malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Alu jeździjcie częściej na takie plenerki - PIĘKNIE tam i cudne fotki :multi: :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='malawaszka']Alu jeździjcie częściej na takie plenerki - PIĘKNIE tam i cudne fotki :multi: :loveu: Monika, ta rzeka Ali podobna do tej Twojej, którą mierzyłaś ? A może to ta sama ??? [SIZE=2]Waszka , może ja herezje jakie piszę ??? :oops: :oops: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Monika, ta rzeka Ali podobna do tej Twojej, którą mierzyłaś ? A może to ta sama ??? [SIZE=2]Waszka , może ja herezje jakie piszę ??? :oops: :oops: OWSZEM PODOBNA, ALE RESZTA TO JUŻ HEREZJE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Alu super plenerki do spacerowania :loveu: :loveu: (chyba zacznę zazdrościć) i w jakim towarzystwie... :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ozzulku, nie chowaj się w trawce... :evil_lol: :loveu: Quote
anetta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 http://images1.fotosik.pl/60/bgk9c2u8cfwz5ouu.jpg Ale krajobraz, cudowne miejsce!!:loveu: Quote
e.v.a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 oo ooo ooo ile fotków i nawet Ala jest no nooo prosze prosze co tu sie wyprawia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc:) Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Czy pana Rydzewskiego nie uczono ze w lesie sie nie pali ?:mad: :mad: :mad: Jego grzechy zostaną mu wybaczone pod warunkiem spacerku jurajskiego ;) Prosze przekazac ;) Quote
Hanna R. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Pysia'] Czy pana Rydzewskiego nie uczono ze w lesie sie nie pali ?:mad: :mad: :mad: Jego grzechy zostaną mu wybaczone pod warunkiem spacerku jurajskiego ;) Prosze przekazac ;) No właśnie, właśnie ! Pysia uzmysłowiła mi, że Pan Rydzewski WCALE nie jest ekologiczny ... :eviltong: Quote
e.v.a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 śpiochy śpiochy śpiochy :turn-l: :turn-l: :turn-l: a ja juz nie śpie :eviltong: hehe dzieńdoberek Ozzulkowa rodzinko:cool3: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Widzę ,że dziewczyny skupiły się na p.Rydzewskim zamiast na Ozzulku...:evil_lol: a zobaczcie jaki Ozzy zainteresowany co tam jest poniżej skarpy...:loveu: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] No właśnie, właśnie ! Pysia uzmysłowiła mi, że Pan Rydzewski WCALE nie jest ekologiczny ... :eviltong: Powiedziałabym że nawet aekologiczny :evil_lol: Ale te szpakowate włosy...Ech ;) Zawsze marzyłam o szpakowatym facecie a moj łysieje zamiast siwiec :placz: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 :razz:nawiałam dzisiaj z pracy szybciej :evil_lol:/ dałam dzieci koleżance a jutro ona pryśnie 2 godziny szybciej a ja się bąblami zaopiekuję :p/ W nocy była burza i oberwanie chmury , pranie mi się ponownie zamoczyło a powiesiłam z łazienki na dosuszanie i zapomniałam ściągnąć na noc:angryy: teraz miło i przyjemnie :p Quote
e.v.a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 śliczna zielona traffka:cool3: :loveu: no i Ozzulek z piłeczka :cool3: u nas tez byla burza ale popoludniu jak bylam w lesie:cool3: Quote
malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Pysia napisał(a):Powiedziałabym że nawet aekologiczny :evil_lol: Ale te szpakowate włosy...Ech ;) Zawsze marzyłam o szpakowatym facecie a moj łysieje zamiast siwiec :placz: buuuahahaha Pysia jakby Ju to zobaczył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Pysia']Powiedziałabym że nawet aekologiczny :evil_lol: Ale te szpakowate włosy...Ech ;) Zawsze marzyłam o szpakowatym facecie a moj łysieje zamiast siwiec :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany Pysia dobiłaś mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze trochę przyrody :p Quote
malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ALU F*A*N*T*A*S*T*Y*C*Z*N*E !!! normalnie utrafiłaś w moje gusta - takia nasza mała polska przyroda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Hey ALu ale piękne widoczki :) zazdrościć tylko :) Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Hey ALu ale piękne widoczki :) zazdrościć tylko :):razz:na Śląsku też bywa ładnie :p Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:na Śląsku też bywa ładnie :p potwierdzam :p Quote
malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 nie bywa a JEST - tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać :razz: :p Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='malawaszka']nie bywa a JEST - tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać :razz: :p:pnajważniejsze ....że MY TO WIEMY :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='malawaszka']buuuahahaha Pysia jakby Ju to zobaczył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Mogę tak pisać bo on tutaj nigdy w życiu nie zajrzy :evil_lol: Znowu mam ć,ę,ó ...Nie wiem jak to się dzieje... Quote
Recommended Posts