Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 asher napisał(a):Teklunia, zapraszam do siebie, będziesz mogła się oddac ulubionemu zajęciu :evil_lol: A serio, poważnie sie od jakiegoś czasu zastanawiam, nad zatrudnieniem jakiejś pani do sprzątania... Tak, żeby raz w tygodniu na jakieś trzy godzinki wpadła i doprowadzila mi chatę do jako takiego porządku... Tylko gdzie znaleźc taką, której nie będę się bała kluczy powierzyć? :shake: Alu, a czemu Kuba na Dogomanii nie bywa? :hmmmm:bywa, bywa ;)on często podczytuje ze mną :razz:ale najczęściej to się kompem dzielimy :razz::razz: taka pani do pomocy to dobry pomysł ;) Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 no prosze, przyznalam sie do swojego malego zboczenia i od razu sie zaproszenia posypaly ;) :lol: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a):no prosze, przyznalam sie do swojego malego zboczenia i od razu sie zaproszenia posypaly ;) :lol: I jeszcze będziesz mogla zarobic :evil_lol: Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ja się zajmę PS jak będzie wiecej czasu / :evil_lol:wy mnie wszystkiego nauczycie no to będziemy się razem uczyć ;),co 2 głowy to nie jedna:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a wy ciagle gadacie:roll: az nie chce mi sie czytac:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale smieszne te zębole ma Śmieszne? :cool3: On wyglada troche na niezadowolonego obywatela... :shake: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Śmieszne? :cool3: On wyglada troche na niezadowolonego obywatela... :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty byś była zadowolona jakby ci po oczach fleszem ktoś walił :razz: Quote
XXL Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):D O B R A N O C slodki uszolek ;D Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):D O B R A N O C :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dobranoc Ozzulku i Alu śnijcie kolorowo :) Quote
g_o_n_i_a Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty byś była zadowolona jakby ci po oczach fleszem ktoś walił :razz: Niedobra Ala R! :shake: A podobno nauczylas sie robic ładne zdjęcia bez flesza, to czemu Ozzulka doprowadzasz do złości? :shake: Pewnie Ozzulka tak juz tym fleszem draznisz, ze jak tylko Ciebie widzi z aparatem, to pokazuje swoje niezadowolenie. Słodziasty Usssatek :loveu: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):D O B R A N O C Ala witaj! Jaki on słodzieńki. Najbardziej rozbraja mnie ta różowa plamka koło nochala:loveu: Quote
Alka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dzień doberek !:multi: Jak samopoczucie w niedzielę? Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):D O B R A N O C Śliczna fota, śliczy Ozzulek :lol: ... Dzień Dobry Alu ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 czesc spiochy :buzi: uchole ozzulca boooskie :cool3: to jest przykład czuwającego psa, niby śpi ale jednak nadsłu****e :eviltong: miłego dnia moja rodzinko RRR:evil_lol: Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alu to jeszcze ciebie nie ma dogo??:crazyeye: To niemozliwe:evil_lol::evil_lol: A gdzie fotki uszatka? <3 Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 duzo dzis na Dogo nieobecnych... pewnie odsypiaja wczorajsze wesele ;) Quote
LAZY Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Teklunia napisał(a):duzo dzis na Dogo nieobecnych... pewnie odsypiaja wczorajsze wesele ;) Z pewnościa!:cool3: Quote
sota36 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Pewnie nasza Ala jest u Mamuni na niedzielnym obiadku i na wybieganou Ozzulca, Kuby i TZ'a Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 sota36 napisał(a):Pewnie nasza Ala jest u Mamuni na niedzielnym obiadku i na wybieganou Ozzulca, Kuby i TZ'a:shake:Ala była z piesem na spacerku raniutko o 6.30 i jak wróciła ok 8 to się jeszcze połozyła spać i wstała o 10.30:oops: , no i zajęła się obiadkiem .Potem miałam problemik z netem :mad: no i już jestem , na chwilkę :p A tak wogóle to Dzień Doberek :multi: Quote
sota36 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:Ala była z piesem na spacerku raniutko o 6.30 - Ala , a tak poza tym jest OK??? Czy Ty nie mozesz Ozzulcowi dac pospac w niedziele????? A nie, gdzies bidule ciagac na spacer? Do TOZ'u dam znac!!!! Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:Ala była z piesem na spacerku raniutko o 6.30 i jak wróciła ok 8 to się jeszcze połozyła spać i wstała o 10.30:oops: , no i zajęła się obiadkiem .Potem miałam problemik z netem :mad: no i już jestem , na chwilkę :p A tak wogóle to Dzień Doberek :multi: o 6;30 to ja dopiero na drugi bok sie przewracalam:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 sota36 napisał(a):- Ala , a tak poza tym jest OK??? Czy Ty nie mozesz Ozzulcowi dac pospac w niedziele????? A nie, gdzies bidule ciagac na spacer? Do TOZ'u dam znac!!!!:mad::mad::mad:to Ozzulek stwierdził ,że chyba już pora , a potem dosypialiśmy sobie razem . Taki wczesny spacerek ma swoje dobre strony , nie pęta się nikt i piesio jest swobodniejszy ;) Quote
Recommended Posts