Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']A tak w ogóle to wsio ok?:diabloti:

:shake:......bo kaffy na blogasku nie było ....sama se musiałam zrobić ...
teraz się zastanawiam czy musze się przebierać z koszulki ...bo psu się chce iść na psacer :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']:shake:......bo kaffy na blogasku nie było ....sama se musiałam zrobić ...
teraz się zastanawiam czy musze się przebierać z koszulki ...bo psu się chce iść na psacer :razz::razz:
No to dlaczemu kaffy nie było niech ja chyce tego co ci nie zrobił :diabloti::mad:

A ty jeszcze w pieleszkach a piesio jeszcze nie był na siq.................? Pańcia :razz:

Posted

[quote name='Alicja']

heyka EMI :multi::multi::multi:
naprawdę od wczoraj mamy cudną pogodę :loveu::loveu:...słoneczko ...tylko troszkę wiatr przeszkadza :cool1:

No stronka :cool2: gratuluję pomyślunku ...jest świetna :multi::multi:

Buu, a czemu u mnei nie może być ciepło?:placz::placz:

Dziemkuje, chcesz taką dla Ozzyego? Moge Tobie zrobić jakomś fajnom:razz:

Posted

[quote name='apple']No to dlaczemu kaffy nie było niech ja chyce tego co ci nie zrobił :diabloti::mad:

A ty jeszcze w pieleszkach a piesio jeszcze nie był na siq.................? Pańcia :razz:

nie był bo dopiero wstał :roll::oops:.....no i musze jednak dokonać czynności higienicznych i wypełznąć :razz::razz:

[quote name='emdziolek']Buu, a czemu u mnei nie może być ciepło?:placz::placz:

Dziemkuje, chcesz taką dla Ozzyego? Moge Tobie zrobić jakomś fajnom:razz:

no u nas naprawdę fajnie ...w cieniu 12 stopni :loveu:

Narazie nie ...ale czy jeśli będę chciała kiedyś to będę mogła ślicznie się uśmiechnąć i poprosić :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
nie był bo dopiero wstał :roll::oops:.....no i musze jednak dokonać czynności higienicznych i wypełznąć :razz::razz:

No jak mus to mus

Posted

[quote name='Alicja']
no u nas naprawdę fajnie ...w cieniu 12 stopni :loveu:

AaaA u nas w cieniu -1:placz:

Narazie nie ...ale czy jeśli będę chciała kiedyś to będę mogła ślicznie się uśmiechnąć i poprosić :loveu:

Of corse, zawsze do Twoich usług:loveu:

Posted

[quote name='apple']No jak mus to mus

wykąpana , wypachniona ....zaraz się będę ubierać :roll:

[quote name='emdziolek']Of corse, zawsze do Twoich usług:loveu:

:loveu::loveu:thanx

[quote name='gops2000']ja chce do was :roll: u nas 7 stopni i pada deszcz :roll:

no przyznam szczerze że fajnie to wygląda jak słoneczko świeci :loveu::loveu:

do Was też przyjdzie ;)

Posted

[quote name='apple']Super! chciała bym to zobaczyć :evil_lol:

Witaj Alu melduje posłusznie ze poczytałam coście nagadały....troche tego było ale co tam za to jaka lektura :diabloti:

A i coś dla Klocusiowej apropos filmików z wypadków w necie. Zaraz wam pokaże jak potrafią jeździć kobiety...... Paczajcie i pekajcie ze smiechu :evil_lol:
Aaaa i na początku sa głupawe reklamy a akcja po!http://www.wrzuta.pl/film/sEvBdxTg7e/lady_wrecks_car

CZY TY MI COŚ SUGERUJESZ???? :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']CZY TY MI COŚ SUGERUJESZ???? :diabloti:

Dzień Dobry :grins: Madziu :loveu::loveu::loveu:witam Cię poniedziałkowo :grins:

[quote name='apple']To ty jeszcze nie wyszłaś :crazyeye::mdleje:

nooooooooooooooo:roll:

Posted

[quote name='clockwork']cze Ala.. bom sie rozklikała do japkowej :evil_lol::evil_lol:

CZE MAGDA......

.......:obrazic: do Dżapkowej to taaaa klikanko :roll:, całuski ......:roll:....a Ala to popilnować ....posprzątać blogaska .......:placz::placz::placz:

ale i tak KCM :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']CZY TY MI COŚ SUGERUJESZ???? :diabloti:Ja?:siara: czy ty uważasz że ja mogła bym być az tak złośliwa :diabloti:

[quote name='Alicja']nooooooooooooooo:roll: Jesssoooooooooo:splat:

[quote name='clockwork']cze Ala.. bom sie rozklikała do japkowej :evil_lol::evil_lol::grins::grins::grins:

Posted

[quote name='apple']Ja?:siara: czy ty uważasz że ja mogła bym być az tak złośliwa :diabloti:

są 2 wersje....

1. wersja kłamana:
nie no co ty... w zyciu bym cie nie podejrzewała?? nie ty japkowa:shake::shake::loveu:

2. wersja prawdziwa :
TAK :grins::diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dzien dobry Alu i wszystkim odwiedzajacym Alunie.....:loveu:

berek Aguniu NAS odwiedzająca :loveu::loveu:

[quote name='teqquila']Witaj Alu :evil_lol:

witaj Tyśkowa :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'] są 2 wersje....

1. wersja kłamana:
nie no co ty... w zyciu bym cie nie podejrzewała?? nie ty japkowa:shake::shake::loveu:

2. wersja prawdziwa :
TAK :grins::diabloti:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: