Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'] są 2 wersje....

1. wersja kłamana:
nie no co ty... w zyciu bym cie nie podejrzewała?? nie ty japkowa:shake::shake::loveu:

2. wersja prawdziwa :
TAK :grins::diabloti:
No dawaj...........bardzo jestem ciekawa:razz::mad:

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:No co haha....nie haha mu tutaj :cool1::mad:

Posted

[quote name='agaciaaa']Witanko Alu :multi: widziałam filmik... a raczej połowe :roll: kiedyś już chyba coś takiego widziałam..

Czekam na Ozzulka, coby sie weselej zrobiło ;) :loveu:

witanko witanko :multi::multi::multi:

[quote name='clockwork']dawa te foty ... ileż można czekac :mad::mad:

zara dam na fotosika ...ale z taką jedną Gadułką ;):loveu:se klikałam na GG :grins:

[quote name='apple']No dawaj...........bardzo jestem ciekawa:razz::mad:

No co haha....nie haha mu tutaj :cool1::mad:

nie hahahm ino siem uśmiecham :p

Posted

Cześć Ala , czy coś pisałaś o pięknej pogodzie rano ? Coś się spierdasiła ta pogoda nam . Właśnie się zastanawiam czy mi okien nie wytarga i czy to już wieczór bo mrok jakiś :angryy: . Dobrze ,że Pandula wzięłam z ranka na bardzo dłuuuugi spacer to nie muszę teraz tam wychodzić :evil_lol:

Posted

[quote name='Pandisia']Cześć Ala , czy coś pisałaś o pięknej pogodzie rano ? Coś się spierdasiła ta pogoda nam . Właśnie się zastanawiam czy mi okien nie wytarga i czy to już wieczór bo mrok jakiś :angryy: . Dobrze ,że Pandula wzięłam z ranka na bardzo dłuuuugi spacer to nie muszę teraz tam wychodzić :evil_lol:

też mam szarówe i wiatr za oknem :angryy::angryy::angryy:ktoś nam strasznie musiał pozazdrościć :placz:

Cze Basiu :multi::multi::multi:
Jak mały :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
też mam szarówe i wiatr za oknem :angryy::angryy::angryy:ktoś nam strasznie musiał pozazdrościć :placz:

Cze Basiu :multi::multi::multi:
Jak mały :razz::razz:

Na razie szaleje na spacerach i nic się nie dzieje z łapką.
Widzę , że Ozzy się zgadza z kolegami to może i z Pandulem się dogadają :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
zara dam na fotosika ...ale z taką jedną Gadułką ;):loveu:se klikałam na GG :grins:

z kim klikasz??? :razz::razz::razz: na pewno nie ze mna...:shake::shake: ja zapomniałam ci odklikac już od pół godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

japkowa!!!!!! wersje 2 do wyboru- wybór należy do ciebie :grins: która ci tam wygodniejsza

podobują sie mi te one... te nooo.... :hmmmm: bigle :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']z kim klikasz??? :razz::razz::razz: na pewno nie ze mna...:shake::shake: ja zapomniałam ci odklikac już od pół godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak się mi wydawało :hmmmm: że z Tobą .....ino że jak nie odklikałas to już nie chciałam Ci przeszkadzać :roll::oops:;)

podobują sie mi te one... te nooo.... :hmmmm: bigle :multi::multi:

Ozzy ma znajome biglaski :loveu::loveu::loveu:Kore i Norka :loveu::loveu:

[quote name='apple']Hihihihihihi się chłopaki gonią :evil_lol:
http://images29.fotosik.pl/165/b688343fcb4620e5.jpg

troszkę pobiegali ...ale Ozzy nie chciał uślinionego patolka ...brzydził się :evil_lol:

i drzewko :cool1:

Posted

[quote name='lolka75']http://images31.fotosik.pl/156/0d7132119ca1d270.jpg
biedny Oziulek ucieka przed fiskiem z kijachem:loveu:
ja tez tak robie bo moja mondra suka zawsze sobie znajdzie wielgachnego patola i biegnie do mamusi zeby jej giry podciac:loveu:

Bo Noruś koniecznie chciał sztafete robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa.znow zapomnialam powiedziec dziem dobry

Dzień doberek Loluś :loveu::loveu:

[quote name='Pandisia']Na razie szaleje na spacerach i nic się nie dzieje z łapką.
Widzę , że Ozzy się zgadza z kolegami to może i z Pandulem się dogadają :evil_lol:

to mam nadzieje ze obejdzie się bez zabiegu :razz::razz:

Ozzy raczej dogaduje się z psiaczkami a beagle to mu mogą na faflach się dyndać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No paszczaj go jaki wrażliwy:diabloti:

no co ....taki oślimtany do ust bedzie brał :roll::oops:..jeszcze po samcu :razz::razz:

[quote name='Medorowa']Witaj mła Alu z Rybnika:grins::grins::lol!:

Witaj mła Madziu z Tych :loveu::loveu:

EDIT; zdjecia mordulca z funflem obejrzane:grins:

miło mi :multi::multi:

[quote name='agaciaaa']bigielek :loveu::loveu::loveu: piękny :loveu::loveu:

Norek jest przekochanym psiaczkiem :loveu:

Posted

[quote name='apple']No fakt też bym nie wzięła :diabloti:

no widzisz ...a skrytykować musialaś :razz::razz:...wiesz jak Ozzulkowi przykro :roll:.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']no widzisz ...a skrytykować musialaś :razz::razz:...wiesz jak Ozzulkowi przykro :roll:.....:evil_lol:Bo to było silniejsze ode mnie :diabloti:.......no nie fochaj Ozzulek nie fochaj oć ciocia pomizia :loveu:

Posted

[quote name='Matusz']Dzień dobryy poniedziałkowo...:biggrina::biggrina:

:multi::loveu::multi:

Berek poniedziałkowo :multi::multi::multi:

[quote name='apple']Bo to było silniejsze ode mnie :diabloti:.......no nie fochaj Ozzulek nie fochaj oć ciocia pomizia :loveu:

:cool1::cool1:......

no już pomizialam Ozzulka od Cioteczki :loveu::loveu::loveu:...już nie focha :p

SĄ FOTY :cool1: sztuk 20

Posted

[quote name='Alicja']

:cool1::cool1:......

no już pomizialam Ozzulka od Cioteczki :loveu::loveu::loveu:...już nie focha :p

SĄ FOTY :cool1: sztuk 20

To dopszzzzz :lol:

Tylko czemu tak histerycznie o tych fotach:diabloti: