Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Teklunia, zapraszam do siebie, będziesz mogła się oddac ulubionemu zajęciu :evil_lol:
A serio, poważnie sie od jakiegoś czasu zastanawiam, nad zatrudnieniem jakiejś pani do sprzątania... Tak, żeby raz w tygodniu na jakieś trzy godzinki wpadła i doprowadzila mi chatę do jako takiego porządku... Tylko gdzie znaleźc taką, której nie będę się bała kluczy powierzyć? :shake:

Alu, a czemu Kuba na Dogomanii nie bywa? :hmmmm:
bywa, bywa ;)on często podczytuje ze mną :razz:ale najczęściej to się kompem dzielimy :razz::razz:

taka pani do pomocy to dobry pomysł ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
no prosze, przyznalam sie do swojego malego zboczenia i od razu sie zaproszenia posypaly ;) :lol:

I jeszcze będziesz mogla zarobic :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ja się zajmę PS jak będzie wiecej czasu / :evil_lol:wy mnie wszystkiego nauczycie

no to będziemy się razem uczyć ;),co 2 głowy to nie jedna:evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Śmieszne? :cool3:
On wyglada troche na niezadowolonego obywatela... :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty byś była zadowolona jakby ci po oczach fleszem ktoś walił :razz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty byś była zadowolona jakby ci po oczach fleszem ktoś walił :razz:

Niedobra Ala R! :shake:
A podobno nauczylas sie robic ładne zdjęcia bez flesza, to czemu Ozzulka doprowadzasz do złości? :shake:
Pewnie Ozzulka tak juz tym fleszem draznisz, ze jak tylko Ciebie widzi z aparatem, to pokazuje swoje niezadowolenie.

Słodziasty Usssatek :loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
Pewnie nasza Ala jest u Mamuni na niedzielnym obiadku i na wybieganou Ozzulca, Kuby i TZ'a
:shake:Ala była z piesem na spacerku raniutko o 6.30 i jak wróciła ok 8 to się jeszcze połozyła spać i wstała o 10.30:oops: , no i zajęła się obiadkiem .Potem miałam problemik z netem :mad: no i już jestem , na chwilkę :p

A tak wogóle to Dzień Doberek :multi:

Posted

:shake:Ala była z piesem na spacerku raniutko o 6.30
- Ala , a tak poza tym jest OK??? Czy Ty nie mozesz Ozzulcowi dac pospac w niedziele????? A nie, gdzies bidule ciagac na spacer? Do TOZ'u dam znac!!!!

Posted

:shake:Ala była z piesem na spacerku raniutko o 6.30 i jak wróciła ok 8 to się jeszcze połozyła spać i wstała o 10.30:oops: , no i zajęła się obiadkiem .Potem miałam problemik z netem :mad: no i już jestem , na chwilkę :p

A tak wogóle to Dzień Doberek :multi:

o 6;30 to ja dopiero na drugi bok sie przewracalam:lol: :lol: :lol:

Posted

sota36 napisał(a):
- Ala , a tak poza tym jest OK??? Czy Ty nie mozesz Ozzulcowi dac pospac w niedziele????? A nie, gdzies bidule ciagac na spacer? Do TOZ'u dam znac!!!!
:mad::mad::mad:to Ozzulek stwierdził ,że chyba już pora , a potem dosypialiśmy sobie razem .
Taki wczesny spacerek ma swoje dobre strony , nie pęta się nikt i piesio jest swobodniejszy ;)