Alicja Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dealer napisał(a)::placz: :placz: :placz: i ty przeciwko mnie...a sobie juz wyobrazalm takiego ziemniaczka z ogniska...prawie czuje aromat..tylko przekazu video mi brakowalo....:razz:zrobie następną razą:loveu: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ale Ozzy ma super piłeczke :evil_lol: I jak niż zongluje :crazyeye: I co? I jak? :mad: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pysia napisał(a):Ale Ozzy ma super piłeczke :evil_lol: I jak niż zongluje :crazyeye: I co? I jak? :mad:WSIO OKI ostatnie 4 fotki i na dziś znikam:razz: Quote
Vogue Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Balansuje piłką jak foczka:evil_lol: Witaj Alu!!! Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 nie wmówicie mi ze ta pilka nie jest nowa :D:D:D: zycze jej aby jak najdluzej tak wygladala :):):):):) Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 paula_z napisał(a): Ozzy cyrkowiec :razz: Niczym foczka :p;) Vogue napisał(a):Balansuje piłką jak foczka:evil_lol: Witaj Alu!!!;) Vogue napisał(a):Paula z - Pisałyśmy w tym samym czasie:lol::evil_lol:pisanie synchroniczne;) basiulka22tychy napisał(a):nie wmówicie mi ze ta pilka nie jest nowa :D:D:D: zycze jej aby jak najdluzej tak wygladala :):):):):)nikt nie wmawia przeca Basieńko napisałam że Ozzy dziś już dostał prezent na dzień dziecka:evil_lol: madzia i medor napisał(a):Ozzy, zajebisty jesteś, tyle powiem ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie to ma po mnie:eviltong: Doberek z raneczka ....bo potem znikam i jade w znane i nieznane i nie wiem czy wrócę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: piłeczka .....ta NOWA.... Quote
bonita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 O foteczki Ozulcowe nowe :) i całkiem jak nowa piłeczka :grin: Miłej wyprawy w znane nieznane i :cool3: nie zamęczcie tam niufków, żeby mi też coś do męczenia zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu pozdrów mamcie ode mnie:loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 bonita napisał(a):O foteczki Ozulcowe nowe :) i całkiem jak nowa piłeczka :grin: Miłej wyprawy w znane nieznane i :cool3: nie zamęczcie tam niufków, żeby mi też coś do męczenia zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu pozdrów mamcie ode mnie:loveu: ;)oki ....trzymaj kciukasy co byśmy dojechały;) nooo.....na razinku dosyć bo by wam się w oczach pomieniło:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie to ma po mnie:eviltong: PEwnie tak cioteczko:evil_lol: :evil_lol: Strasznie mi się podoba jego budowa:mdleje::loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 minka ta sama, tylko rekwizyty podmenione :p Witaj Alu w niedzielnoobiadowe poludnie :multi: Quote
Paula Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :loveu: Nie ma to jak porządne turlanko w trawce :D Cześć Alu :multi: I jak tam wyprawa do troli? :razz: Quote
Pysia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alu :loveu: Dziękuję Wam bardzo za wspaniale spędzony dzień :loveu: Już dawno tak fajnie nie spędziłam czasu :loveu: Acha....Właśnie zaczął się koncert..... Quote
Agga Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ciekawe jak długo ta piłeczka wytrzyma? :diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 asiunia napisał(a): kiełbaski były?:eating:były ...ziemniaczki też;) Patka napisał(a):ale fajoskie ognicho też chcę ...to dawaj do nas;) madzia i medor napisał(a):PEwnie tak cioteczko:evil_lol: :evil_lol: Strasznie mi się podoba jego budowa:mdleje::loveu: widze że lubisz muskularnych facetów Kate I Luka napisał(a):minka ta sama, tylko rekwizyty podmenione :p Witaj Alu w niedzielnoobiadowe poludnie :multi:witaj Kasiu ...miejsce też inne evaxon napisał(a): :loveu: piłeczkowy Ozzy:loveu: witanko:multi:witanko paula_z napisał(a): :loveu: Nie ma to jak porządne turlanko w trawce :D Cześć Alu :multi: I jak tam wyprawa do troli? :razz:było wspaniale Agga napisał(a):Ciekawe jak długo ta piłeczka wytrzyma? :diabloti: no niezbadane są wyroki..... PIKA napisał(a):Cześć Ala :multi::multi:cześć Aga Quote
agbar Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 czesc Kochaniutka:loveu: :loveu: plecki cie nie bola od dzwigania malusich trolkow:diabloti: Quote
Vectra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 witaj mamuśka , relacja z wizyty to gdzie ? :diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Pysia napisał(a):Alu :loveu: Dziękuję Wam bardzo za wspaniale spędzony dzień :loveu: Już dawno tak fajnie nie spędziłam czasu :loveu: Acha....Właśnie zaczął się koncert.....:multi::multi::multi:Pysiu było super ...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: hmmmm wiedziały kiedy zacząć śpiewać;) Quote
Recommended Posts