bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witaj sis :multi: przyszłąm do Ciebie ozdrowiona z wszelakich wilusiów :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hejka! Wreszcie i Asiaczki tutaj zawitały... A tutaj tak wesoło, że hohoho!!!;) Nawiązujac do tematu pogody i humorków - za oknem leje (i to ma byc zima!!!???), a w domu nerwowa atmosfera, bo Felka zamiast urodzic małe babaski, siem obija... i zastanawia... A to nie ma co sie zastanawiać, tylko raz-dwa i juz! Babaski witają!!! Kiedy to nastąpi - dzisiaj w nocy, jutro...? Pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a): a w domu nerwowa atmosfera, bo Felka zamiast urodzic małe babaski, siem obija... i zastanawia... A to nie ma co sie zastanawiać, tylko raz-dwa i juz! Babaski witają!!! Kiedy to nastąpi - dzisiaj w nocy, jutro...? Pzdr. może czeka na mikołaja:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: :evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Iwona1984 napisał(a):może czeka na mikołaja:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: :evil_lol::evil_lol: :grin::grin::grin: cwana sztuka :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wyplujcie te słowa!!! Na psa urok... pzdr. Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 olekg18 napisał(a):No święta składają się głównie z fałszu.I tez ich nienawidze dlatego spędzam je przed monitorem komputera heheh i tu Oleczku zgadzam się z TOBĄ w 100%... mam nadzieję że do świąt kupię laptopika :roll:...więc wtedy mam szanse na święta przed kompeczkiem :razz::razz: clockwork napisał(a):moge spędzić je z tobą.. po drugiej stronie monitorka :razz::razz: odpowiesz mi na pytanie, które zadałam ci gdzieś tam... co masz w banerku w podpisie... bo nie umiem sie doczytać ... coś mi wzrok szwankuje :roll::roll::oops::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:...zostawię Ci moje stare okularki :razz::razz:...ale w sumie nie wiem czy przez nie przeczytasz ...aczkolwiek sama :oops::oops:mialam problemy :roll::roll: buuuuuuuuuuuuuu... jak ja nie bede miała dobrego kompecka na święta w domciu... to przychodze do pracy :grins: to ja trzymam :kciuki: by ten kompeczek był ;)...w domeczku wygodniej :p :multi: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć Mamuniu :multi::multi::multi::multi: Wpadam do Ciebie na zwiady ;) i żeby się pokazać że żyje :) Buźka :loveu::loveu: cześć koffana Córeńko :loveu::loveu: Pysia napisał(a):Witaj Alu :multi: Ja mam lepszy humorek :loveu: cieszę się niezmiernie :p olekg18 napisał(a):W bannerku pisze "Masturbacja powoduje problemy ze wzrokiem" heeh Oluś ....:razz::razz:...ale TY to widzisz :roll::roll:..prawda ...:evil_lol::evil_lol: bonita napisał(a):Witaj sis :multi: przyszłąm do Ciebie ozdrowiona z wszelakich wilusiów :evil_lol: witaj odWILUSiowana SIS :multi::loveu: Asiaczek napisał(a):Hejka! Wreszcie i Asiaczki tutaj zawitały... A tutaj tak wesoło, że hohoho!!!;) Nawiązujac do tematu pogody i humorków - za oknem leje (i to ma byc zima!!!???), a w domu nerwowa atmosfera, bo Felka zamiast urodzic małe babaski, siem obija... i zastanawia... A to nie ma co sie zastanawiać, tylko raz-dwa i juz! Babaski witają!!! Kiedy to nastąpi - dzisiaj w nocy, jutro...? Pzdr. witaj ASIACZKU :multi::multi::multi: noooooo.....baski bobaski przeginają :razz::razz:...ja już czekam na fotaski ;) Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Iwona1984 napisał(a):może czeka na mikołaja:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: :evil_lol::evil_lol: ha ha ha ....no całkiem prawdopodobne ...:razz::razz:...w końcu inteligentne bestyjki:loveu: mamy w swoich domeczkach bonita napisał(a)::grin::grin::grin: cwana sztuka :loveu: ;) Asiaczek napisał(a):Wyplujcie te słowa!!! Na psa urok... pzdr. :hmmmm: czyżbyś miała urlopik tylko na teraz :razz::razz: natija napisał(a):witamy:):):) witaj Pati Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Urlop mam dokońca przyszłego tygodnia... Ale tez i spraw do załatwienia w przyszłym tygodniu co niemiara...:cool1: Pzdr. Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Urlop mam dokońca przyszłego tygodnia... Ale tez i spraw do załatwienia w przyszłym tygodniu co niemiara...:cool1: Pzdr. :razz::razz:no taaaa...i Baski -Bobaski wyczuły pismo nosem ;) Quote
agaciaaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witanko :multi: fotki nadrobiłam :loveu: http://images32.fotosik.pl/63/75d1dfccf5548445.jpg ta fotka mnie urzekła :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Alu :-( Nie kochasz mnie :shake: I co ja teraz zrobie? :roll: :mad: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 agaciaaa napisał(a):Witanko :multi: fotki nadrobiłam :loveu: http://images32.fotosik.pl/63/75d1dfccf5548445.jpg ta fotka mnie urzekła :loveu: witanko :loveu:cieszkam że wróciłaś Pysia napisał(a):Alu :-( Nie kochasz mnie :shake: I co ja teraz zrobie? :roll: :mad: :roll:...no...tu się żali a tu z kijem na MNIE ...to co ma powiedzieć JU:evil_lol: Izabela124. napisał(a):A na tej stronie fotek nie ma :( były na wsteczu :razz:...WITANKO !!! Pimpek napisał(a):Dobranoc Ozzulce :D heyka PIMPECZKI ;)...dobrejnocki:loveu: Quote
emdziolek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hej Alu wpadłam powiedzieć dobranoc:) Już mi dzisiaj oczka popuchły:shake: Karaluchy pod poduchy i Ozzulce pod kordulce:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 emdziolek napisał(a):Hej Alu wpadłam powiedzieć dobranoc:) Już mi dzisiaj oczka popuchły:shake: Karaluchy pod poduchy i Ozzulce pod kordulce:evil_lol: oj Ozzulek to na fotelu ...zaraz dam fotki ;) clockwork napisał(a)::helo::helo::beerchug: :multi::multi::multi: :beerchug: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 OZZY sprzed chwilki :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 sprzedchwilkowy Ozzy mniodzio :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dajże temu psu pospać, a nie no pstryk pstryk po gałach :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):sprzedchwilkowy Ozzy mniodzio :loveu::loveu::loveu: przeca MÓJ on CI jest to musi być mniodzio :loveu::loveu::loveu: clockwork napisał(a):dajże temu psu pospać, a nie no pstryk pstryk po gałach :diabloti::evil_lol::evil_lol: JUŻ pojszedł na pańciowe się położyć :razz::razz: Quote
Recommended Posts