emdziolek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 HEloł Eloł:loveu: Fuu a u mnie piją rum bleeee:flop: A ja wole zozole:ylsuper: hehehehehe:peace: Alu ja wpadłam na soczek i pogaduchy:jumpie: Aha a to :Rose: for U od Lusiaczka :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='emdziolek']HEloł Eloł:loveu: Fuu a u mnie piją rum bleeee:flop: A ja wole zozole:ylsuper: hehehehehe:peace: Alu ja wpadłam na soczek i pogaduchy:jumpie: Aha a to :Rose: for U od Lusiaczka :evil_lol:witaj Emi ....a ja piję kafff ...i jem pączusia:p..... Lusiaczku thanks za kwiatuszki :loveu: Quote
emdziolek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']witaj Emi ....a ja piję kafff ...i jem pączusia:p..... Lusiaczku thanks za kwiatuszki :loveu: ooo daj dziama:sabber: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 czesc i czołek kluski z rosołem......:loveu: Quote
Kate I Luka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witaj urlopująca się Alu :multi: :multi: :multi: w tej chwili nawiedzająca 1/3 do spóły z 2/3 w Zdroju :multi: Jak widzisz nadrobione wszystko i orientuję się w temacie :p Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='emdziolek']HEloł Eloł:loveu: Fuu a u mnie piją rum bleeee:flop: aaaaa no następna - przez Debeściaka rum za mną już ze dwa tygodnie chodzi, ale tak chodzi i chodzi tylko a wypić się nie da :placz: Quote
anetta Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Widze że towarzystwo rozśpiewane więc witam się śpiewająco :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='emdziolek']ooo daj dziama:sabber::oops:zjedzony [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc i czołek kluski z rosołem......:loveu: cześć Aguniu :multi: [quote name='Kate I Luka']Witaj urlopująca się Alu :multi: :multi: :multi: w tej chwili nawiedzająca 1/3 do spóły z 2/3 w Zdroju :multi: Jak widzisz nadrobione wszystko i orientuję się w temacie :pwitaj Kasiu ......już jestem w domeczku ....nasze 3/3 rozdzieliło się znów na 3 części po 1/3 :-(.....no proszę jak sumiennie czytasz blogaska ;) [quote name='evaxon']witanko dziewuszki:loveu::multi:witanko Ewuś [quote name='malawaszka']aaaaa no następna - przez Debeściaka rum za mną już ze dwa tygodnie chodzi, ale tak chodzi i chodzi tylko a wypić się nie da :placz:buuu a czamu to nie da się wypić ......odkręca sie buteleczkę i nalew do szklaneczki potem uzupełnia sie colą i już można pić ...jak za mocny to jeszcze fajnie kostki lodu dać :p [quote name='anetta']Widze że towarzystwo rozśpiewane więc witam się śpiewająco :megagrin::megagrin::megagrin:bo muzyka łagodzi obyczaje ;)witanko [quote name='Szarik']Również witam, Gaduły =P :D:multi:witanko Szarikowe Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Byłam... jakby kto pytał:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zauważyłam ;) Quote
Medorowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zauważyłam ;) Cieszkam siem niezmiernicie:lol!::lol!: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Cieszkam siem niezmiernicie:lol!::lol!::multi::multi::multi:a ja się cieszkam że o NAS pamiętasz .....wszakze miałaś być teraz z Nami ;) Quote
agbar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='dealer']Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm zwymiotować?? Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='dealer']Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm:loveu::loveu::loveu:Aguś ...ty wiesz :razz:....że MY 2 gupie ;)TYSZ o rany ...nie pamiętam zadnych tudnych słów które wczoraj usłyszałam :oops::oops::oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='dealer']Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm [quote name='evaxon']zwymiotować??:shake:nie takiego słowa w zastosowaniu nie było :eviltong: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 wczoraj Aga Dealerowa zrobiła fotaski Dulce i Ozzulkowi :loveu::loveu::loveu:na psacerku :p tańczymy Labada labada labada...tańczymy labada małego walczyka....:eviltong: Quote
agbar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 oooo jakie masakryczne foty...kto je tak zepsul......hihi:diabloti: ja bede wrzucac foty po powrocie do rajchu.....:cool1: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa oddali mi emoty:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agbar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ala kliknij mi na gie....jak bedziesz....:loveu: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Vectra']ahhhhhh powiem tylko :)... nio cio ....za ahhhhhhh;) [quote name='dealer']oooo jakie masakryczne foty...kto je tak zepsul......hihi:diabloti: ja bede wrzucac foty po powrocie do rajchu.....:cool1: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa oddali mi emoty:multi: :multi: :multi: :multi:no ja nie wiem ....co za foty :eviltong: u was też zaraz będą Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='dealer']Ala kliknij mi na gie....jak bedziesz....:loveu::p...klinkłam....... Quote
Recommended Posts