Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Alu jeździjcie częściej na takie plenerki - PIĘKNIE tam i cudne fotki :multi: :loveu:

Monika, ta rzeka Ali podobna do tej Twojej, którą mierzyłaś ? A może to ta sama ???
[SIZE=2]Waszka , może ja herezje jakie piszę ??? :oops: :oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Monika, ta rzeka Ali podobna do tej Twojej, którą mierzyłaś ? A może to ta sama ???
[SIZE=2]Waszka , może ja herezje jakie piszę ??? :oops: :oops:

OWSZEM PODOBNA, ALE RESZTA TO JUŻ HEREZJE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Czy pana Rydzewskiego nie uczono ze w lesie sie nie pali ?:mad: :mad: :mad:
Jego grzechy zostaną mu wybaczone pod warunkiem spacerku jurajskiego ;) Prosze przekazac ;)

Posted

[quote name='Pysia']
Czy pana Rydzewskiego nie uczono ze w lesie sie nie pali ?:mad: :mad: :mad:
Jego grzechy zostaną mu wybaczone pod warunkiem spacerku jurajskiego ;) Prosze przekazac ;)

No właśnie, właśnie ! Pysia uzmysłowiła mi, że Pan Rydzewski WCALE nie jest ekologiczny ... :eviltong:

Posted

Widzę ,że dziewczyny skupiły się na p.Rydzewskim zamiast na Ozzulku...:evil_lol:

a zobaczcie jaki Ozzy zainteresowany co tam jest poniżej skarpy...:loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
No właśnie, właśnie ! Pysia uzmysłowiła mi, że Pan Rydzewski WCALE nie jest ekologiczny ... :eviltong:
Powiedziałabym że nawet aekologiczny :evil_lol: Ale te szpakowate włosy...Ech ;) Zawsze marzyłam o szpakowatym facecie a moj łysieje zamiast siwiec :placz:

Posted

:razz:nawiałam dzisiaj z pracy szybciej :evil_lol:/ dałam dzieci koleżance a jutro ona pryśnie 2 godziny szybciej a ja się bąblami zaopiekuję :p/
W nocy była burza i oberwanie chmury , pranie mi się ponownie zamoczyło a powiesiłam z łazienki na dosuszanie i zapomniałam ściągnąć na noc:angryy: teraz miło i przyjemnie :p

Posted

Pysia napisał(a):
Powiedziałabym że nawet aekologiczny :evil_lol: Ale te szpakowate włosy...Ech ;) Zawsze marzyłam o szpakowatym facecie a moj łysieje zamiast siwiec :placz:

buuuahahaha Pysia jakby Ju to zobaczył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Powiedziałabym że nawet aekologiczny :evil_lol: Ale te szpakowate włosy...Ech ;) Zawsze marzyłam o szpakowatym facecie a moj łysieje zamiast siwiec :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany Pysia dobiłaś mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i jeszcze trochę przyrody :p

Posted

[quote name='malawaszka']nie bywa a JEST - tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać :razz: :p:pnajważniejsze ....że MY TO WIEMY :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahaha Pysia jakby Ju to zobaczył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:eviltong: Mogę tak pisać bo on tutaj nigdy w życiu nie zajrzy :evil_lol: Znowu mam ć,ę,ó ...Nie wiem jak to się dzieje...