Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']ale za to jajcarsko - czyli normalka!! Co do zdjecia tej kobiety -Ala - ja sie nie dziwie, ze te dziecoki tak do Ciebie lgna - widac, zes dobry czlek!!!:evil_lol:Joluś dobrze ze Cezarek tego nie czyta bo by napisał że takiej cholery to 2 nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='majoka']Tez się nie dziwię, a swoja droga na herszt, to trzeba z 20 kilosów przywalić.

A "nabiał" tradycyjnie hehehe, czyli wszytko u Was w normie.:crazyeye:Mariolko ty mi życzysz jeszcze 20 kg ....załamam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dasz moją fotę do lodówki to gwarantuję że TZ nie będzie w nocy wyjadał;-)
Hahaha :grin: Przesadzasz :mad: Fajna babeczka z Ciebie :p

[quote name='Alicjarydzewska']A włosy to moje utrapieństwo ...połowę ilości mogę odstąpić ;)
Ja mam to samo :shake: A jeszcze do tego mam dlugie, bo nielanie mi w krotkich :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']Nasze dzieciaczki zaczęły ferie i już to odczuwam bo mam kompa z młodym na spółkę:mad:
:placz:

Posted

Witam kochani!

Bardzo podoba mi się Ozuś w tej pozycji na plecach (nie wstydził się?).
Tylko jakoś nie mogę go znaleźc. Tyle się u Ciebie gada, że nie nadążam czytac.

Miłego dnia...

Posted

WOW Ozzy myślisz, że tą pozą poderwiesz sunię?

Alu widziałam na gg, że masz opis z blokadą kompa. Ja ma rozwiązanie. KUBE trzeba wysłać do Opola.

Posted

[quote name='Vectra']Lektura bardzo wciągająca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dogobranoc mamciu :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie mówiłam;)

[quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek Alu i Ozzulku :multi::multi:dzień doberek

[quote name='Ewa&kumpel']Witam kochani!

Bardzo podoba mi się Ozuś w tej pozycji na plecach (nie wstydził się?).
Tylko jakoś nie mogę go znaleźc. Tyle się u Ciebie gada, że nie nadążam czytac.

Miłego dnia...;)oj fotek jest mnóstwo:p

[quote name='Agga']

WOW Ozzy myślisz, że tą pozą poderwiesz sunię?

Alu widziałam na gg, że masz opis z blokadą kompa. Ja ma rozwiązanie. KUBE trzeba wysłać do Opola.:shake:Aga w Opolu już skończyły się ferie:cool3:

[quote name='PIKA']a cczemu mnie nie przekierowuje ? :hmmmm:bo to tylko informacyjnie mam:razz:

[quote name='beria']Długo mnie nie bylo, ale u Ozziego widzę bez zmian :evil_lol:
Witaj Alu :multi::multi::multi::multi:witaj Gosiu

[quote name='basiulka22tychy']Ozulkowe jojka robia na forum furore :):):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:tyle mu ostało;)

Guest Kamcia_14
Posted

Jaki Ozzuś tajemniczy :diabloti:. Moja znajoma (która myśli bull- morderca)
powiedziałaby że ozzulek szybuje się do ataku :evil_lol:.
A tak w ogóle to witaj siostrzenica :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Joluś dobrze ze Cezarek tego nie czyta bo by napisał że takiej cholery to 2 nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie czyta, bo sie boi!!!