Vectra Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Mi też strasznie brakowało dogo :shake: :shake: dziś jak wstałąm to pędem do kompa patrze są wiadomości :multi: :multi: klikam a tu komunikat że serewr zepsiuty :placz: :placz: :placz: i tak co kawałek sprawdzałam i nic. Niech działa już dobrze.. Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 [quote name='Vectra']Mi też strasznie brakowało dogo :shake: :shake: dziś jak wstałąm to pędem do kompa patrze są wiadomości :multi: :multi: klikam a tu komunikat że serewr zepsiuty :placz: :placz: :placz: i tak co kawałek sprawdzałam i nic. Niech działa już dobrze..a ja zaraz sprawdzałam czyje mam numery gadulca i telefonu w razie gdyby..........:angryy:niewróciło:oops: Quote
malawaszka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ja zaraz sprawdzałam czyje mam numery gadulca i telefonu w razie gdyby..........:angryy:niewróciło:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l: Quote
PIKA Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ja na molosach też jakoś tak obco się czułam:oops: ja tez tam nie lubiam chodzic :shake: Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :turn-l::mad::mad::mad:czego śmichasz , musiałyśmy z Pysią 2 godziny na telefonie wisieć :oops: Quote
Vectra Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 ja na molosy tylko chodze na tą akcje Puriny :lol: bo tam jakoś tam nie moje tematy są - nie mam molosa :evil_lol: :evil_lol: mam tylko kolosy;) Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 :razz:Uciekam do wyra .....mam nadzieję ,że rano dogo będzie działać :cool3: Dobranoc Dogomaniacka Rodzinko:loveu: Quote
Vectra Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Uciekam do wyra .....mam nadzieję ,że rano dogo będzie działać :cool3: Dobranoc Dogomaniacka Rodzinko:loveu: Słodkich senków Quote
constancja Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Alicjo.... Dziękuję, że mnie odwiedzasz:lol: . Twój Ozzy to super gość! U mnie w domu komuś się jeszcze taki marzy:hmmmm: , w sumie w banerku mam miejsce na jeszcze jedno stworzenie ale chyba męża tam ulokuję:diabloti: . Snujesz ten wątek i snujesz. Wolniej bo rady nie daję:eviltong: Polizanko od Lady za kciuki:loveu: Quote
e.v.a Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 dzien dobry a raczej dobry wieczor a moze dobranoc Alu :multi: Quote
mar....ka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Twój Ozzy to super gość! U mnie w domu komuś się jeszcze taki marzy:hmmmm: , w sumie w banerku mam miejsce na jeszcze jedno stworzenie ale chyba męża tam ulokuję Skoro ja męża ulokowałam w kennel klatce, to Ty możesz w banerku:diabloti: Quote
aga1215 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Alu - dogo działa :multi: pora na kawusię a u nas leje wczoraj były 2 potężne burze i BARDZO mocno polało :multi: a teraz znowu leje :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Cześć i czołem:multi::multi::multi: Nareszcie troszkę inna pogoda :p Wczoraj zmokłam , dziś nie pada ale jest wietrzyk:pi jest dużo przyjemniej;). Kawusię wypiłam , obiadek nastawiony , Kuba na pięterku więc kompik mam narazie dla siebie ;)no i wcinam lody :eviltong: Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulkowe tyły:p Jaki serdeleczek sliczny!:loveu: Quote
aga1215 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzi jkest niesamowity :multi: Weki w podobnej pozycji "na latawca" bardzo długo robił siq, ale tak nigdy nie leży:shake: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='an3czka']Jaki serdeleczek sliczny!:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i stępelki Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Dziń dobry Alicjo ! Okropnie się za Wami przez te dwa dni przymusowego odwyku stęskniłam !!!! :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dziń dobry Alicjo ! Okropnie się za Wami przez te dwa dni przymusowego odwyku stęskniłam !!!! :loveu::multi::multi::multi:Haniu ...nareszcie Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Haniu ...nareszcie A Wam wczoraj " chodziło " ... Mnie nie ... :shake: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A Wam wczoraj " chodziło " ... Mnie nie ... :shake::pdopiero nocką Quote
PIKA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Cześć Alus :multi: U nas słońca niet, tylko wieje .. deszczu też niet :shake: [quote name='majoka'] Skoro ja męża ulokowałam w kennel klatce, to Ty możesz w banerku:diabloti: a co? jak zostaje sam w domu to gryzie meble? :evil_lol: Quote
Poświata Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='aga1215']a u nas leje wczoraj były 2 potężne burze i BARDZO mocno polało :multi: a teraz znowu leje :loveu:Aguś daj trochę tego deszczu , u nas co prawda powiewa, ale to jeszcze nie to :shake: :roll: . Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='Patka']Ale wam zazdroszcę u nas ani kropelki :shake::cool3:ale to tylko wczoraj na psacerku ....a my staliśmy i daliśmy sobie deszczykowi rosić nasze nadobne osoby :ptylko aparata schowałam , a psiury dopiero się wtedy rozszalały .A dziś fajnie wieje ale jest niestety raczej ciepło jakieś ...24 stopnie w cieniu:razz: Quote
Recommended Posts