Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 PIKA napisał(a):Jak koń za marchewka to ja za zubrowka z sokiem jablkowym i za malibu :eating:o, mniam mniam :p przypomnialas mi o Malibu... ze spienionym mleczkiem uwielbiam, choc niczego kokosowego (poza tym)nie wezme do ust. Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 PIKA napisał(a):Jak koń za marchewka to ja za zubrowka z sokiem jablkowym i za malibu :eating: tym też nie pogardzę :cool3: wogóle to ja jakoś mało wybredna jestem :lol: Quote
Maga100 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 no tak, czego się spodziewałam po tej menelowni u Rydzewskiej :evil_lol: Ja UWIELBIAM BAILEY`SA :drinking: A piwo lubię CIEMNE, ale nie porter :drink1: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 hahahaha co ja tu widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: klub NAA się zawiązał :evil_lol: Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ja tam lubię piwko i "wściekłego psa" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 martini fuj karmi tym bardziej :evil_lol: piwka ze sokiem i warka strong ...tez nie pijam nie ma to jak gorzkawe piffko ,wisnioweczka :D, no i czysta:evil_lol: pisze jak alkon maly :roll: Quote
Alka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha co ja tu widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: klub NAA się zawiązał :evil_lol: wraca dawna atmosfera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Martini nie jest złe...karmi cięzko piwem nazwać, co do wkladki sokowej;) to zalezy od bazy...czysta nieteges, w formie drinka a i owszem;) za to czerwone wina są złe:P Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Martini nie jest złe...karmi cięzko piwem nazwać, co do wkladki sokowej;) to zalezy od bazy...czysta nieteges, w formie drinka a i owszem;) za to czerwone wina są złe:Pja tylko czerwone pijam (prawie codziennie, dla zdrowotnosci ;)) a martini... poezja - z wodą i cytrynka albo z sokiem ananasowym, albo pomaranczowym...:p:p:p Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Alka']wraca dawna atmosfera :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za węchem przyszłaś , zatęskniłaś :razz:będzie okazja to trzeba by nereczkom dopomóc ;) Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiśnióweczki są debest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)otóż to i do tego wisienki :multi::multi::multi:ze spirytu;) No dziewczyny to teraz tylko brać towar i do Pysi na wichurkę na śpiewy i tańce :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] No dziewczyny to teraz tylko brać towar i do Pysi na wichurkę na śpiewy i tańce :p po tej wisniówce to nikt nikogo nie bedzie namawiał na spiewanie a o tancu to nie wspomne :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 hahaha to chyba po spacerku bo taki zakurzony ozzinek :cool3: :loveu: Quote
Vectra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)[I][B]otóż to i do tego wisienki :multi::multi::multi:ze spirytu;) powiet tylko MNIAM uwielbiam pijane wisienki , mimo że pora już nieco pózna to się skusiłam i pije martini z lodem i cytrynką.:lol: ,a smaka mi tu narobiliście Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha to chyba po spacerku bo taki zakurzony ozzinek :cool3: :loveu: :evil_lol:Madzik on nie jest zakurzony , on ma takie łatki na skórce , jego dziadziuś był czarno biały więc ma nawet takie pojedyncze czarne włoski :razz: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :placz: a ja nic nie mam a martini ojjjj łyknęłabym odrobinkę :placz: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)otóż to i do tego wisienki :multi::multi::multi:ze spirytu;) No dziewczyny to teraz tylko brać towar i do Pysi na wichurkę na śpiewy i tańce :p Wyjełaś mi to z ust :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Madzik on nie jest zakurzony , on ma takie łatki na skórce , jego dziadziuś był czarno biały więc ma nawet takie pojedyncze czarne włoski :razz: a wyglada jak zakurzony hihihi :evil_lol: a widze ze tu sie jakies pijackie koło zbiera, jak nie wisniówa to martini :eviltong: a ja jutro jade na impreze (PIJACKĄ!) bo znajoma leci do angli na for ever i trzeba ją godnie pozegnac :eviltong: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a wyglada jak zakurzony hihihi :evil_lol: a widze ze tu sie jakies pijackie koło zbiera, jak nie wisniówa to martini :eviltong: a ja jutro jade na impreze (PIJACKĄ!) bo znajoma leci do angli na for ever i trzeba ją godnie pozegnac :eviltong: No wiesz!! Jeszcze nie wkreciłaś sie do mnie na impre?? U mnie w galerii to nawet stripteze planujemy :evil_lol: TZta Ali :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):U mnie w galerii to nawet stripteze planujemy :evil_lol: TZta Ali :evil_lol: hahahaha no no no ala sama zaproponowała ze tz sie bedzie striptizował czy co?:cool3: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahaha no no no ala sama zaproponowała ze tz sie bedzie striptizował czy co?:cool3: :evil_lol: Teraz to juz nie wiem kto na to wpadł :evil_lol: Musiałabym poczytac od nowa :evil_lol: Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):No wiesz!! Jeszcze nie wkreciłaś sie do mnie na impre?? U mnie w galerii to nawet stripteze planujemy :evil_lol: TZta Ali :evil_lol: To ja nie doczytałam :oops: Myślałam, że striptease robią ci, którzy nie mają dresu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: Teraz to juz nie wiem kto na to wpadł :evil_lol: Musiałabym poczytac od nowa :evil_lol: aaa jak ala nie bedzie miec nic przeciwko:eviltong: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):aaa jak ala nie bedzie miec nic przeciwko:eviltong: A co ona ma do gadania ?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Bedzie u mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts