agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):mam stracha normalnie...a hendika twojego mam...:diabloti: no patrz!!! faktycznie!!! ktoś mi buchnął hendi!!!!! :angryy: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):sie nie smuci bo sie pomarszczy:diabloti: bardzo nam potrzebne..ale ty masz Klocusiowa chos w smskach a ja biedna ....:-(:-(siem smuci .....bo pół dnia na gg byłam toś nie przylazła a teraz to jestes:eviltong:.....zabiore se te moje 1/3 i bedziecie ułomne o tyle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dealer napisał(a):i co ja mam ci znowu powiedzuec... ze nie wiem.....Alu kochanienka jak tylko bede w Polsce to zaraz po przekroczeniu granicy chocby o 3 w nocy wysylam NAM eski:diabloti: ooo kkkurde..a ja myslalam ze na gorszej drodze to ja juz nie moge byc...:diabloti::cool1:podać numerek co bym wiedziała kto mnie budzi:eviltong: *luthien* napisał(a):Czesc Alu:loveu: :loveu: :loveu: Gdzie foteczki?bedą ;) Quote
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)u nas to rodzinne:eviltong:a inteligencja wrodzona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi wszczepili jakąś imitację:grins: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: literówka!!!! albo matematyka.:hmmmm:.. 2/3 mózgu!!!!!!!! :loveu: :loveu::cool1:.......kkkurde a jednak wolicie całego mózga mieć:eviltong:oddaw wam przy okazji ...jak sie doczekam tego urlopa to mi nie bedzie potrzebny:evil_lol: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):no patrz!!! faktycznie!!! ktoś mi buchnął hendi!!!!! :angryy: wszedzie ci bandyci:shake: ---- Ala twojego numera tyz mam...takie mlode i juz skleroze maja...:shake: Jak ja przyszlam to mnie doniesiono ze do garow poszlas...to sie nie narzucalam.... Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:.......kkkurde a jednak wolicie całego mózga mieć:eviltong:oddaw wam przy okazji ...jak sie doczekam tego urlopa to mi nie bedzie potrzebny:evil_lol: spadam :placz: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):spadam :placz::placz::placz::placz:zostań ....nie zostawiaj NAS:-(....didżejka łapaj ją:razz: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):wszedzie ci bandyci:shake: ---- Ala twojego numera tyz mam...takie mlode i juz skleroze maja...:shake: Jak ja przyszlam to mnie doniesiono ze do garow poszlas...to sie nie narzucalam.... ale my nie mamy twojego... ala chciała twój zeby wiedziała kto do iej dzwoni :evil_lol: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):ale my nie mamy twojego... ala chciała twój zeby wiedziała kto do iej dzwoni :evil_lol: Ala pisac ze ja podac....noo polska jezyk trudna jezyk Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):spadam :placz: Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:zostań ....nie zostawiaj NAS:-(....didżejka łapaj ją:razz: lapalam ja ale to takie chude ze mi przez palce sie przecisla....:-( Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):napisala podac..a nie podaj....:evil_lol: literówka... miało być POLAĆ nie podać... ;) Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):lapalam ja ale to takie chude ze mi przez palce sie przecisla....:-(mówiłam ze cza siatke rozstawiać .........a mnie TZ szarpie bo chce jechać gdzieś:diabloti:.....bede ok 20 :razz:na gie ...napisasz mi numera:p Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):literówka... miało być POLAĆ nie podać... ;) aaa to rozumiem....juz polalam....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):literówka... miało być POLAĆ nie podać... ;) :razz:ooo kto polewa......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ooo kto polewa......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten co pisac ze polac....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):aaa to rozumiem....juz polalam....:diabloti::crazyeye:gatki.........................:evil_lol: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:gatki.........................:evil_lol: Ala ciiiiiiiiiii:diabloti: mialo byc poDlalam.....kfffiatki....:eviltong: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):Ala ciiiiiiiiiii:diabloti: mialo byc poDlalam.....kfffiatki....:eviltong::crazyeye:to ty masz kwiatki.......aha................. Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:to ty masz kwiatki.......aha................. mam...w ogrodecku....moze i nie mam wanny...ale mam doniczki na kwiaty:razz: Quote
Paula Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):Ala pisac ze ja podac....noo polska jezyk trudna jezyk agnes1 napisał(a):literówka... miało być POLAĆ nie podać... ;) dealer napisał(a):aaa to rozumiem....juz polalam....:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ooo kto polewa......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dealer napisał(a):ten co pisac ze polac....:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:gatki.........................:evil_lol: dealer napisał(a):Ala ciiiiiiiiiii:diabloti: mialo byc poDlalam.....kfffiatki....:eviltong: Buhahaha :roflt: Prawie się polałam w gatki ;) Trojaczki z jednym muskiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):mam...w ogrodecku....moze i nie mam wanny...ale mam doniczki na kwiaty:razz::razz:doniczki NA KWIATKI to i ja mam .....w komorce:eviltong: paula_z napisał(a):Buhahaha :roflt: Prawie się polałam w gatki ;) Trojaczki z jednym muskiem :evil_lol::loveu::loveu::loveu:ale jakie mile i koffane Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:doniczki NA KWIATKI to i ja mam .....w komorce:eviltong: a ja to w komorce mam rozne dzwonki..i obrazki...:diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):a ja to w komorce mam rozne dzwonki..i obrazki...:diabloti:ha ha ha ..........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts