temat i teraz ciężko to strawić zaraz przemycę foty Ozzulka :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witanko Alu :multi: widziałam filmik... a raczej połowe :roll: kiedyś już chyba coś takiego widziałam.. Czekam na Ozzulka, coby sie weselej zrobiło ;) :loveu: Quote
Recommended Posts