niki_ill Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 I ja sie witam, nie bylo mnie tu troszku i nadrabiam zaleglosci :):oops: :multi: Pozdrawiam Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć weekendowa Alu :);)takkkkk mam weekend Vectra napisał(a):a właśnie że się wyspałam :diabloti:a łyżka mówi ...niemożliwe niki_ill napisał(a):I ja sie witam, nie bylo mnie tu troszku i nadrabiam zaleglosci :):oops: :multi: Pozdrawiamwitam zapracowana matkę;)trojga faflunów evaxon napisał(a):heloł :p :p :phellołłłłł Wydostałam sie z kuchni.......zrobiłam obiadek ...tez se go zjadam z chłopakami .....oni poszli a ja tam zostałam....buuuuuuuuuuuuuuu Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kurde... jakbym mogłą tu nie zajrzeć... jak tu gdzieś mój musk bywa :diabloti: klockowa .... :eviltong: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):kurde... jakbym mogłą tu nie zajrzeć... jak tu gdzieś mój musk bywa :diabloti: klockowa .... :eviltong: ;)jak sces oddam ci dziś moją cząstke bo mi na weekend niepotrzebna:evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)jak sces oddam ci dziś moją cząstke bo mi na weekend niepotrzebna:evil_lol: ja też nie korzystam z muska... gdzie nasza trzecia cząstka?? Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):ja też nie korzystam z muska... gdzie nasza trzecia cząstka?? :diabloti:pakuje manele i wypływa do Grecji:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:pakuje manele i wypływa do Grecji:evil_lol::evil_lol::evil_lol: że co?? :crazyeye: :crazyeye: mój musk bedzie narażony na udar!!!!! DILEROWA!!!!! NIE ZGADZAM SIE!!!! :mad: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:pakuje manele i wypływa do Grecji:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tu jestem kochanienkie:loveu: agnes1 napisał(a):że co?? :crazyeye: :crazyeye: mój musk bedzie narażony na udar!!!!! DILEROWA!!!!! NIE ZGADZAM SIE!!!! :mad: no dobrze.....to nie jade..podjelam meska dezyzje i nie jade...:loveu: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):że co?? :crazyeye: :crazyeye: mój musk bedzie narażony na udar!!!!! DILEROWA!!!!! NIE ZGADZAM SIE!!!! :mad::razz:noooo ona się wzbrania .....pewnie nie scem ale muszem:diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):tu jestem kochanienkie:loveu: no dobrze.....to nie jade..podjelam meska dezyzje i nie jade...:loveu::multi::multi::multi::multi::multi:no nareszcie w komplecie:loveu::loveu::loveu:......nie jeć .....nie narażaj sie;) Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi:no nareszcie w komplecie:loveu::loveu::loveu:......nie jeć .....nie narażaj sie;) nie jade...toc bym uschla z tesknoty...moze ta tydzien pojade:razz: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):nie jade...toc bym uschla z tesknoty...moze ta tydzien pojade:razz::p....do nas:razz: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):tu jestem kochanienkie:loveu: no dobrze.....to nie jade..podjelam meska dezyzje i nie jade...:loveu: DILERKA!!!! :multi: :multi: tęskniłam!!!! za resztą też tęskniłam :loveu: ale nie tak jak za 1/3 mojego mózga :loveu: :loveu: nie jedź... brak musku może cie tam sprowadzić na złą droge... a jak masz jeszcze moją cząstke- to na jeszcze gorszą droge..... :diabloti: a w Grecji jest FE!!!!!! Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jezdem bystra - ta mła sztuczna inteligencja:loveu: :loveu: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::p....do nas:razz: i co ja mam ci znowu powiedzuec... ze nie wiem.....Alu kochanienka jak tylko bede w Polsce to zaraz po przekroczeniu granicy chocby o 3 w nocy wysylam NAM eski:diabloti: agnes1 napisał(a):DILERKA!!!! :multi: :multi: tęskniłam!!!! za resztą też tęskniłam :loveu: ale nie tak jak za 1/3 mojego mózga :loveu: :loveu: nie jedź... brak musku może cie tam sprowadzić na złą droge... a jak masz jeszcze moją cząstke- to na jeszcze gorszą droge..... :diabloti: a w Grecji jest FE!!!!!! ooo kkkurde..a ja myslalam ze na gorszej drodze to ja juz nie moge byc...:diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):DILERKA!!!! :multi: :multi: tęskniłam!!!! za resztą też tęskniłam :loveu: ale nie tak jak za 1/3 mojego mózga :loveu: :loveu: nie jedź... brak musku może cie tam sprowadzić na złą droge... a jak masz jeszcze moją cząstke- to na jeszcze gorszą droge..... :diabloti: a w Grecji jest FE!!!!!!:cool1:siem zasmuciwszy.............to moje 1/3 już WAM niepotrzebne......:-( Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale jezdem bystra - ta mła sztuczna inteligencja:loveu: :loveu:;)u nas to rodzinne:eviltong:a inteligencja wrodzona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:siem zasmuciwszy.............to moje 1/3 już WAM niepotrzebne......:-( sie nie smuci bo sie pomarszczy:diabloti: bardzo nam potrzebne..ale ty masz Klocusiowa chos w smskach a ja biedna ....:-( Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):i co ja mam ci znowu powiedzuec... ze nie wiem.....Alu kochanienka jak tylko bede w Polsce to zaraz po przekroczeniu granicy chocby o 3 w nocy wysylam NAM eski:diabloti: podać ci numer hendika?? ooo kkkurde..a ja myslalam ze na gorszej drodze to ja juz nie moge byc...:diabloti: uwierz... możesz... jak ja mogłam to i tyś je narażona:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:siem zasmuciwszy.............to moje 1/3 już WAM niepotrzebne......:-( :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: literówka!!!! albo matematyka.:hmmmm:.. 2/3 mózgu!!!!!!!! :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):uwierz... możesz... jak ja mogłam to i tyś je narażona:diabloti: mam stracha normalnie...a hendika twojego mam...:diabloti: Quote
Recommended Posts