AlKil Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 To i ja się do życzonek podłączam!!! Wiwat Cezary!!! :BIG: Quote
katik Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Alicja']no właśnie nie bardzo mogę :( Doskonale znam ten problem. Kombinuj, może coś uda ci się wymyślić. :) Quote
Matusz Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wszystkiego najlepsiejszego w dniu kobiet ! :) Quote
baster i lusi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA ICH SERCE DLA PSIAKÓW. Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy Quote
Asiaczek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Alicja']sama bym śmigła na taką imprezkę jakbym była blisko :) cholerka z tymi Katowicami .... piątek to ja pracuję od 11-15 i nijak sie nawet zamienić nie mogę ....[/QUOTE] Niestety, od lat V gr jest w piątek w Katosach. I - co najgorsze - nikt z organizatorów nie chce nic w tej materii zmienic. Pzdr. Quote
Tengusia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Niestety, od lat V gr jest w piątek w Katosach. I - co najgorsze - nikt z organizatorów nie chce nic w tej materii zmienic. Pzdr.[/QUOTE] jak nie V gr to bylaby inna prawda :hmmmm: ... a ja mam wolne specjalnie se ustawilam ze zobaczyc te piekne i rasowe :grins: Quote
tatankas Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziś dzień kobiet,więc biusty w górę i odrzucamy z twarzy gradową chmurę.Niech żyje celullit i kurze łapki,bo i tak jesteśmy fajowe babki Quote
Alicja Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='AlKil']To i ja się do życzonek podłączam!!! Wiwat Cezary!!! :BIG: [FONT=Arial]Przekazałam :) podziękował;)[/FONT] [quote name='katik']Doskonale znam ten problem. Kombinuj, może coś uda ci się wymyślić. :) [FONT=Arial]potrzebuję 3 dni urlopu a mam tylko 1 dzień staregoi nie bardzo wiem jak go podzielić :lol:[/FONT] [quote name='Matusz']Wszystkiego najlepsiejszego w dniu kobiet ! :) :calus: [quote name='Asiaczek']Niestety, od lat V gr jest w piątek w Katosach. I - co najgorsze - nikt z organizatorów nie chce nic w tej materii zmienic. Pzdr. [FONT=Arial]ano właśnie i III grupa teżzawsze w piątek:([/FONT] [quote name='Tengusia']jak nie V gr to bylaby inna prawda :hmmmm: ... a ja mam wolne specjalnie se ustawilam ze zobaczyc te piekne i rasowe :grins: [FONT=Arial] powinno być na zmianę co roku inne grupy w piatek [/FONT] [quote name='baster i lusi']WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA ICH SERCE DLA PSIAKÓW. Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy [quote name='tatankas']Dziś dzień kobiet,więc biusty w górę i odrzucamy z twarzy gradową chmurę.Niech żyje celullit i kurze łapki,bo i tak jesteśmy fajowe babki [FONT=Arial] DZIĘKI CIOTECZKII WZAJEMNIE :Rose: no to na zdrówko:knajpa:[/FONT] Quote
Bullila.nl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 http://images8.fotosik.pl/1284/cd10ee5aed07d6d0.jpg dobre:evil_lol: humorek mu dopisuje:loveu: Witaski:multi: Quote
Alicja Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Bullila.nl']http://images8.fotosik.pl/1284/cd10ee5aed07d6d0.jpg dobre:evil_lol: humorek mu dopisuje:loveu: Witaski:multi: no właśnie już nie bo KTOŚ UKRADŁ PSU ŚNIEG :diabloti: witam :grins: Quote
Medorowa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witaj właścicielko psa mordulca:loveu::loveu: A na taką boksiową imprezę chętnie bym zawitała:roll: Co jak co, ale kiedyś jakiś boksiu jeszcze na pewno u mnie zawita;) Quote
Gioco Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Alicja'] KTOŚ UKRADŁ PSU ŚNIEG :diabloti: Naród kradnie na potęgę :mad: Quote
chita Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Gioco']Naród kradnie na potęgę :mad:[/QUOTE] to nie naród, to bałwany..z rzadu:p jak tam oozzulkowa dietka:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dzisiaj w W-wie zapachniało wiosną, jakoś tak... Choc rano zaliczyłam glebę, bo byla szklanka... pzdr. Quote
Alicja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Medorowa']Witaj właścicielko psa mordulca:loveu::loveu: A na taką boksiową imprezę chętnie bym zawitała:roll: Co jak co, ale kiedyś jakiś boksiu jeszcze na pewno u mnie zawita;) no musowo ,boxie zapadająw serducha na zawsze ;) [quote name='Gioco']Naród kradnie na potęgę :mad: ooo tak :diabloti::evil_lol: [quote name='chita']to nie naród, to bałwany..z rzadu:p z wszystkich rządów po kolei od wielu lat jak tam oozzulkowa dietka:cool3: spoko , działa :) [quote name='Asiaczek']Dzisiaj w W-wie zapachniało wiosną, jakoś tak... Choc rano zaliczyłam glebę, bo byla szklanka... pzdr. ja dziś zmokłam ,przymroziło mnie i troszkę przygrzało...dziś były wszystkie pory roku u nas ;) Quote
Medorowa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Alicja'] no musowo ,boxie zapadająw serducha na zawsze ;) To prawda:roll::roll: Ja to ogólnie mam straszne wyrzuty sumienia... Medor był dla mnie tym pierwszym, jedynym psem, miłością mego życia i zawsze bedzie tym NAJ... Maila kocham bardzo, ma wszystko to samo co Medorek, miłość, długie spacery i w ogóle, a jednak wiem, że to nie to samo i stąd moje wyrzuty ehhh nawet nie potrafię tego wyrazić...jakoś tak mnie dzisiaj wzięło na przemyślenia :oops:;) Quote
Alicja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Medorowa']To prawda:roll::roll: Ja to ogólnie mam straszne wyrzuty sumienia... Medor był dla mnie tym pierwszym, jedynym psem, miłością mego życia i zawsze bedzie tym NAJ... Maila kocham bardzo, ma wszystko to samo co Medorek, miłość, długie spacery i w ogóle, a jednak wiem, że to nie to samo i stąd moje wyrzuty ehhh nawet nie potrafię tego wyrazić...jakoś tak mnie dzisiaj wzięło na przemyślenia :oops:;) mnie takie przemyślenia też nachodzą .... zajrzyjcie proszę jeśli możecie http://www.dogomania.pl/threads/203089-Viviana-czeka-na-mi%C5%82osc-LESTER-WROCI%C5%81-DO-DOMKU-%29/page7#post16472084 http://www.dogomania.pl/threads/203196-Yakima-sunia-STAFFIKA-w-schronie.-Szukamy-domu-dla-przepieknej-panieneczki!!!!!!!!!!/page4#post16464319 http://www.dogomania.pl/threads/135462-mix-Amstaffka-porzucona-na-stacji-benzynowej!!/page4#post16471648 Quote
tatankas Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Alicjo znacie kogoś,kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Bytomiu,a druga w Starym Łomie-Chojnów.Nie znam w ogóle terenów Śląska??? Quote
Alicja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='tatankas']Alicjo znacie kogoś,kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Bytomiu,a druga w Starym Łomie-Chojnów.Nie znam w ogóle terenów Śląska???[/QUOTE] Bytom to blisko Ruda Śląska ,Zabrze ,Gliwice ...troszkę dalej Katowice , Chorzów Quote
Alicja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 FUNDACJA SOS BOKSEROM SERDECZNIE PAŃSTWA ZAPRASZA NA IMPREZĘ ORGANIZOWANĄ WSPÓLNIE Z CENTRUM HANDLOWYM TARGÓWEK ORAZ MŁODZIEŻOWYM DOMEM KULUTRY "OCHOTA"- 19 MARCA W GODZINACH 11:00 - 19:00 W CH TARGÓWEK PRZY UL. GŁĘBOCKIEJ 15. Quote
tatankas Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Boziu,jak ja bym chciała tam być,szlag mnie wywiał w sam róg Polski,tak daleko wszęęęęęęęęęęęedzie :( Quote
Alicja Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='tatankas']Boziu,jak ja bym chciała tam być,szlag mnie wywiał w sam róg Polski,tak daleko wszęęęęęęęęęęęedzie :([/QUOTE] no od Nas też daleko ...na dodatek w samym moim miasteczku też mam daleko wszędzie bo dzielnica od centrum oddalona o ok.10 km i chcąc np do innej dzielnicy jechać to mus z przesiadkami :diabloti: Quote
Gioco Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Istnieje wysokie prawdpodobieństwo, że się ze Smerfizną wybierzemy :-) Quote
Alicja Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Gioco']Istnieje wysokie prawdpodobieństwo, że się ze Smerfizną wybierzemy :-) czyli będzie fotorelacja :) Quote
Gioco Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Alicja']czyli będzie fotorelacja :) Istnieje wysokie prawdopodobieństwo :-) Quote
Recommended Posts