Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a Ciebie ktoś tu od szaraków wyzywał??? :evil_lol:
nie zapomnij soli :diabloti::placz::placz::placz:no i znów sie czepia:angryy:......mam sól całe kilo....ale nie będę zasypywać:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
TZ porywa mnie do miasta:diabloti:.....no ale przejade się Polówką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ostatnio zapierniczam wszędzie piechotka ...tak szybciej :evil_lol:....

ooo Alu Alu Alu we no kup mi kawe :modla: już nie będę o tym szaraku gadać :razz::loveu: nie będę nie będę tylko kawe mi przywieź błagam!!!!! bo padne zaraz jak nie podłączę się dożylnie do kofeiny - już nie mam siły iść do sklepu :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo Alu Alu Alu we no kup mi kawe :modla: już nie będę o tym szaraku gadać :razz::loveu: nie będę nie będę tylko kawe mi przywieź błagam!!!!! bo padne zaraz jak nie podłączę się dożylnie do kofeiny - już nie mam siły iść do sklepu :placz:;)podrzucę Ci bo mam w domu zapasik ....odkąd Klocusiowa powiedziała że Pawcio pije kawe w doniczkach to mam w domu zapasik na wypadek gdyby chcieli nas nawiedzić;)....a że zapasik podrósł to mogę przywieść :evil_lol:więc otwieraj okno i wyglądaj nas;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)podrzucę Ci bo mam w domu zapasik ....odkąd Klocusiowa powiedziała że Pawcio pije kawe w doniczkach to mam w domu zapasik na wypadek gdyby chcieli nas nawiedzić;)....a że zapasik podrósł to mogę przywieść :evil_lol:więc otwieraj okno i wyglądaj nas;)

:multi::multi::multi: huuuraaaaaa jesteśmy uratowaniiiiii :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='sota36']Alus - zabij, nie nadrobie tych zaleglosci u Ciebie, ale ...

zastanowilo mnie to zdjecie! Czemu Ozzulec flaki wypruwa i w dodatku ...zielone???
jak na mordercę przystało - flaki wypruwa :evil_lol: OZZY ROZPRUWACZ i tyle!

Posted

Alka maupo jedna tak se pomyślałam , że jak u mnie byłaś to taka grzeczna siedziałaś a teraz Cię zupełnie nie poznaję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak mnie naszło jako wyrwane z kontekstu :diabloti:
Bosz = czy to efekt kopania czy siania? :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Alka maupo jedna tak se pomyślałam , że jak u mnie byłaś to taka grzeczna siedziałaś a teraz Cię zupełnie nie poznaję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cicha woda :evil_lol:

Czesc Alu :cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
Cicha woda :evil_lol:

Czesc Alu :cool3:

Myślisz że jak przyjedzie do mnie wykąpać się w tym basenie to mi brzegi powyrywa? :crazyeye::cool1::evil_lol:

Posted

wieczór dobry :p
wpadłam sie Alu przywitać - uciekam przerażona ilością naprodukowanych w czasie mojej nieobecności stron... wybacz ale ponad 40 nie jestem w stanie nadrobić :crazyeye:

Posted

[quote name='sota36']Alus - zabij, nie nadrobie tych zaleglosci u Ciebie, ale ...

zastanowilo mnie to zdjecie! Czemu Ozzulec flaki wypruwa i w dodatku ...zielone???nie zabijam ...tak juz mam z natury......a flaczki wypruwa i owszem

[quote name='eria']jak na mordercę przystało - flaki wypruwa :evil_lol: OZZY ROZPRUWACZ i tyle!otóż to...

[quote name='Agga']Kto wyrywa Ozziemu piłeczkę?Cezary R.

[quote name='zuzolandia']Alu !!!! nie chlastaj sie ;-) lepiej sie schlastac dobrym trunkiem ;-) w przyjemnym towarzystwie eheheheheh;-)
Dziendoberek i buziaczki dla OZZULKA ROZPRUWACZA;-)no dyć się schlastałam piffkiem i od razu mi lepiej i pędzę zmienić opisik

[quote name='Pysia']Alka maupo jedna tak se pomyślałam , że jak u mnie byłaś to taka grzeczna siedziałaś a teraz Cię zupełnie nie poznaję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak mnie naszło jako wyrwane z kontekstu :diabloti:
Bosz = czy to efekt kopania czy siania? :crazyeye:bo ja byłam u Ciebie i mnie onieśmieliłaś .........a poza tym czasem trzeba się kamuflować;)...teraz to już jestem JA:oops:

Pysiu wybacz po 2 piffku nie wiem o co Ciebie się rozchodzi z tym kopaniem i sianiem .....
a basenu ci nie zniszczę bo ja cienka z pływania jestem ....owszem przepłynęłam swego czasu cały basen wzdłóż ale jak się założyłam :oops::diabloti:

[quote name='paula_z']Cicha woda :evil_lol:

Czesc Alu :cool3:ple ple ple
cześć Paula...a czy ja kiedyś mówiłam ze ja grzeczna jestem .....napisałam tylko raz że jakby wszyscy o nas wszystko wiedzieli ...to:eviltong:

[quote name='Gosiek']wieczór dobry :p
wpadłam sie Alu przywitać - uciekam przerażona ilością naprodukowanych w czasie mojej nieobecności stron... wybacz ale ponad 40 nie jestem w stanie nadrobić :crazyeye:dobry wieczór Gosiu ...obejrzyj foteczki ...zapraszam

[quote name='bonita']Dobriden sister Alu :)dobry weczer..mła sistersjo

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Pysiu wybacz po 2 piffku nie wiem o co Ciebie się rozchodzi z tym kopaniem i sianiem .....
a basenu ci nie zniszczę bo ja cienka z pływania jestem ....owszem przepłynęłam swego czasu cały basen wzdłóż ale jak się założyłam :oops::diabloti:

Szkoda ze nie zniszczysz bo ja miałam niecne plany zasypania go ale TZ nie pozwolił :mad: A tak to miałabym pretekst :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Szkoda ze nie zniszczysz bo ja miałam niecne plany zasypania go ale TZ nie pozwolił :mad: A tak to miałabym pretekst :evil_lol::cool1:hmmmmm jak mogłaś :diabloti:...przeciez obiecałas ze popływamy latem:eviltong:...pomyśl jaka sielana ....rusałki w wodzie a na brzegu puszki z piffkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Myślisz że jak przyjedzie do mnie wykąpać się w tym basenie to mi brzegi powyrywa? :crazyeye::cool1::evil_lol:
A masz wode w tym basenie :hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska']ple ple ple
Byla taka wiedźma ple ple :evil_lol: Tylko nie pamietam, w jakiej bajce :hmmmm: Niemca mam :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']cześć Paula...a czy ja kiedyś mówiłam ze ja grzeczna jestem .....napisałam tylko raz że jakby wszyscy o nas wszystko wiedzieli ...to:eviltong:
Mnie tam sie bardzo podoba Twoje prawdziwe JA :diabloti:

Posted

[quote name='Gabryjella']Przyszłam, bom dawno nie była, ale obiecuję poprawę :p:crazyeye:kogóż moje oczętaa widzą...witaj Gabi

[quote name='Vectra']Dzień - do - bry :)
bry do dziń córcia
[quote name='paula_z']A masz wode w tym basenie :hmmmm:nie ma ...ten basen to atrapa

Byla taka wiedźma ple ple :evil_lol: Tylko nie pamietam, w jakiej bajce :hmmmm: Niemca mam :shake: ha ha to z fraglesów

[color=#000000]
Mnie tam sie bardzo podoba Twoje prawdziwe JA :diabloti:[COLOR=Red]myślisz że da się przeżyć;)

[quote name='tamiczek']Dzieńdoberek !

:multi:witam

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Witam :) jeszcze jeden dzień i weekend :) :multi: :multi: :multi: :multi:
Alu ja poprosze o jakies fotki Ozzulka :):pSylwia witam z ranka
liczę ze będzie w weekend ładna pogoda to i Ozzulkowi fotek natrzaskam;)bo chłopak w komplexy wpadnie ...już mi się marzą foty na tle zieleni:loveu:......alem dzis romantyczna:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pSylwia witam z ranka
liczę ze będzie w weekend ładna pogoda to i Ozzulkowi fotek natrzaskam;)bo chłopak w komplexy wpadnie ...już mi się marzą foty na tle zieleni:loveu:......alem dzis romantyczna:loveu:

Mi tak się dłuży ten tydzień że szok jakbym pracowała pod rząd dwa tygodnie bez przerwy :roll:
No ale weekend też wykorzystam :) na spacerki :)