Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']hello hello o swicie !!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:Inuś ...o tej porze ...helloł

[quote name='sota36']Witajcie! Ta Ina to chyba spac nie umie!!!!witanko :multi:...Ciebie też Inka obudziła :razz:

[quote name='jonQuilla']:multi:hej hej hej :):multi:heyka z ranka

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu już prawie jesiennie :loveu: ( :placz: )witanko:multi: prawie jesienne ...odczułam to na spacerku rano :razz:

Posted

ALU!! ZBAWIENIE!! CIEPŁO!!:evil_lol::multi:
Słoneczko swieci i ciepło:loveu: Hura, hura:Cool!: Jeżeli u ciebie zimno to zapraszam do mnie:evil_lol:
Dzieńdobry w przedpołudnie tak a wogóle:loveu:

Posted

[quote name='dealer']jaka jesien?? u mnie slonko za oknem i nawet cieplo.....

dzien dobry NASZA Aluniu:loveu::multi::multi::multi:doberek u NAS :loveu::loveu::loveu:
jak rano byłam z Ozzulkiem to było mi zimno ...brrrrrrrrrr....słonko jest ale takie nieśmiałe :oops:...
Cezary woła ze na balkonie ciepło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='emdziolek']ALU!! ZBAWIENIE!! CIEPŁO!!:evil_lol::multi:
Słoneczko swieci i ciepło:loveu: Hura, hura:Cool!: Jeżeli u ciebie zimno to zapraszam do mnie:evil_lol:
Dzieńdobry w przedpołudnie tak a wogóle:loveu:
witanko EMI :multi:

[quote name='Tina.Sara']dzień doberek :loveu:doberek :loveu:

Posted

:lol:Dzien doberek!Emdziolek jeszcze z Vegusia na spacerku .Beda nowe foteczki.Dzis u nas piekna,slonaczna pogoda.Jest prawie tak cieplo jak latem.I kto tu mowi o jesieni?Zapraszam wszystkich do nas.Buziole:loveu::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:doberek u NAS :loveu::loveu::loveu:
jak rano byłam z Ozzulkiem to było mi zimno ...brrrrrrrrrr....słonko jest ale takie nieśmiałe :oops:...
Cezary woła ze na balkonie ciepło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to po co jedziesz na party??:diabloti: przyjechalabym se posiedziec na balkonie....hihi:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']dziendoberek :multi::multi::multi::multi:doberek Ewuś

[quote name='Lusiaczek']:lol:Dzien doberek!Emdziolek jeszcze z Vegusia na spacerku .Beda nowe foteczki.Dzis u nas piekna,slonaczna pogoda.Jest prawie tak cieplo jak latem.I kto tu mowi o jesieni?Zapraszam wszystkich do nas.Buziole:loveu::multi:dzień doberek Lusiaczku :multi::multi::multi:U nas ranek był zimny ale słoneczny a teraz na niebie pokazały się chmurki .....a jednak jesień

[quote name='dealer']to po co jedziesz na party??:diabloti: przyjechalabym se posiedziec na balkonie....hihi:evil_lol::shake:nie jadę ....idę ...:angryy:....oj przyjedź ....nawet Riviere ci rozłożę jak chcesz ;)

Posted

U Nas dzisiaj ciepluuutko! Na porannym spacerku z Gizmulem myślałam, ze się ugotuję, zaś przesadzają tam u góry...

Witamy!
Ps. dealer, wyśmienity banner :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam:loveu:
Piździ, mam dreszcze i coś jeszcze:evil_lol::evil_lol:;)czyżby czyżyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Szarik']U Nas dzisiaj ciepluuutko! Na porannym spacerku z Gizmulem myślałam, ze się ugotuję, zaś przesadzają tam u góry...

Witamy!
Ps. dealer, wyśmienity banner :loveu:cieplutko niby jest ale ja tak nie chce ...to podpucha ...a potem bedzie luuuu z nieba deszczem grrrrrr

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry :loveu:
Oj tak, na niebie jest śliczne sloneczko, ale jednak czuje się już jesien :(:razz:taaa zaraz się zacznie reumatyka ;)...dobereczek :loveu:

[quote name='Szarik']Ale mnie to osobiście nie przeszkadza, lubie takie rześkie (żeśkie ??) powietrze na dzień dobry :loveu:;)rześkie

[quote name='Wyjątek']Witaneczko:)
Przeczytałam o jakims przyjęciu.. Alu gdzie sie wybierasz?? :cool3: :)
witaneczko ......zaraz wychodzę na urodziny :razz:teściowej ....70te:diabloti:
mam zamiar na 17 być w domeczku :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
witaneczko ......zaraz wychodzę na urodziny :razz:teściowej ....70te:diabloti:
mam zamiar na 17 być w domeczku :diabloti:

Oj Alu no to niezła impreza.
Tylko czemu tak krótko??? :diabloti:

Ja niedługo jade do babci pochwalic sie pierścionkiem i nowym psim nabytkiem :D

Posted

[quote name='Wyjątek']Oj Alu no to niezła impreza.
Tylko czemu tak krótko??? :diabloti:

Ja niedługo jade do babci pochwalic sie pierścionkiem i nowym psim nabytkiem :D:diabloti:inni zostali ...ja wróciłam
przeciez musi ktoś wyprowadzić psa :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:inni zostali ...ja wróciłam
przeciez musi ktoś wyprowadzić psa :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i sernik schowac przed chopami:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']i sernik schowac przed chopami:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz .....ale oni to chyba tam pojedzą i mi z lodówki wyjadać nie będą :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz .....ale oni to chyba tam pojedzą i mi z lodówki wyjadać nie będą :hmmmm:

no nigdy nic nie wiadomo ale na wszelki wypadek znajdz inna kryjówkę:evil_lol: