clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dawa te foty ... ileż można czekac :mad::mad: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'] są 2 wersje.... 1. wersja kłamana: nie no co ty... w zyciu bym cie nie podejrzewała?? nie ty japkowa:shake::shake::loveu: 2. wersja prawdziwa : TAK :grins::diabloti:No dawaj...........bardzo jestem ciekawa:razz::mad: [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:No co haha....nie haha mu tutaj :cool1::mad: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='agaciaaa']Witanko Alu :multi: widziałam filmik... a raczej połowe :roll: kiedyś już chyba coś takiego widziałam.. Czekam na Ozzulka, coby sie weselej zrobiło ;) :loveu: witanko witanko :multi::multi::multi: [quote name='clockwork']dawa te foty ... ileż można czekac :mad::mad: zara dam na fotosika ...ale z taką jedną Gadułką ;):loveu:se klikałam na GG :grins: [quote name='apple']No dawaj...........bardzo jestem ciekawa:razz::mad: No co haha....nie haha mu tutaj :cool1::mad: nie hahahm ino siem uśmiecham :p Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 najpierw NOREK :loveu::loveu::loveu: Quote
Pandisia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cześć Ala , czy coś pisałaś o pięknej pogodzie rano ? Coś się spierdasiła ta pogoda nam . Właśnie się zastanawiam czy mi okien nie wytarga i czy to już wieczór bo mrok jakiś :angryy: . Dobrze ,że Pandula wzięłam z ranka na bardzo dłuuuugi spacer to nie muszę teraz tam wychodzić :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Oba Cwaj :loveu::loveu: Ozzulek :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Pandisia']Cześć Ala , czy coś pisałaś o pięknej pogodzie rano ? Coś się spierdasiła ta pogoda nam . Właśnie się zastanawiam czy mi okien nie wytarga i czy to już wieczór bo mrok jakiś :angryy: . Dobrze ,że Pandula wzięłam z ranka na bardzo dłuuuugi spacer to nie muszę teraz tam wychodzić :evil_lol: też mam szarówe i wiatr za oknem :angryy::angryy::angryy:ktoś nam strasznie musiał pozazdrościć :placz: Cze Basiu :multi::multi::multi: Jak mały :razz::razz: Quote
lolka75 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://images31.fotosik.pl/156/0d7132119ca1d270.jpg biedny Oziulek ucieka przed fiskiem z kijachem:loveu: ja tez tak robie bo moja mondra suka zawsze sobie znajdzie wielgachnego patola i biegnie do mamusi zeby jej giry podciac:loveu: aaaaaaaaaaaaaaaaaa.znow zapomnialam powiedziec dziem dobry Quote
Pandisia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] też mam szarówe i wiatr za oknem :angryy::angryy::angryy:ktoś nam strasznie musiał pozazdrościć :placz: Cze Basiu :multi::multi::multi: Jak mały :razz::razz: Na razie szaleje na spacerach i nic się nie dzieje z łapką. Widzę , że Ozzy się zgadza z kolegami to może i z Pandulem się dogadają :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] zara dam na fotosika ...ale z taką jedną Gadułką ;):loveu:se klikałam na GG :grins: z kim klikasz??? :razz::razz::razz: na pewno nie ze mna...:shake::shake: ja zapomniałam ci odklikac już od pół godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: japkowa!!!!!! wersje 2 do wyboru- wybór należy do ciebie :grins: która ci tam wygodniejsza podobują sie mi te one... te nooo.... :hmmmm: bigle :multi::multi: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Hihihihihihi się chłopaki gonią :evil_lol: http://images29.fotosik.pl/165/b688343fcb4620e5.jpg Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']z kim klikasz??? :razz::razz::razz: na pewno nie ze mna...:shake::shake: ja zapomniałam ci odklikac już od pół godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak się mi wydawało :hmmmm: że z Tobą .....ino że jak nie odklikałas to już nie chciałam Ci przeszkadzać :roll::oops:;) podobują sie mi te one... te nooo.... :hmmmm: bigle :multi::multi: Ozzy ma znajome biglaski :loveu::loveu::loveu:Kore i Norka :loveu::loveu: [quote name='apple']Hihihihihihi się chłopaki gonią :evil_lol: http://images29.fotosik.pl/165/b688343fcb4620e5.jpg troszkę pobiegali ...ale Ozzy nie chciał uślinionego patolka ...brzydził się :evil_lol: i drzewko :cool1: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='lolka75']http://images31.fotosik.pl/156/0d7132119ca1d270.jpg biedny Oziulek ucieka przed fiskiem z kijachem:loveu: ja tez tak robie bo moja mondra suka zawsze sobie znajdzie wielgachnego patola i biegnie do mamusi zeby jej giry podciac:loveu: Bo Noruś koniecznie chciał sztafete robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaa.znow zapomnialam powiedziec dziem dobry Dzień doberek Loluś :loveu::loveu: [quote name='Pandisia']Na razie szaleje na spacerach i nic się nie dzieje z łapką. Widzę , że Ozzy się zgadza z kolegami to może i z Pandulem się dogadają :evil_lol: to mam nadzieje ze obejdzie się bez zabiegu :razz::razz: Ozzy raczej dogaduje się z psiaczkami a beagle to mu mogą na faflach się dyndać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 troszkę pobiegali ...ale Ozzy nie chciał uślinionego patolka ...brzydził się :evil_lol: No paszczaj go jaki wrażliwy:diabloti: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witaj mła Alu z Rybnika:grins::grins::lol!: EDIT; zdjecia mordulca z funflem obejrzane:grins: Quote
agaciaaa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 bigielek :loveu::loveu::loveu: piękny :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No paszczaj go jaki wrażliwy:diabloti: no co ....taki oślimtany do ust bedzie brał :roll::oops:..jeszcze po samcu :razz::razz: [quote name='Medorowa']Witaj mła Alu z Rybnika:grins::grins::lol!: Witaj mła Madziu z Tych :loveu::loveu: EDIT; zdjecia mordulca z funflem obejrzane:grins: miło mi :multi::multi: [quote name='agaciaaa']bigielek :loveu::loveu::loveu: piękny :loveu::loveu: Norek jest przekochanym psiaczkiem :loveu: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] no co ....taki oślimtany do ust bedzie brał :roll::oops:..jeszcze po samcu :razz::razz: No fakt też bym nie wzięła :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No fakt też bym nie wzięła :diabloti: no widzisz ...a skrytykować musialaś :razz::razz:...wiesz jak Ozzulkowi przykro :roll:.....:evil_lol: Quote
Matusz Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dzień dobryy poniedziałkowo...:biggrina::biggrina: :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']no widzisz ...a skrytykować musialaś :razz::razz:...wiesz jak Ozzulkowi przykro :roll:.....:evil_lol:Bo to było silniejsze ode mnie :diabloti:.......no nie fochaj Ozzulek nie fochaj oć ciocia pomizia :loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Matusz']Dzień dobryy poniedziałkowo...:biggrina::biggrina: :multi::loveu::multi: Berek poniedziałkowo :multi::multi::multi: [quote name='apple']Bo to było silniejsze ode mnie :diabloti:.......no nie fochaj Ozzulek nie fochaj oć ciocia pomizia :loveu: :cool1::cool1:...... no już pomizialam Ozzulka od Cioteczki :loveu::loveu::loveu:...już nie focha :p SĄ FOTY :cool1: sztuk 20 Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'] :cool1::cool1:...... no już pomizialam Ozzulka od Cioteczki :loveu::loveu::loveu:...już nie focha :p SĄ FOTY :cool1: sztuk 20 To dopszzzzz :lol: Tylko czemu tak histerycznie o tych fotach:diabloti: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']To dopszzzzz :lol: Tylko czemu tak histerycznie o tych fotach:diabloti: bo to histe(o)ryczne foty :roll: Quote
Recommended Posts