Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Zuzolku , daję RC Obesity , skuteczna kuracja i na niczym psiak nie traci tylko na wadze , sierściuch , skóra , witalność w jak najlepszej formie :cool2: Polecano mi na forach karmy typu light , ale one nie pomagają w odchudzaniu , chyba że masakrycznie zmniejszy się ilość podawanej paszy ;)

dziękuję kochana ;-)

witam sie mrozny wieczór;-)

Posted

[quote name='Doginka']Moje doroślaki też jedzą RC Obesity;-)

ja na początku kierowałam się opiniami z niebieskiego forum astowego gdzie RC Obesity zgnoili na maxa ... ale że ja jak nie sprawdze to nie uwierzę to zakupiłam po konsultacji z Vectrą , Agnes , z wetem Bartkiem i jestem zadowolona

[quote name='ice_t']Witam w ten mroźny i śnieżny poranek

witaj mrożona ;) herbatko

[quote name='Tengusia']caly czas pamietam ze mam przyjechac kotleciki ci wyjesc tylko ze ta pogoda jakosik malo laskawa a i w brzuszku żaby jakosik tak pusto ... :diabloti:

kotleciki :hmmmm: a co to takiego :grins:

[quote name='zuzolandia']dziękuję kochana ;-)

witam sie mrozny wieczór;-)

:calus:

Posted

Ale wam fajnie-śnieg.A u mnie zimnica -10 stopni a na ziemi goło,z nieba też nic nie chce lecieć.Dzieciaki ferie mają i siedzimy w domu,bo na spacery za zimno i za nudno,na śniegu by się pobiegało i pobawiło i jakoś by zimno niezauważalne było,a tak to przejdziesz kawałek i piszczą,że zimno i do domu chcą :(
Ozzy widzę się świetnie bawi :)

Posted

[quote name='tatankas']Ale wam fajnie-śnieg.A u mnie zimnica -10 stopni a na ziemi goło,z nieba też nic nie chce lecieć.Dzieciaki ferie mają i siedzimy w domu,bo na spacery za zimno i za nudno,na śniegu by się pobiegało i pobawiło i jakoś by zimno niezauważalne było,a tak to przejdziesz kawałek i piszczą,że zimno i do domu chcą :(
Ozzy widzę się świetnie bawi :)

U nas rano było -16 :roll: i sypał śnieżek , anomalia pogodowe , że przy takim mrozie pada śnieg ...a Ozzy uwielbia śnieg

Posted

[quote name='Alicja']
kotleciki :hmmmm: a co to takiego :grins:

to takie cus co szybciutko znika jak przyjezdzam :evil_lol: juz o obiecanym serniczku nie wspomne :eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

Byłam i na fotach widać, że Ozzulek zaczyna nabierać ładnej linii - nie jest już taki spaślaczek;-):loveu:

Alicjo, ja swoje kundle też karmię RC Obesity z doskonałymi rezultatami, które szczególnie widać na Rapciu;-)

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: to widać po zdjęciach

nio :grins:

[quote name='Tengusia']to takie cus co szybciutko znika jak przyjezdzam :evil_lol: juz o obiecanym serniczku nie wspomne :eviltong::evil_lol::diabloti:

aaaaaaa...to już wiem :)
a sernik to coś czego dawno nie było i jakoś sił na to brak

[quote name='Doginka']Byłam i na fotach widać, że Ozzulek zaczyna nabierać ładnej linii - nie jest już taki spaślaczek;-):loveu:

Alicjo, ja swoje kundle też karmię RC Obesity z doskonałymi rezultatami, które szczególnie widać na Rapciu;-)

no ja mam nadzieję , ze uda nam sie nadal konsekwentnie utrzymać dobrą figurę Ozzulka :)

[quote name='Gioco']Jak zwykle jestem pod urokiem Ozzusia :loveu:
http://images8.fotosik.pl/1284/c5badb0d93fc049d.jpg czyścioszek :evil_lol:

nie ma to jak kąpiel śnieżna ;)

Posted

hankasanok napisał(a):
po cichutku wpadam do Was systematycznie, te wszytskie babki piaskowe, serniki.... jeść sie chce człowiekowi tylko!!! Ozulek jak zwykle przystojniacha !!!!

miło Nam Haniu , że jeszcze nas odwiedzasz :)