e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gonitwa napisał(a):Hejo;) Idę jutro się do kosmetyczki ... może sobie zrobię prezent, długo wyczekiwany, bo w końcu mam tę osiemnastkę;) :hmmmm: sztuczne cycki??:niewiem: :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: sztuczne cycki??:niewiem: :evil_lol: U kosmetyczki????:roll: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gonitwa napisał(a):U kosmetyczki????:roll: jak ktos chce to potrafi :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 haha się zapytam jutro. ale moje cycki mi wystarczą, nie chcę już większych.... Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gonitwa napisał(a):haha się zapytam jutro. ale moje cycki mi wystarczą, nie chcę już większych.... nieszkodzi ... osiemnastke ma sie raz w zyciu:grin: Quote
Matusz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 mi się zdjęcie nie wyświetla :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']hihi no nie denerwuj nie denerwuj bo to pieknosci szkodzi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to mogę się wsciekać .......ino że nie chcę :eviltong: [quote name='Gonitwa']Hejo;) Idę jutro się do kosmetyczki ... może sobie zrobię prezent, długo wyczekiwany, bo w końcu mam tę osiemnastkę;) HEYKA ;):multi::multi: mam nadzieje że poczytalas wsio co napisala Ci Madzialena ;)...cenne i sluszne uwagi to były [quote name='Matusz']mi się zdjęcie nie wyświetla :cool3::cool3: :hmmmm: ktorne .... Quote
Matusz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ale ja gapa :evil_lol::evil_lol: tam był taki duży odstęp w poście eaxona, a ja myślałem, że tam fotka była i siedzie i sie zastanawiam czemu mi się nie wyświetla :evil_lol::diabloti: Quote
Gonitwa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Poczytałam, do serca wzięłam a teraz idę zastosować w praktyce;) Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Matusz']ale ja gapa :evil_lol::evil_lol: tam był taki duży odstęp w poście eaxona, a ja myślałem, że tam fotka była i siedzie i sie zastanawiam czemu mi się nie wyświetla :evil_lol::diabloti: błehehehehehe Ewa czesto robi.... duze odstepy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Matusz']ale ja gapa :evil_lol::evil_lol: tam był taki duży odstęp w poście eaxona, a ja myślałem, że tam fotka była i siedzie i sie zastanawiam czemu mi się nie wyświetla :evil_lol::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ja już nic nie mówie co za fota tam miala być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj Efffcia ty sciemniaro ....:evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witam bo dziś chyba z Wami sie nie witałam :razz::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Iwona1984']Witam bo dziś chyba z Wami sie nie witałam :razz::multi::multi: :multi:to i ja powitam :multi: Quote
Paula Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Berek :multi: Nie było dziś przerywniczków :cool1: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Paula_']Berek :multi: Nie było dziś przerywniczków :cool1: :razz:...bo i MNIE nie było ......i jutro tysz nie bedzie ....:grins: ale za to są u Klocusia :p Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Matusz']mi się zdjęcie nie wyświetla :cool3::cool3: [quote name='Matusz']ale ja gapa :evil_lol::evil_lol: tam był taki duży odstęp w poście eaxona, a ja myślałem, że tam fotka była i siedzie i sie zastanawiam czemu mi się nie wyświetla :evil_lol::diabloti: hahahaha o tych cyckach się rozmarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 malawaszka napisał(a):hahahaha o tych cyckach się rozmarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: facet f końcu :diabloti: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaha o tych cyckach się rozmarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']facet f końcu :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja stydałam się to napisać ;) Quote
Vectra Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja stydałam się to napisać ;) nie ma się czego stydzać , bo tu same swoje :diabloti: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Vectra']nie ma się czego stydzać , bo tu same swoje :diabloti:ino ja bojałam co by zaś nie wyjść na tą najgorsiejszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja stydałam się to napisać ;) pomyślałby kto, żeś taka wstydliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']pomyślałby kto, żeś taka wstydliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops:noooo...zawsze taka byłam ....:grins: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Alicja']ino ja bojałam co by zaś nie wyjść na tą najgorsiejszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że niby co??? :obrazic: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']że niby co??? :obrazic::hmmmm: a Ty czego focha strzelasz .....:razz: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: a Ty czego focha strzelasz .....:razz: no że niby to ja wyszłam na tą najgorsiejszą? :evil_lol: Quote
Recommended Posts