Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ja tam nie wiem - nie przyglądam sie az tak wnikliwie:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a było paszczec :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]co we mnie? :evil_lol: nie wiem, o czy do mnie rozmawiasz Alusiu :diabloti: :evil_lol:
ja żem człowiek z natury spokojny....;) dopóókiiii.....:cool3: :evil_lol:

widziałam znowu zmaltretowanego, na jamen upadłego piesa! :multi:
boskiiiii:loveu:
[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ON musi taki byc i już :grins: na jAMENt upadły :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a było paszczec :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ano! Ale tera co? Dupa zbita?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ano! Ale tera co? Dupa zbita?:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: tak se myśle ...że jak pojedziesz na tym jabłuszku ...:razz::razz: to bydzie zbita :grins: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ON musi taki byc i już :grins: na jAMENt upadły :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]i w tymże właśnie cała słodycz jego! :loveu: :modla:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: tak se myśle ...że jak pojedziesz na tym jabłuszku ...:razz::razz: to bydzie zbita :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale ja juz mówiłam że nie stosuje jabłuszek. mam swoje.......oponki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czy Wy nie możecie spać rano tak do 12, jak każdy normalny człowiek:diabloti: Później tyleeee naadrabiania:mdleje:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]J[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ak ktoś się leni to potem ma kuuupę roboty:eviltong:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]i w tymże właśnie cała słodycz jego! :loveu: :modla:[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i urok i czar i powab :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale ja juz mówiłam że nie stosuje jabłuszek. mam swoje.......oponki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no sorki ...zapomnłam :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czy Wy nie możecie spać rano tak do 12, jak każdy normalny człowiek:diabloti: Później tyleeee naadrabiania:mdleje:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no co ty do 12 ...wiesz jakie potem się ma zaległości na dogo :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]J[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ak ktoś się leni to potem ma kuuupę roboty:eviltong:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]koopę do roboty :hmmmm:

[SIZE=6]NA WSTECZU SĄ FOTASKI[/SIZE] :grins:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]kurde nagadałyście tyle że musiałam się cofać i cofać...ale warto było bo znalazłam moje ulubione zdjęcia...czyli zafaflunionego Ozzulca :loveu::loveu::loveu:

no i ominęła mnie piękna strona 4444 :roll: a niech to licho...poczekam na 44444 :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]

no i ominęła mnie piękna strona 4444 :roll: a niech to licho...poczekam na 44444 :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hahahaha se poczekasz :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hahahaha se poczekasz :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]troszkę ;)
tutaj szybko rośnie ilość stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]troszkę ;)
tutaj szybko rośnie ilość stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]haaaaale nie aż tak :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]haaaaale nie aż tak :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]licząc jakieś 10 stron dziennie to będzie około 4000 dni do 44444 strony więc co to w ogóle za problem poczekać te hmm 12 lat? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tylko oby aktywność nie spadała z latami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo wtedy czas oczekiwania mi się przedłuży z 12 na 20 ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]licząc jakieś 10 stron dziennie to będzie około 4000 dni do 44444 strony więc co to w ogóle za problem poczekać te hmm 10 lat? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]buhahahaha powodzenia:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]buhahahaha powodzenia:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki, przyda się...pewnie dotrzymasz mi towarzystwa :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki, przyda się...pewnie dotrzymasz mi towarzystwa :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]oczywiście, bankowo:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]oczywiście, bankowo:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]heh :) wiedziałam od zawsze że mogę na Tobie polegać :loveu::loveu::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]heh :) wiedziałam od zawsze że mogę na Tobie polegać :loveu::loveu::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]dla cię wsystko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]kurde nagadałyście tyle że musiałam się cofać i cofać...ale warto było bo znalazłam moje ulubione zdjęcia...czyli zafaflunionego Ozzulca :loveu:

no i ominęła mnie piękna strona 4444 :roll: a niech to licho...poczekam na 44444 :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie jeszcze nie było ...ja miałam 2222:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hahahaha se poczekasz :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba ze zmieni po 5 postow na stronę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]troszkę ;)
tutaj szybko rośnie ilość stron :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ależ .....nieprawda ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]haaaaale nie aż tak :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]otóż to ...[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko
Widzialam fotecki Ozzulca i bardzo sie cieszkam[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]obiecałam to dałam :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]licząc jakieś 10 stron dziennie to będzie około 4000 dni do 44444 strony więc co to w ogóle za problem poczekać te hmm 12 lat? ;) :evil_lol:

tylko oby aktywność nie spadała z latami :evil_lol: bo wtedy czas oczekiwania mi się przedłuży z 12 na 20 ;) :evil_lol:
[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale Cię wzięło na liczenie :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]buhahahaha powodzenia:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no proszę jaka zyczliwa szarloteczka [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzięki, przyda się...pewnie dotrzymasz mi towarzystwa :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]w koopie raźniej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]oczywiście, bankowo:lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]PKO BP :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]heh :) wiedziałam od zawsze że mogę na Tobie polegać :loveu::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz ....w morde :crazyeye:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]dla cię wsystko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:a dla Mnie :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:a dla Mnie :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dla ciebie tysz :loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dla ciebie tysz :loveu:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]miód na moje serducho :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]miód na moje serducho :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Alu co cie dzisiaj tak mało:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Alu co cie dzisiaj tak mało:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]biegałam na PwP ....i sprzatałam chałupę .....a na dodatek zapomniałam rozebrac gałąchę i musze jeszcze raz nasyfic .....a po 18 TZ wraca z pracy i coś by cza było zrobic jeśc :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]