Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HEloł Eloł:loveu:
Fuu a u mnie piją rum bleeee:flop:
A ja wole zozole:ylsuper: hehehehehe:peace:

Alu ja wpadłam na soczek i pogaduchy:jumpie:
Aha
a to :Rose: for U od Lusiaczka :evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']HEloł Eloł:loveu:
A ja wole zozole:ylsuper: hehehehehe:peace:

Alu ja wpadłam na soczek i pogaduchy:jumpie:
Aha
a to :Rose: for U od Lusiaczka :evil_lol:
witaj Emi ....a ja piję kafff ...i jem pączusia:p.....
Lusiaczku thanks za kwiatuszki :loveu:

Posted

[quote name='emdziolek']HEloł Eloł:loveu:

aaaaa no następna - przez Debeściaka rum za mną już ze dwa tygodnie chodzi, ale tak chodzi i chodzi tylko a wypić się nie da :placz:

Posted

[quote name='emdziolek']ooo daj dziama:sabber::oops:zjedzony

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc i czołek kluski z rosołem......:loveu: cześć Aguniu :multi:

[quote name='Kate I Luka']Witaj urlopująca się Alu :multi: :multi: :multi:
w tej chwili nawiedzająca 1/3 do spóły z 2/3 w Zdroju :multi:
Jak widzisz nadrobione wszystko i orientuję się w temacie :pwitaj Kasiu ......już jestem w domeczku ....nasze 3/3 rozdzieliło się znów na 3 części po 1/3 :-(.....no proszę jak sumiennie czytasz blogaska ;)

[quote name='evaxon']witanko dziewuszki:loveu::multi:witanko Ewuś

[quote name='malawaszka']aaaaa no następna - przez Debeściaka rum za mną już ze dwa tygodnie chodzi, ale tak chodzi i chodzi tylko a wypić się nie da :placz:buuu a czamu to nie da się wypić ......odkręca sie buteleczkę i nalew do szklaneczki potem uzupełnia sie colą i już można pić ...jak za mocny to jeszcze fajnie kostki lodu dać :p

[quote name='anetta']Widze że towarzystwo rozśpiewane więc witam się śpiewająco :megagrin::megagrin::megagrin:bo muzyka łagodzi obyczaje ;)witanko

[quote name='Szarik']Również witam, Gaduły =P :D:multi:witanko Szarikowe

Posted

[quote name='madzia i medor']Cieszkam siem niezmiernicie:lol!::lol!::multi::multi::multi:a ja się cieszkam że o NAS pamiętasz .....wszakze miałaś być teraz z Nami ;)

Posted

Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm

Posted

[quote name='dealer']Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm
zwymiotować??

Posted

[quote name='dealer']Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm:loveu::loveu::loveu:Aguś ...ty wiesz :razz:....że MY 2 gupie ;)TYSZ
o rany ...nie pamiętam zadnych tudnych słów które wczoraj usłyszałam :oops::oops::oops::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Alunia.....ty wiesz co.....jo cie kochom i ta drugo gupio tyznie dzialaja mi emoty.....i nie moge sie emocjonowac...trudne slowo hihihi prawie jak zbulwersowac, inwigilowac i co to tam bylo jeszcze..hmm

[quote name='evaxon']zwymiotować??:shake:nie takiego słowa w zastosowaniu nie było :eviltong:

Posted

wczoraj Aga Dealerowa zrobiła fotaski Dulce i Ozzulkowi :loveu::loveu::loveu:na psacerku :p

tańczymy Labada labada labada...tańczymy labada małego walczyka....:eviltong:

Posted

oooo jakie masakryczne foty...kto je tak zepsul......hihi:diabloti:

ja bede wrzucac foty po powrocie do rajchu.....:cool1:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa oddali mi emoty:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']ahhhhhh powiem tylko :)...

nio cio ....za ahhhhhhh;)

[quote name='dealer']oooo jakie masakryczne foty...kto je tak zepsul......hihi:diabloti:

ja bede wrzucac foty po powrocie do rajchu.....:cool1:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa oddali mi emoty:multi: :multi: :multi: :multi:no ja nie wiem ....co za foty :eviltong:
u was też zaraz będą