sota36 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wychodzac do pracy o 7.30 to ja sie musze GTucia prosic, zeby sie ruszyl na szybkie sikanko - spioch jeden! Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 sota36 napisał(a):Wychodzac do pracy o 7.30 to ja sie musze GTucia prosic, zeby sie ruszyl na szybkie sikanko - spioch jeden!:roll:no tak w tygodniu to ja go też proszę żeby wstał , ale w sobotę i w niedzielę daje mi do zrozumienia ze chyba o nim zapominam:mad: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :shake:Ala była z piesem na spacerku raniutko o 6.30 :crazyeye::crazyeye: Twoj pies zwariowal? :crazyeye: O 6,30 to Saba się na drugi bok przewracala .... razem ze mną :evil_lol: Quote
XXL Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Twoj pies zwariowal? :crazyeye: O 6,30 to Saba się na drugi bok przewracala .... razem ze mną :evil_lol: nom mnie agrafka budzi ok 8.30 ranoo (w srodku nocy):shake: :-( Quote
asher Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ja dziś o 6.30 otworzyłam jedno oko :lol: Po czym budzik jakos tak sam się wyłączył (chyba powinnam oddać komórkę do reklamacji, ten budzik ewidentnie źle działa :angryy: ). Na szczęście mimo, że budzik zawiódł i wstałam dopiero o 7.30 nie spóźniliśmy się z Bugajskim na trening :multi: Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pcześć dziewczyny i chłopaki Ale mu wygodnie na tej podłodze:lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 czesć Alu i Ozzulku :) Ja dopiero teraz zaległości nadrabiam - a nie powiem zeby ich mało było - gaduły :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 gaduły gaduły a mało FOT!!! :angryy: Asher odmeldowywuj sie na Boorkowy temat opowiadać o treningu w środku nocy :crazyeye: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pcześć dziewczyny i chłopaki czesc nieskromny Ozzulcu :lol: Quote
martavantos Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wracajac do wstawania z psem , Vantos wali popudkę o 5 30 rano to taka rutyna, chyba ze siusiu mu sie chce o 4.00 to tez potrafi obudzic:placz: Quote
Patka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Lilith jest ogromnymmm śpiochem :evil_lol: a wnocy budzi mnie jak za bardzo sie rozpycha :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ala ja to nie wiem, mojej gajce ani sie sni o 6,30 wstawać, chyba ma cos po mnie :eviltong: czy ty mozesz sobie wyobrazic ze moj pies na dwór nie woła?ja wychodze z nią o 14 np. na 1-2 godzinki i potem raz wieczorem przed jedzonkiem i pies zadowolony :cool3: ciekawe czy mnie ktoś zrąbie :razz: a senna sesja ozziego boska :loveu: ala czy ty bierzesz swojego podopiecznego na spotkanie:lol: pytanie retotyczne :eviltong: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ala ja to nie wiem, mojej gajce ani sie sni o 6,30 wstawać, chyba ma cos po mnie :eviltong: czy ty mozesz sobie wyobrazic ze moj pies na dwór nie woła?ja wychodze z nią o 14 np. na 1-2 godzinki i potem raz wieczorem przed jedzonkiem i pies zadowolony :cool3: ciekawe czy mnie ktoś zrąbie :razz: a senna sesja ozziego boska :loveu: ala czy ty bierzesz swojego podopiecznego na spotkanie:lol: pytanie retotyczne :eviltong: :shake:na spotkanko nie biorę Ozzulka , bo wtedy nie mogłabym zostać u Joli do soboty.Poza tym nie wystawiam Ozzulka w Katowicach i miałabym problem wejścia z nim na teren wystawy.Myślę ,że będzie jeszcze okazja do spotkania się Ozzulka z Dogomaniakami :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:na spotkanko nie biorę Ozzulka , bo wtedy nie mogłabym zostać u Joli do soboty.Poza tym nie wystawiam Ozzulka w Katowicach i miałabym problem wejścia z nim na teren wystawy.Myślę ,że będzie jeszcze okazja do spotkania się Ozzulka z Dogomaniakami :p No ja mysle Jolus, ze bedzie okazja :cool3: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ciekawe czy mnie ktoś zrąbie :razz: ja na pewno nie :evil_lol: rano wstal to teraz spi :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 PIKA Ozzy uwielbia spać szczególnie w wyrku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Zgadnijcie gdzie Lili teraz spi :evil_lol: jej rekord to ok 14 pierwszy spacer i to jeszcze po moich namowach :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Patka napisał(a):Zgadnijcie gdzie Lili teraz spi :evil_lol: jej rekord to ok 14 pierwszy spacer i to jeszcze po moich namowach :evil_lol::pno jak to gdzie w łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PIKA napisał(a):ja na pewno nie :evil_lol: no ja myślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: my juz jak ozzulec kładziemy sie spiochać :buzi: dobranoc :hand: :sleep2: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ala ja to nie wiem, mojej gajce ani sie sni o 6,30 wstawać, chyba ma cos po mnie :eviltong: czy ty mozesz sobie wyobrazic ze moj pies na dwór nie woła?ja wychodze z nią o 14 np. na 1-2 godzinki i potem raz wieczorem przed jedzonkiem i pies zadowolony :cool3: ciekawe czy mnie ktoś zrąbie :razz: no masz!! a ja miałam wyrzuty sumienia jak dziś poszłam z moimi o 11 :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a):madzia18sosnowiec napisał(a):ala ja to nie wiem, mojej gajce ani sie sni o 6,30 wstawać, chyba ma cos po mnie :eviltong: czy ty mozesz sobie wyobrazic ze moj pies na dwór nie woła?ja wychodze z nią o 14 np. na 1-2 godzinki i potem raz wieczorem przed jedzonkiem i pies zadowolony :cool3: ciekawe czy mnie ktoś zrąbie :razz: no masz!! a ja miałam wyrzuty sumienia jak dziś poszłam z moimi o 11 :lol: hahaha niepotrzebnie monika, niepotrzebnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 ale macie fajni ...Ozzy dał mi najdłużej pospać do 10.30 , ale są dni że wychodzimy między 8 a 9 .Myślę ,że to wczesne wstanko to po: 1.pachnace suczki 2.przyzwyczajenie bo jak chodze do pracy to tak wychodzimy Harley też lubił pospać i się nie upominał o wyjście chyba ze miał s...../a miał to często:shake:/to biegaliśmy o 1,3 ,5 nad ranem . A z Ozzulcem idziemy ostatni raz ok 8-9 wieczór bo potem on idzie lulu:cool1: Quote
Recommended Posts