Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
:cool1: pryskalam Mordulcowi Tantum Verde w jame ustna :razz:...mam nadzieję że pomoże :roll:...tylko ciekawe czy jutro dam rade mu sama prysnąć w usta :cool3:no i mam nadzieje że pomoże ...
Chłopak dziś przeżył traumę
:razz:...pewno mnie znienawidzi :angryy:najpierw termometr pod ogonek :mad:a teraz w gardziel psiakczem ....:cool1:

precz ze śniegiem :angryy:bo się gupecek musiał w ostatni dzień najeść śniegu :mad:

Ojejciu:shake::shake::shake:
Mój też jak tylko jest śnieg, to wpierdziela aż mu się uszy trzęsą:angryy:

Posted

Iwona1984 napisał(a):
termometr pod ogonek:shake::shake:nikt tego nie lubi

biedny Ozulek:placz:

:oops::oops:no myślę że nie :razz:

Medorowa napisał(a):
Ojejciu:shake::shake::shake:
Mój też jak tylko jest śnieg, to wpierdziela aż mu się uszy trzęsą:angryy:

bo to takie śniegożerce są :angryy::angryy:

Imbirka napisał(a):
ooooo, biedny Ozzulek:shake: zdrówka życzymy

a tak w ogóle to dzieńdoberek:multi:

dobereczek :multi:

Ozzulek jeszcze śpi ...liczę ze dziś będzie już lepiej :razz:

mia_mia napisał(a):
przedpracowe pniedzialkowe witanko :cool1:

Witanko :multi::multi::multi:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Cześć mamuniu :) :multi::multi:

widziałam śliczne fotki a teraz spadam dalej bo trzeba złożyć wizyty u wszystkich ;)

buźka :loveu::loveu:

Buziaczki córcia :multi::multi::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
bedzie dobrze... trzymałam :kciuki: całą noc...a co pusciłam to sie budziłam i zaś zaciskałam.... dlatego sie mi zaspało :cool1:

:hmmmm: a sprawdziłaś czy masz paluszki :razz::razz:...dzięki :loveu:za trzymanie :kciuki: mam nadzieję ze bedzie oki i obejdzie się bez wizyty u Weta :cool1:

:crazyeye::crazyeye:i nikt Cię dzis nie obudził ....skandal :mad:.....;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:hmmmm: a sprawdziłaś czy masz paluszki :razz::razz:...dzięki :loveu:za trzymanie :kciuki: mam nadzieję ze bedzie oki i obejdzie się bez wizyty u Weta :cool1:

:crazyeye::crazyeye:i nikt Cię dzis nie obudził ....skandal :mad:.....;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

paluchi całe ino sine.. wyjde z tego ;)

budził mnie budzik.... ze 9 razy :oops: esemesik :roll: i Pawcio :p ale jakoś wszystkie środki jakieś takieś mało skuteczne :evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
paluchi całe ino sine.. wyjde z tego ;)

budził mnie budzik.... ze 9 razy :oops: esemesik :roll: i Pawcio :p ale jakoś wszystkie środki jakieś takieś mało skuteczne :evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: no jak już Pawcio nieskuteczny to nie wiem :shake:..................
a Klocuś nie próbował Cię wskrzesić :razz::razz:..może byłby bardziej przekonywujacy:loveu: niż te inne środki :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

:hmmmm: no jak już Pawcio nieskuteczny to nie wiem :shake:..................
a Klocuś nie próbował Cię wskrzesić :razz::razz:..może byłby bardziej przekonywujacy:loveu: niż te inne środki :evil_lol::evil_lol:

klocuś sam jak neptyk szedł na służbe... on spałby do 12tej, gdyby go Pawcio z wyra nie zrzucał :evil_lol::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
Witanko Alu
zdrowko dla Ozzulka
Foteczki widzialam sliczne :)

Witanko TYŚKOWE :multi::multi:

malawaszka napisał(a):
Witanko w ten paskudny wietrzny i mokry dzionek :shake:

jak Ozzulek????? :cool1:

witanko :p
no dziś już lepiej ...zapryskałam ryjek drugi raz :roll:...kupiłam NovorutinC i mam Calcium w syropku :razz:...zjadł śniadanko :p nie pawiował :multi:a koopalon coraz bliżej normy :razz::razz:

clockwork napisał(a):

klocuś sam jak neptyk szedł na służbe... on spałby do 12tej, gdyby go Pawcio z wyra nie zrzucał :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to to akurat wiem ....:evil_lol:...koffany Klocuś :loveu::loveu:śpioszek dba o pańciów żeby sie wyspali ;)

Posted

Rinuś napisał(a):
Bo nie wkleiłaś fot co było potem :evil_lol: to pewnie coś ukrywasz :razz:

:shake::shake:...eeee nie mam nic do ukrycia :grins: :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
brzuchola nie umię sprawdzić :roll:bo Ozzy zawsze jak się go dotyka w brzuś ...napina się ...ale nie miałaczal jak go obmacywalam :razz::razz:

To tak, jak Bugajski. też napina. Dlatego, ja go biorę z zaskoczenia. Niby miziu, miziu, miziu, a nagle buch w brzuch :evil_lol:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze możesz powiedzieć ...że to Zestaw Małego Majsterkowicza :evil_lol::eviltong:

Ja dzisiaj prezenty rozdaję :loveu:
oto i Zestaw Małego Majsterkowicza do Pacyfikowania Ozulca

Czyż nie śliczny? :loveu: Cieszysz się Alu? :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

no dziś już lepiej ...zapryskałam ryjek drugi raz :roll:...kupiłam NovorutinC i mam Calcium w syropku :razz:...zjadł śniadanko :p nie pawiował :multi:a koopalon coraz bliżej normy :razz::razz:

oo to bieganke też miał - Luna też :roll: ale ok, że jest lepiej -= mówisz, że calcium w syropku dajesz - to ja też podwędzę Oliwce :evil_lol:

asher napisał(a):
To tak, jak Bugajski. też napina. Dlatego, ja go biorę z zaskoczenia. Niby miziu, miziu, miziu, a nagle buch w brzuch :evil_lol:

buuuahahaha i to MNIE powinni odebrać zwierzęta???? :diabloti:
BTW Luna też siezawsze spina jak chcę brzusio pomacać :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahaha i to MNIE powinni odebrać zwierzęta???? :diabloti:

O pardon! :stop: Ja burków do lodówki nie pcham!

Ale za to wczoraj utopiłam ćmę w kiblu :oops::oops::oops: Tylko, że jej już mi się odebrać nie da, sama ją sobie odebrałam :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a JA burki do lodówki pcham???? :crazyeye::diabloti:
A kto cię tam wie, co ty jeszcze do lodówki pchasz. Oprócz aksolotla biednego :-(