Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonitwa napisał(a):
Hejo;)

Idę jutro się do kosmetyczki ... może sobie zrobię prezent, długo wyczekiwany, bo w końcu mam tę osiemnastkę;)

:hmmmm: sztuczne cycki??:niewiem:

:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hihi no nie denerwuj nie denerwuj bo to pieknosci szkodzi :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to mogę się wsciekać .......ino że nie chcę :eviltong:

[quote name='Gonitwa']Hejo;)

Idę jutro się do kosmetyczki ... może sobie zrobię prezent, długo wyczekiwany, bo w końcu mam tę osiemnastkę;)
HEYKA ;):multi::multi:
mam nadzieje że poczytalas wsio co napisala Ci Madzialena ;)...cenne i sluszne uwagi to były

[quote name='Matusz']mi się zdjęcie nie wyświetla :cool3::cool3:
:hmmmm: ktorne ....

Posted

ale ja gapa :evil_lol::evil_lol:

tam był taki duży odstęp w poście eaxona, a ja myślałem, że tam fotka była i siedzie i sie zastanawiam czemu mi się nie wyświetla :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']ale ja gapa :evil_lol::evil_lol:

tam był taki duży odstęp w poście eaxona, a ja myślałem, że tam fotka była i siedzie i sie zastanawiam czemu mi się nie wyświetla :evil_lol::diabloti:

błehehehehehe

Ewa czesto robi....

duze odstepy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ja już nic nie mówie co za fota tam miala być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
oj Efffcia ty sciemniaro ....:evil_lol:

Posted

[quote name='Paula_']Berek :multi:

Nie było dziś przerywniczków :cool1:

:razz:...bo i MNIE nie było ......i jutro tysz nie bedzie ....:grins:

ale za to są u Klocusia :p

Posted

[quote name='Matusz']mi się zdjęcie nie wyświetla :cool3::cool3:

hahahaha o tych cyckach się rozmarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha o tych cyckach się rozmarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']facet f końcu :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja stydałam się to napisać ;)

Posted

[quote name='Vectra']nie ma się czego stydzać , bo tu same swoje :diabloti:ino ja bojałam co by zaś nie wyjść na tą najgorsiejszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: