Medorowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::cool1: pryskalam Mordulcowi Tantum Verde w jame ustna :razz:...mam nadzieję że pomoże :roll:...tylko ciekawe czy jutro dam rade mu sama prysnąć w usta :cool3:no i mam nadzieje że pomoże ... Chłopak dziś przeżył traumę :razz:...pewno mnie znienawidzi :angryy:najpierw termometr pod ogonek :mad:a teraz w gardziel psiakczem ....:cool1: precz ze śniegiem :angryy:bo się gupecek musiał w ostatni dzień najeść śniegu :mad: Ojejciu:shake::shake::shake: Mój też jak tylko jest śnieg, to wpierdziela aż mu się uszy trzęsą:angryy: Quote
Imbirka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ooooo, biedny Ozzulek:shake: zdrówka życzymy a tak w ogóle to dzieńdoberek:multi: Quote
mia_mia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 przedpracowe pniedzialkowe witanko :cool1: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć mamuniu :) :multi::multi: widziałam śliczne fotki a teraz spadam dalej bo trzeba złożyć wizyty u wszystkich ;) buźka :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Iwona1984 napisał(a):termometr pod ogonek:shake::shake:nikt tego nie lubi biedny Ozulek:placz: :oops::oops:no myślę że nie :razz: Medorowa napisał(a):Ojejciu:shake::shake::shake: Mój też jak tylko jest śnieg, to wpierdziela aż mu się uszy trzęsą:angryy: bo to takie śniegożerce są :angryy::angryy: Imbirka napisał(a):ooooo, biedny Ozzulek:shake: zdrówka życzymy a tak w ogóle to dzieńdoberek:multi: dobereczek :multi: Ozzulek jeszcze śpi ...liczę ze dziś będzie już lepiej :razz: mia_mia napisał(a):przedpracowe pniedzialkowe witanko :cool1: Witanko :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć mamuniu :) :multi::multi: widziałam śliczne fotki a teraz spadam dalej bo trzeba złożyć wizyty u wszystkich ;) buźka :loveu::loveu: Buziaczki córcia :multi::multi::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 bedzie dobrze... trzymałam :kciuki: całą noc...a co pusciłam to sie budziłam i zaś zaciskałam.... dlatego sie mi zaspało :cool1: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):bedzie dobrze... trzymałam :kciuki: całą noc...a co pusciłam to sie budziłam i zaś zaciskałam.... dlatego sie mi zaspało :cool1: :hmmmm: a sprawdziłaś czy masz paluszki :razz::razz:...dzięki :loveu:za trzymanie :kciuki: mam nadzieję ze bedzie oki i obejdzie się bez wizyty u Weta :cool1: :crazyeye::crazyeye:i nikt Cię dzis nie obudził ....skandal :mad:.....;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::hmmmm: a sprawdziłaś czy masz paluszki :razz::razz:...dzięki :loveu:za trzymanie :kciuki: mam nadzieję ze bedzie oki i obejdzie się bez wizyty u Weta :cool1: :crazyeye::crazyeye:i nikt Cię dzis nie obudził ....skandal :mad:.....;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: paluchi całe ino sine.. wyjde z tego ;) budził mnie budzik.... ze 9 razy :oops: esemesik :roll: i Pawcio :p ale jakoś wszystkie środki jakieś takieś mało skuteczne :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):paluchi całe ino sine.. wyjde z tego ;) budził mnie budzik.... ze 9 razy :oops: esemesik :roll: i Pawcio :p ale jakoś wszystkie środki jakieś takieś mało skuteczne :evil_lol::evil_lol: :hmmmm: no jak już Pawcio nieskuteczny to nie wiem :shake:.................. a Klocuś nie próbował Cię wskrzesić :razz::razz:..może byłby bardziej przekonywujacy:loveu: niż te inne środki :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witanko Alu zdrowko dla Ozzulka Foteczki widzialam sliczne :) Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witanko w ten paskudny wietrzny i mokry dzionek :shake: jak Ozzulek????? :cool1: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a): :hmmmm: no jak już Pawcio nieskuteczny to nie wiem :shake:.................. a Klocuś nie próbował Cię wskrzesić :razz::razz:..może byłby bardziej przekonywujacy:loveu: niż te inne środki :evil_lol::evil_lol: klocuś sam jak neptyk szedł na służbe... on spałby do 12tej, gdyby go Pawcio z wyra nie zrzucał :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 teqquila napisał(a):Witanko Alu zdrowko dla Ozzulka Foteczki widzialam sliczne :) Witanko TYŚKOWE :multi::multi: malawaszka napisał(a):Witanko w ten paskudny wietrzny i mokry dzionek :shake: jak Ozzulek????? :cool1: witanko :p no dziś już lepiej ...zapryskałam ryjek drugi raz :roll:...kupiłam NovorutinC i mam Calcium w syropku :razz:...zjadł śniadanko :p nie pawiował :multi:a koopalon coraz bliżej normy :razz::razz: clockwork napisał(a): klocuś sam jak neptyk szedł na służbe... on spałby do 12tej, gdyby go Pawcio z wyra nie zrzucał :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to to akurat wiem ....:evil_lol:...koffany Klocuś :loveu::loveu:śpioszek dba o pańciów żeby sie wyspali ;) Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a):kłamczuszkasz ...bo nie spadł :eviltong: Znowu mnie oskarżasz o kłamczuszkanie :mad: prawie spadł :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Rinuś napisał(a):Znowu mnie oskarżasz o kłamczuszkanie :mad: prawie spadł :evil_lol: :eviltong::eviltong:...prawie to jednak nie całkiem ;) Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::eviltong::eviltong:...prawie to jednak nie całkiem ;) Bo nie wkleiłaś fot co było potem :evil_lol: to pewnie coś ukrywasz :razz: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Rinuś napisał(a):Bo nie wkleiłaś fot co było potem :evil_lol: to pewnie coś ukrywasz :razz: :shake::shake:...eeee nie mam nic do ukrycia :grins: :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ee Ala chyba nic ju nie ukrywa :evil_lol: Quote
asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a):brzuchola nie umię sprawdzić :roll:bo Ozzy zawsze jak się go dotyka w brzuś ...napina się ...ale nie miałaczal jak go obmacywalam :razz::razz: To tak, jak Bugajski. też napina. Dlatego, ja go biorę z zaskoczenia. Niby miziu, miziu, miziu, a nagle buch w brzuch :evil_lol: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze możesz powiedzieć ...że to Zestaw Małego Majsterkowicza :evil_lol::eviltong: Ja dzisiaj prezenty rozdaję :loveu: oto i Zestaw Małego Majsterkowicza do Pacyfikowania Ozulca Czyż nie śliczny? :loveu: Cieszysz się Alu? :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 OOo ja tez taki chce zeby siostre tłuc:evil_lol: Hej martwiąca sie o mnie Alu:loveu: Jeszcze godzinka. 3maj kciuki! Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a): no dziś już lepiej ...zapryskałam ryjek drugi raz :roll:...kupiłam NovorutinC i mam Calcium w syropku :razz:...zjadł śniadanko :p nie pawiował :multi:a koopalon coraz bliżej normy :razz::razz: oo to bieganke też miał - Luna też :roll: ale ok, że jest lepiej -= mówisz, że calcium w syropku dajesz - to ja też podwędzę Oliwce :evil_lol: asher napisał(a):To tak, jak Bugajski. też napina. Dlatego, ja go biorę z zaskoczenia. Niby miziu, miziu, miziu, a nagle buch w brzuch :evil_lol: buuuahahaha i to MNIE powinni odebrać zwierzęta???? :diabloti: BTW Luna też siezawsze spina jak chcę brzusio pomacać :roll: Quote
asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahaha i to MNIE powinni odebrać zwierzęta???? :diabloti: O pardon! :stop: Ja burków do lodówki nie pcham! Ale za to wczoraj utopiłam ćmę w kiblu :oops::oops::oops: Tylko, że jej już mi się odebrać nie da, sama ją sobie odebrałam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 asher napisał(a):O pardon! :stop: Ja burków do lodówki nie pcham! a JA burki do lodówki pcham???? :crazyeye::diabloti: Quote
asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 malawaszka napisał(a):a JA burki do lodówki pcham???? :crazyeye::diabloti:A kto cię tam wie, co ty jeszcze do lodówki pchasz. Oprócz aksolotla biednego :-( Quote
Recommended Posts