malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'] :placz::placz:własnie mówili ze od piątku w nocy nawet do -15 ....-17 stopni :shake: :crazyeye:łożesz!!! takiej wersji to nie słyszałam :placz: hahaha Zuzola ja przez Ciebie oślepnę bo jak czytam coś napisała to zbliżam głowę do monitora i literuję :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='zuzolandia']Kurna roz działo oz niy rozstroju zoladka mozna dostac buuuuuuu to korzystajac ze dziala pozdrowionka przesylamy!!!! godalach Joli coby jechala ale una woli w gooopiej szkole siedziec;-) no ja ...bo ona tako rechtórka ze se odpuścić nie potrafi :mad: za pozdróweczka dziękujemy :multi::multi:i jutro czekamy ;) [quote name='malawaszka']:crazyeye:łożesz!!! takiej wersji to nie słyszałam :placz: hahaha Zuzola ja przez Ciebie oślepnę bo jak czytam coś napisała to zbliżam głowę do monitora i literuję :evil_lol: na TVN o 19.30 mówili ....aż mnie zmroziło .... kurde ale Zuzola fajne literki stawio :razz::razz: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'] na TVN o 19.30 mówili ....aż mnie zmroziło .... :placz: telewizja kłamie :placz: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='malawaszka']:placz: telewizja kłamie :placz: :mad::mad:dobra ....zrobimy im bojkot ... Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:mad::mad:dobra ....zrobimy im bojkot ... TAK!!! Przełączyłam na polsat :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='malawaszka']TAK!!! Przełączyłam na polsat :evil_lol: :diabloti::diabloti:TVN TURBO :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:diabloti::diabloti:TVN TURBO :evil_lol::evil_lol: a co? juz są gołe baby czy jeszcze?? :errrr: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='malawaszka']a co? juz są gołe baby czy jeszcze?? :errrr: :hmmmm: nie wiem bo Ozzy ogląda :cool1:....ja mam laptopa w kuchni :errrr: Quote
lolka75 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: nie wiem bo Ozzy ogląda :cool1:....ja mam laptopa w kuchni :errrr: ...o jak Ozzy oglada to pewnie jakies suczydla w TV:cool3:... witaski wieczorne:multi::loveu: Quote
anetta Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Hejo! Mówisz że ma być TAKI mróz?! :scared: :placz: Mam nadzieję ze TAKIEGO u mnie ni ebędzie... Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='lolka75']...o jak Ozzy oglada to pewnie jakies suczydla w TV:cool3:... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie nagie mexykanki ;)albo grzywaczki witaski wieczorne:multi::loveu: :multi::loveu::multi:witaski [quote name='anetta']Hejo! Mówisz że ma być TAKI mróz?! :scared: :placz: Mam nadzieję ze TAKIEGO u mnie ni ebędzie... ja tylko powtarzam co pan na TVN mówił :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Alu chyba tym razem nie kłamali - już się robi zimno - straszna mgła u mnie :placz: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='malawaszka']Alu chyba tym razem nie kłamali - już się robi zimno - straszna mgła u mnie :placz: :placz:dobiłaś mnie tą wiadomością ....chyba pójdę zlegnąć ...dogobranoc :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye:łożesz!!! takiej wersji to nie słyszałam :placz: hahaha Zuzola ja przez Ciebie oślepnę bo jak czytam coś napisała to zbliżam głowę do monitora i literuję :evil_lol: hiihhih kurna nie zauwazyłam zem zdania nie dokonczyła:evil_lol: możdzek zarejestrowal ale paluchy juz nie :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']no ja ...bo ona tako rechtórka ze se odpuścić nie potrafi :mad: za pozdróweczka dziękujemy :multi::multi:i jutro czekamy ;) na TVN o 19.30 mówili ....aż mnie zmroziło .... kurde ale Zuzola fajne literki stawio :razz::razz: bom zdenerwowano byla i piszem jak glumb:eviltong::eviltong::eviltong: hihihihihihihihihihihihihihihihi Quote
furciaczek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A u mnie cieplutko, sloneczko swieci nawet bez kurtaly juz chodze:diabloti::loveu: WIOSNE MAM:eviltong: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='zuzolandia']hiihhih kurna nie zauwazyłam zem zdania nie dokonczyła:evil_lol: możdzek zarejestrowal ale paluchy juz nie :evil_lol::evil_lol: bom zdenerwowano byla i piszem jak glumb:eviltong::eviltong::eviltong: hihihihihihihihihihihihihihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...o rany Kapusciana do mje przyjedzie ;)... ale to jest smiesznie jak połowa w głowie a połowa napisane i my wszystko wiemy a reszta niech się głowi :evil_lol: [quote name='furciaczek']A u mnie cieplutko, sloneczko swieci nawet bez kurtaly juz chodze:diabloti::loveu: WIOSNE MAM:eviltong: tsz bedziemy mieć :eviltong::eviltong::eviltong:......ino kiedy :hmmmm: dziś tylko 0 stopni tylko mgła ...raczej niefajnie wyglada za oknem :shake::shake: WITANKO wczesno poranne :hand: Teraz klikanko przy kawie , bo myjnia :razz: zajęta ...potem zakupki i mam nadzieje , że spacerek ale to jak panicz Ozzy zwlecze swe nadobne doopsko z mojego wyrka :cool1: Quote
Imbirka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No to przyszłam do Cię z kawusią, co tak sama bede pić:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jestem........ale co to za bycie:cool1: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja też wpadam......................ma ktoś jaką kofeinke albo co ? MAskara dzisiaj mówie wam chyba ciśnienie spadło na ziemie :roll:Witam sie z tobą Alu uśmiechem bo nie mam sił reki podnieść:lol: Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Hej Aluś mimo tego że dogo odmawia ostatnio posłuszeństwa............ u ciebie wiele wiele stron nagadane :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Imbirka']No to przyszłam do Cię z kawusią, co tak sama bede pić:roll: http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: mniam :multi:jaka pyszna [quote name='agbar']Jestem........ale co to za bycie:cool1: być albo nie być ...oto jest pytanie :hmmmm: [quote name='apple']Ja też wpadam......................ma ktoś jaką kofeinke albo co ? MAskara dzisiaj mówie wam chyba ciśnienie spadło na ziemie :roll:Witam sie z tobą Alu uśmiechem bo nie mam sił reki podnieść:lol: u mnie niebo jest nad ulicą :cool1:...pij koffana koffeinkę :loveu:a ja lece jeszcze z Ozzym bom najpierw poczyniła zakupki :razz::razz: aaaa i uśmiechnę się do Ciebie :grins: Quote
lolka75 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 dzien dobry i wesoly ma byc:loveu: co tam slychac w wielkim swiecie?? skad ja mam tego humora dzisiaj:hmmmm:........:niewiem: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Alicja'] u mnie niebo jest nad ulicą :cool1:...pij koffana koffeinkę :loveu:a ja lece jeszcze z Ozzym bom najpierw poczyniła zakupki :razz::razz: aaaa i uśmiechnę się do Ciebie :grins: Twój uśmiech mnie przywraca do życia :loveu: Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ozzi będzie chodził ze mną na yogalathes :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/137/119f86f634af7044.jpg http://images29.fotosik.pl/155/6c93393ae17d6288.jpg nie myjesz go czy co? :cool3: coś mu się przykleiło i chodzi tak z tym czymś na pysku :evil_lol: http://images27.fotosik.pl/155/f8320254dbdd9189.jpg oo.. i znowu... ino z innej strony :eviltong: http://images27.fotosik.pl/155/decf1ac97fe1b18d.jpg całusy w Alutkowo-Ozzulkowym świecie :loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 lolka75 napisał(a):dzien dobry i wesoly ma byc:loveu: co tam slychac w wielkim swiecie?? skad ja mam tego humora dzisiaj:hmmmm:........:niewiem: :multi::multi::multi:doberek ...jest wesoło :multi::loveu::multi: apple napisał(a):Twój uśmiech mnie przywraca do życia :loveu: :calus: mniezmniernie mnie to cieszka :multi::loveu: basia2202 napisał(a):Ozzi będzie chodził ze mną na yogalathes :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/137/119f86f634af7044.jpg http://images29.fotosik.pl/155/6c93393ae17d6288.jpg nie myjesz go czy co? :cool3: coś mu się przykleiło i chodzi tak z tym czymś na pysku :evil_lol: http://images27.fotosik.pl/155/f8320254dbdd9189.jpg oo.. i znowu... ino z innej strony :eviltong: http://images27.fotosik.pl/155/decf1ac97fe1b18d.jpg całusy w Alutkowo-Ozzulkowym świecie :loveu: :multi::multi::multi:witaneczko Basieńko :multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts