agnes1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Czołem Alu:multi: Czytam że wyjazd udany, niufki wymiziane dzionek milutko spędzony;) No to teraz wstawiaj choć kilka fot, bo jak już gdzieś wyczytałam Pysia nie da rady (tak ją wykończyłyście:evil_lol: ) Klockowa nie ma kompiutra :shake: (ciągle pod apraturą) , więc możemy liczyć tylko na ciebie:diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):czesc Kochaniutka:loveu: :loveu: plecki cie nie bola od dzwigania malusich trolkow:diabloti::evil_lol:bolą rączki....małe są przesłodki i tak paffną:loveu::loveu::loveu: Vectra napisał(a):witaj mamuśka , relacja z wizyty to gdzie ? :diabloti:;)będzie tylko mus się rozkrecić...po powrocie;) Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): widze że lubisz muskularnych facetów Bo ja taka malutka, drobniutka jezdem, to co poradzę:diabloti: :diabloti: :diabloti: Fotki dawaj:razz: Proszę:oops: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 agnes1 napisał(a):Czołem Alu:multi: Czytam że wyjazd udany, niufki wymiziane dzionek milutko spędzony;) No to teraz wstawiaj choć kilka fot, bo jak już gdzieś wyczytałam Pysia nie da rady (tak ją wykończyłyście:evil_lol: ) Klockowa nie ma kompiutra :shake: (ciągle pod apraturą) , więc możemy liczyć tylko na ciebie:diabloti:;)zaraz coś wrzucę ...u Magdy też;) Quote
agnes1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)zaraz coś wrzucę ...u Magdy też;) :multi: :multi: :multi: A tak przy okazji zdradź mi czy Klockowa wymiziała maluchy ode mnie????? Normalnie zazdoszczę wam tego wyjazdu jak:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Maga100 napisał(a):gaduła :angryy: :angryy: :razz:hmmmm chyba nie masz mnie na myśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: agnes1 napisał(a)::multi: :multi: :multi: A tak przy okazji zdradź mi czy Klockowa wymiziała maluchy ode mnie????? Normalnie zazdoszczę wam tego wyjazdu jak:diabloti: :diabloti: :diabloti: ;)oj wymiziała wymiziała:loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): narazie tyle ;) Zaaazdrooooszczeeee:placz: Nic więcej nie powiem;) Quote
Paula Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Widzę, że Magda uszczęśliwiona ;) Skąpa ta relacja, ale pewnie zmęczona jesteś, więc czekam na więcej jutro :razz: Quote
e.v.a Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ooo Pysiowe niedzwiadki u Ozzyego:cool3: :evil_lol: :multi: heloł z rana :p cieplutenkiego rana:p ze tak powiem upalnego rana:p Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 paula_z napisał(a): Widzę, że Magda uszczęśliwiona ;) Skąpa ta relacja, ale pewnie zmęczona jesteś, więc czekam na więcej jutro :razz:tych szczęśliwych było więcej;).......jeśli ktoś czeka na relację to proszę .......TROLLE są CUDOWNE /....tfu tfu ...co by nie zauroczyć:evil_lol:/miziaste , garną się do ludzi , wspaniale bawią się w obgryzanie ciuszków , butów , sznurówek, tasiemek aparatu.......itp Mają pyszczki pełne szpileczek:evil_lol:....cudownie paffną:loveu::loveu::loveu:nic tylko pakować do plecaka ....i w długą ;). Zmorka i Szelma ...cóż pisać te 2 pamnie już znacie ....Koffane dziewczynki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dawno tak mile nie spędziłam niedzielki , w cudownym otoczeniu w miłym towarzystwie ;)...tylko niech mi kto powie czemu czas tak szybko mija:razz: evaxon napisał(a):ooo Pysiowe niedzwiadki u Ozzyego:cool3: :evil_lol: :multi: heloł z rana :p cieplutenkiego rana:p ze tak powiem upalnego rana:pwujaszek Ozzy zna się z dziewczynami Pysi więc zgodził się na wstawienie potomstwa Zmoreczki;) witaj u nas .....oj ciepło będzie oj tak...a ja do roboty:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;) :eviltong: czesc Alu...... jak wypad do Pysi???:loveu: trole tak urocze jak na fotach czy bardziej???:loveu: Ozzy na tej fotce taki jakis ludzki bardzo......:diabloti: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Alu...... jak wypad do Pysi???:loveu: trole tak urocze jak na fotach czy bardziej???:loveu: Ozzy na tej fotce taki jakis ludzki bardzo......:diabloti: :razz:przecie w pościku powyżej wsio napisałam;) Ozzy jest ...chyba jednak psi:evil_lol: Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 przyszlam popatrzec czy kto nie rozrabia tu:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:przecie w pościku powyżej wsio napisałam;) Ozzy jest ...chyba jednak psi:evil_lol: zauwazyłam..jak napisałam.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ze nadarbialam zaleglosci...to nie dobrnelam do konca a zadalm pytanie..... taka cudna minke zrobil.... Alu juz Klocuszkowej pytalam, a gdzie sa fotki z Toba z wizyty u trolli??? Quote
e.v.a Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): witaj u nas .....oj ciepło będzie oj tak...a ja do roboty:cool1: nie martw sie Alu :) jak wrocisz z pracy to ci opowiemy jak fajni edzis bylo:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No to super, że wizyta się udała:p :p :p Witaj właścicielko mordulca:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):tych szczęśliwych było więcej;).......jeśli ktoś czeka na relację to proszę .......TROLLE są CUDOWNE /....tfu tfu ...co by nie zauroczyć:evil_lol:/miziaste , garną się do ludzi , wspaniale bawią się w obgryzanie ciuszków , butów , sznurówek, tasiemek aparatu.......itp Mają pyszczki pełne szpileczek:evil_lol:....cudownie paffną:loveu::loveu::loveu:nic tylko pakować do plecaka ....i w długą ;). Zmorka i Szelma ...cóż pisać te 2 pamnie już znacie ....Koffane dziewczynki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dawno tak mile nie spędziłam niedzielki , w cudownym otoczeniu w miłym towarzystwie ;)...tylko niech mi kto powie czemu czas tak szybko mija:razz: wujaszek Ozzy zna się z dziewczynami Pysi więc zgodził się na wstawienie potomstwa Zmoreczki;) witaj u nas .....oj ciepło będzie oj tak...a ja do roboty:cool1: Zazdraszczam takiej wizyty ja bym chyba wymiziala je na maxa. Oczywiście śle słoneczne pozdrowienia:) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):No to super, że wizyta się udała:p :p :p Witaj właścicielko mordulca:loveu::multi:witaj właścicielko fafluna sylwiaskalska napisał(a):Zazdraszczam takiej wizyty ja bym chyba wymiziala je na maxa. Oczywiście śle słoneczne pozdrowienia:) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:dziękuję za pozdrowionka.......oj jest czego zazdrościć:loveu: dealer napisał(a):przyszlam popatrzec czy kto nie rozrabia tu:diabloti:....coś mało cie tu było....noooo Agunia-Pańciunia) napisał(a):zauwazyłam..jak napisałam.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ze nadarbialam zaleglosci...to nie dobrnelam do konca a zadalm pytanie..... taka cudna minke zrobil.... Alu juz Klocuszkowej pytalam, a gdzie sa fotki z Toba z wizyty u trolli???:razz:kkkurde sama se nie zrobiłam ....a to peszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):nie martw sie Alu :) jak wrocisz z pracy to ci opowiemy jak fajni edzis bylo:evil_lol:nooo czekam ...opowiadaj;) Quote
e.v.a Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): nooo czekam ...opowiadaj;) było tak gorąco ze hoho:lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witaj Alu! Liczę, że dasz jeszcze trochę zdjęć?????? :modla: aaaaaaaaaaaa - dzięki, że nie zamizialaś ich całkiem:evil_lol: ja bym chyba nie wytrzymała :oops: :loveu: btw - Alu - czy trole już przynoszą jeżę? Edyta nic nie pisze :hmmmm: ;) :lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):witaj po pracy :multi::multi::multi::multi:witaj Nasza Dilerówna:loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a):było tak gorąco ze hoho:lol: :evil_lol:ooo niemożliwe:cool3: aga1215 napisał(a):Witaj Alu! Liczę, że dasz jeszcze trochę zdjęć?????? :modla: aaaaaaaaaaaa - dzięki, że nie zamizialaś ich całkiem:evil_lol: ja bym chyba nie wytrzymała :oops: :loveu: btw - Alu - czy trole już przynoszą jeżę? Edyta nic nie pisze :hmmmm: ;) :lol:zdjęcai mam ale myśle ze te Pysiowe ładniejsze....ja dam Ozzulka;) Quote
aga1215 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witaj Nasza Dilerówna:loveu::loveu::loveu: ooo niemożliwe:cool3: zdjęcai mam ale myśle ze te Pysiowe ładniejsze....ja dam Ozzulka;) noooooooooo .............. może być :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts