beria Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pogadajmy jak faceci;) O czy gadali :cool3: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa tam zaraz afera ....jeszcze ma krzyzówki:evil_lol: Przyroda w obiektywie Kuby:p Kuba :klacz: te foty są zajefajne :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dzień dobry Alicjo :cool3: Jakie śliczne zdjęcie :loveu: Quote
BeaC Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Super fajne fotki roslinne!!!!! a najpiękniejsza ... ta pomarańczowa hubka na drzewie:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Witam dogomaniacką rodzinkę :multi:po wczorajszym odwyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wszystko przez te KACZKI;) No ale cóz na Chaciku było strasznie tloczno i kolorowo:cool3: Dziękujemy za odwiedzinki :p Uznanie dla Kuby przekazane;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dzien dobry Alu :multi: Śliczne zdjęcia autorstwa Kuby :klacz: Quote
Pysia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Witaj Alu :loveu: :loveu: :loveu: Nareszcie udało mi sie wstawic moje wypociny farbowe u siebie :evil_lol: Wczoraj DGM tego nie chciało przyjąc i w proteście serwer padł :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: :loveu: :loveu: Nareszcie udało mi sie wstawic moje wypociny farbowe u siebie :evil_lol: Wczoraj DGM tego nie chciało przyjąc i w proteście serwer padł :evil_lol::cool3:a ja czekałam.....pisząc z PIKĄ :p Quote
Pysia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a ja czekałam.....pisząc z PIKĄ :p No to z babcią gadałaś ;) Ide sie pakowac dalej ;) Quote
asher Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No ale cóz na Chaciku było strasznie tloczno i kolorowo:cool3: A mnie się strona z chatem nie chcała załadować :shake: Tylko reklamy mi się wyświetlały :angryy: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='asher']A mnie się strona z chatem nie chcała załadować :shake: Tylko reklamy mi się wyświetlały :angryy::roll:a my czekałysmy na Ciebie a potem poszłysmy bo tam tłumy były:razz: Quote
asher Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:a my czekałysmy na Ciebie a potem poszłysmy bo tam tłumy były:razz:Potem, to dogo ruszyło :cool3: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='asher']Potem, to dogo ruszyło :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja już musiałam zwolnić kompa:razz: Quote
Patka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 wy mnie "oświeccie" gdzie ten chat jest :cool3: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Patka']wy mnie "oświeccie" gdzie ten chat jest :cool3: www.chat-dogomaniakow.prv.pl tutaj ;) Quote
Patka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 no ladne rzeczy a ja o jeog istnieniu nie wiedzialam ... chyba dobrze :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 :evil_lol:o wszyscy po kolei wstają ;) Quote
PIKA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o wszyscy po kolei wstają ;) to ja tez sie zglaszam następna wstająca w kolejce :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='PIKA']to ja tez sie zglaszam następna wstająca w kolejce :evil_lol: Witajcie Quote
Vectra Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dzięńdobry mamuś :multi: :multi: ja też już nie śpie :cool3: :cool3: :cool3: ten chat jest zgarszajacy :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Matko...człowiek od rana ciężko pracuje, a tutaj kobitki meldują sie dopiero późnym popołudniem, dając do zrozumienia, ze tyle czasu wygrzewaly się w łóżeczku.. A tak poza tym to witam Ozzulka i Alę:) Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Witamy wszystkich wczesniej nie powitanych , a szczególnie tych po urlopikach;).My po godzinnym spacerku .Ozzy już znów ma doła apropo pogody bo robi się u nas gorąco , czego ani ja ani mój pies nie znosimy:angryy:Lubię troszkę słonka temp.do 25stopni i wierzyk:cool3:ale sie rozmarzyłam:shake: Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Cześć :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']Witamy wszystkich wczesniej nie powitanych , a szczególnie tych po urlopikach;).My po godzinnym spacerku .Ozzy już znów ma doła apropo pogody bo robi się u nas gorąco , czego ani ja ani mój pies nie znosimy:angryy:Lubię troszkę słonka temp.do 25stopni i wierzyk:cool3:ale sie rozmarzyłam:shake: To u Was tak ciepło? :crazyeye: U nas jakieś niecałe 20 stopni, lało cały dzień... brrr... Teraz futrzasta marzy o ciepełku, bo chlapy nie lubi. Jutro coś mi się wydaje, że u nas będzie ciepło :multi: Quote
Recommended Posts