sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No jakosnie widzi,bo fotni ma! Albo udaje? Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):No jakosnie widzi,bo fotni ma! Albo udaje? Sie pewnie z panem C bije o dostęp do netu:diabloti: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 pewnie zmniejsza, wybiera przebiera i co ino:diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Martinee napisał(a):no właśnie nie wiem czemu :( ale nadrabiam nadrabiam pewno też nas zgubiłas jak dogo padło ;) BeaC napisał(a):plisssssssssssssss poprosze o przetłumaczenie :diabloti: ha ha ha :diabloti: Patka napisał(a):wszędzie Was znajdę pomyszkowałam ucałowałam i uciekam :) Patuś MY zawsze Tutaj :loveu: sota36 napisał(a):tlumaczenie " daj fotke tego cudownego prezenciku Jolu jesteś niezastąpiona apple napisał(a):Buhahahahahaha....sotka roobisz za tłumaczke......:evil_lol: dzielna dziewczynka Och mamcia ja zapomłam na śmierć że ty gosci miałaś...........i jak udane spotkanko:razz: Dawa ty foty z tej klacharni:evil_lol: no ...coś pamięć nie ta ;) Jupi napisał(a):http://images32.fotosik.pl/138/5b40ffe77082200e.jpg ale on jest byku:p http://images24.fotosik.pl/156/e576dc2c6718847f.jpg całus w tą różową mordkę:loveu: całusek od Was przekazany :loveu: sota36 napisał(a):no robie ... bokami tez:) kase trzaskasz ;) apple napisał(a):Odpłatnie?:razz::diabloti: musowo LAZY napisał(a):Alu wybacz, ale nie dałam rady nadrobić wszystkiego, ale za to buziaki wysyłam gorące! wybaczam buziaczki przechwytuje :loveu: sota36 napisał(a):e tam platne - ja " caritas Polska" jezdem. ALA = FOTY!!!! "piekny" ten roz - moze Ala zauwazy???? zauważyłam ZARAZ BĘDĄ FOTY Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a):aaaaa to przepraszam , nie wiedziałam:oops: A ten róż taki piżdżący że Ala za pewne zauważy:diabloti::evil_lol: dostałam różem po okach :razz::razz: sota36 napisał(a):No jakosnie widzi,bo fotni ma! Albo udaje? som :grins: agbar napisał(a):pewnie zmniejsza, wybiera przebiera i co ino:diabloti: oj bardzo ni ma co przebierać ...pójdą jak leci ;) Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :multi::multi:BENDOM FOTY BENDOM FOTY BENDOM FOTY BENDOM FOTY:multi::multi: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hihi widze ze pannie Fruzi przypadlo do gustu poslanko Ozziego:loveu: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):moja myszka szwankuje - już nie te lata - i odmawia mi posłuszeństwa:mdleje: biedactwo :-( a co to za gościówka z różową kokardką??? :cool3: Ozzulkowa dziewczyna??? powszechnie wiadomo, że takie karki jak Ozzy lubią plastikowe panieny :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Inuś dowej fotaski :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja dopiero teraz zakumałam kum kum, że zuzolandia ma taką Frusię a nie tylko Zuzię :oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a)::multi:BENDOM FOTY BENDOM FOTY BENDOM FOTY BENDOM FOTY:multi: :multi::multi:już są sota36 napisał(a):Jeeeeeeee - Ala i Adik:) nio..... agbar napisał(a):hihi widze ze pannie Fruzi przypadlo do gustu poslanko Ozziego:loveu: Fruzinka tam poszła zjeść ciateczko ...a jakie ma małe ząbeczki :loveu:i jęzorek :loveu: malawaszka napisał(a): a co to za gościówka z różową kokardką??? :cool3: Ozzulkowa dziewczyna??? powszechnie wiadomo, że takie karki jak Ozzy lubią plastikowe panieny :evil_lol: a to Fruzia od Zuzolandii z Dogo :grins: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja dopiero teraz zakumałam kum kum, że zuzolandia ma taką Frusię a nie tylko Zuzię :oops::evil_lol: nio ma takie cudo :loveu: ale fajnista mala ....grzeczne maleństwo:loveu::loveu: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 buhahahahahahahaha widze że Ozziulek znowu ugościł paniusie jezorkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):grzeczne maleństwo:loveu::loveu: no łąsnie aż dziw bnierze, że małe też potrafi być grzeczne :lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a):buhahahahahahahaha widze że Ozziulek znowu ugościł paniusie jezorkiem:loveu::loveu::loveu: nio :loveu::loveu::loveu:...cioteczka miała demakijaż ;) malawaszka napisał(a):no łąsnie aż dziw bnierze, że małe też potrafi być grzeczne :lol: ;)..tajemnica polega na tym że Fruzinka wychowana z dużymi psami :p Quote
Pandisia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witaj pogościowa Alicjo. Ozzy fajny i Fruzia też fajna. Foty fajne i wszystko mi się bardzo podoba :razz: Quote
lolka75 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 jaaaaaaaaaakie piekne te slicznosci:loveu:.... i jak slicznie wszyscy szczesliwi:loveu: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://images32.fotosik.pl/142/e80196201856e981.jpg ale się Fruzi kolory zmieniają !! coraz jaśniejsza jest !!! :cool3::loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Pandisia napisał(a):Witaj pogościowa Alicjo. Ozzy fajny i Fruzia też fajna. Foty fajne i wszystko mi się bardzo podoba :razz: witaneczko Basiu :multi::multi:może uda nam się też kiedyś po sasiedzku spotkać ;) lolka75 napisał(a):jaaaaaaaaaakie piekne te slicznosci:loveu:.... i jak slicznie wszyscy szczesliwi:loveu: Loluś ...:multi::multi::multi:... wiesz jak fajnie było się spotkac ..niby tak blisko siebie mieszkamy a jakoś zawsze coś wypadało na nie :razz::razz:a dziś Inka z Adim przyjechała i bardzo się cieszę :multi::loveu::multi: Quote
lolka75 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a): Loluś ...:multi::multi::multi:... wiesz jak fajnie było się spotkac ..niby tak blisko siebie mieszkamy a jakoś zawsze coś wypadało na nie :razz::razz:a dziś Inka z Adim przyjechała i bardzo się cieszę :multi::loveu::multi: wiem Alenka...wiem:p dobrze miec fajnych znajomych blisko co przyjada, kawki sie napija, czegos mocniejszego tez:razz:...pogadaja:loveu:........ach:-( moja przyjaciolka co w Holandii mieszkala wlasnie wraca do Polski :-(....smutno mi troszke...ale wiem ze tam bedzie szczesliwsza Quote
Recommended Posts