Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witanko Alutka !! :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Matusz napisał(a):Witanko Alutka !! :multi::loveu::multi: witanko :multi::loveu::multi:o normalnej dziś godzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):witanko :multi::loveu::multi:o normalnej dziś godzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy się ??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Matusz napisał(a):znaczy się ??? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:o stefę czasową mi biega ;)....wczoraj byłeś u mnie z 2 godzinnym wyprzedzeniem mojego zegara :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol:o stefę czasową mi biega ;)....wczoraj byłeś u mnie z 2 godzinnym wyprzedzeniem mojego zegara :evil_lol::evil_lol: no tak :D hehehe:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zuzolandia napisał(a):hiihhih kurna nie zauwazyłam zem zdania nie dokonczyła:evil_lol: możdzek zarejestrowal ale paluchy juz nie :evil_lol::evil_lol: :crazyeye: ja tam nie widzę nawet nie dokończonego zdania :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Matusz napisał(a):no tak :D hehehe:evil_lol::evil_lol: a widzisz ;):evil_lol:...jaka babi spostrzegawcza :evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a)::crazyeye: ja tam nie widzę nawet nie dokończonego zdania :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no ja też ...:roll: Quote
emdziolek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 DŻEEEM DOBRY BARDZO:multi: Znaczy się Dzieńdobry:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 emdziolek napisał(a):DŻEEEM DOBRY BARDZO:multi: Znaczy się Dzieńdobry:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiem ....;)...truskawkowy :loveu: Quote
emdziolek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiem ....;)...truskawkowy :loveu: Hehehehe dokładnie:evil_lol: Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 to jak? Ozzulec idzie ze mną na yoga coś tam? :evil_lol: :eviltong: zbieram grupę... mocną grupę.. pod wezwaniem :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 emdziolek napisał(a):Hehehehe dokładnie:evil_lol: :loveu:pychotka ewelinabuck napisał(a):witankooooooooooooo:multi: witankoooooo:multi::multi: basia2202 napisał(a):to jak? Ozzulec idzie ze mną na yoga coś tam? :evil_lol: :eviltong: zbieram grupę... mocną grupę.. pod wezwaniem :cool3: :diabloti: a co instruktora nie macie :hmmmm: a ile dają za godzine :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::loveu:pychotka Jak lubiasz to wpadaj do mnie, podziele sie z tobą i chrupiącym opiekanym chlepkiem z pysznym dżemem i .... gorącą czekoladą:razz::razz: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 emdziolek napisał(a):Jak lubiasz to wpadaj do mnie, podziele sie z tobą i chrupiącym opiekanym chlepkiem z pysznym dżemem i .... gorącą czekoladą:razz::razz: to ja wezme zapasik czakuladki :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zuzolandia napisał(a):Kurna roz działo oz niy rozstroju zoladka mozna dostac buuuuuuu to korzystajac ze dziala pozdrowionka przesylamy!!!! godalach Joli coby jechala ale una woli w gooopiej szkole siedziec;-)no siedza.... zachcialo sie mi robiynia szoła na walentynki:( i terazki ciyrpia, bo momy przedpremiera, musza do tyj "gupiyj" szkoly po poledniu jechac - fuj!!!!!!!! Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):no siedza.... zachcialo sie mi robiynia szoła na walentynki:( i terazki ciyrpia, bo momy przedpremiera, musza do tyj "gupiyj" szkoly po poledniu jechac - fuj!!!!!!!!nie rycz - jaki szoł za to bedzie - ho ho kcem to widziec :cool3: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):no siedza.... zachcialo sie mi robiynia szoła na walentynki:( i terazki ciyrpia, bo momy przedpremiera, musza do tyj "gupiyj" szkoly po poledniu jechac - fuj!!!!!!!! siedź jak Ci sie amerykanckich świąt zachciało :diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agaciaaa napisał(a):Witanko :grins: :multi::multi::multi:BEREK :grins: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć Alutka:loveu::loveu::p Teraz kiedy zaczęło działać dogo, moja myszka szwankuje - już nie te lata - i odmawia mi posłuszeństwa:mdleje: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Cześć Alutka:loveu::loveu::p Teraz kiedy zaczęło działać dogo, moja myszka szwankuje - już nie te lata - i odmawia mi posłuszeństwa:mdleje: to masz tu magika ....ON Ci odczaruje Twoją :razz::razz:Myszkę :grins: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witanko Alus Widzilam foteczki wiosny i Ozzulca, buziaczki Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Alus Widzilam foteczki wiosny i Ozzulca, buziaczki buziaczki Izuś :multi::multi: Quote
Betbet Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nareszcie jakoś do Ciebie trafiłam i pooglądałam przybytek:D az mnie oczy rozbolały od wpatrywania sie w zdjecia Quote
Recommended Posts