Alicja Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 no nie :shake: zostawi Was człowiek przez chwilkę bez nadzoru a one mi tu knajpe przez 3 stronki robią :cool1: Muszę wrzucić jakieś fotki :razz:......chyba wrzucę wspominkowe ;) niby tak niedawno , a jak chłoptaś urósł :cool1: Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 jaaaaaaaaaaaa taki malutki to nie mogl byc Ozzy :lol: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no nie :shake: zostawi Was człowiek przez chwilkę bez nadzoru a one mi tu knajpe przez 3 stronki robią :cool1: Muszę wrzucić jakieś fotki :razz:......chyba wrzucę wspominkowe ;) niby tak niedawno , a jak chłoptaś urósł :cool1: Alu jaki on malutki na tych zdjęciach:cool3: Taki malutki PUPPY:loveu: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 prześcieradelko, czy kolderka za obrusik robi? :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no nie :shake: zostawi Was człowiek przez chwilkę bez nadzoru a one mi tu knajpe przez 3 stronki robią :cool1: Muszę wrzucić jakieś fotki :razz:......chyba wrzucę wspominkowe ;) niby tak niedawno , a jak chłoptaś urósł :cool1: O ludzie :crazyeye: :-o Alu mam nadzieje ze majac na myśli zdjecia wspomnieniowe nie masz namyśli tego człowieczka co Ozzulasek wcina :evil_lol: :evil_lol: Nasłodszy to jest róziowiutki brzusio :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):jajakiego susiaka ma malutkiego!!!:crazyeye:Jola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kinga ....no nie wiem może i warto powspominać o ofiarach ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):jajakiego susiaka ma malutkiego!!! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahahahahhahaha no tak bystre oko dogomania hahahhahahahaha:evil_lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Jaki Ozzy był malutki:loveu: A kto mu kosteczke do pyszczka wciska?:lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ala oszukujesz nas :roll: Ozzy ma wielka głowe:roll: a ten na zdieciu nie ma wielkiej:shake: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):Jaki Ozzy był malutki:loveu: A kto mu kosteczke do pyszczka wciska?:lol: :lol: :lol::razz:nie pamiętam to tak dawno było a to fotka sprzed roku :razz: fotka z maja zeszłego roku no i jeszcze uśmiech Mordercy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 wszystkie te trzy foteczki pamietam :multi: :multi: :multi: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alu moze masz racje :evil_lol: w Końcu ozzulek miał juz czym gryść jak był takim oseskiem :loveu: Quote
Alicja Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 dbsst napisał(a):wszystkie te trzy foteczki pamietam :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol:no widzisz , jaką masz dobrą pamieć ;) Quote
beria Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no i jeszcze uśmiech Mordercy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ma uszu, gdzie uszy Ozziego :razz: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alis, kochana - co tu u Was takie wspominki ? Całujemy - Hanka z Gezesławkiem, Manią i zaległosciami :placz: Quote
an3czka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie pamiętam to tak dawno było a to fotka sprzed roku :razz: fotka z maja zeszłego roku no i jeszcze uśmiech Mordercy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu. Bandzior z niego jak się patrzy. Szczególnie na tym zdjęciu z kwiatami:roflt: Quote
Gosiek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 cześć Alu :p Ozzulek niesamowicie zmeżniał.. jako szczeniak był przerozkoszny a teraz taki chłop wielki z niego wyrósł.. poteżny.. a nadal łagodny jak za szczeniaczkowych czasów :cool3: Jak Ty to zrobiłaś? Quote
Nugatowa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie pamiętam to tak dawno było a to fotka sprzed roku :razz: fotka z maja zeszłego roku No teraz na kogo idziemy :evil_lol: Jesteście juz martwi :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): fotka z maja zeszłego roku no i jeszcze uśmiech Mordercy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkie trzy fotki boooskie :loveu: spojrzenie na pierwszym zdjeciu ozziego mnie powala na kolana na trzecim powala mnie jego usmiech a z pancią to juz wogóle...miooooodzioooo :loveu: :evil_lol: Quote
Alka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 a ja się pochwalę :multi:.Środkowa fota jest mojego autorstwa :Cool!: Ozzy tak ślicznie na mnie patrzy :p Quote
Cimi Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ale duża głowa :cool3:. A uśmiech normalnie boski :loveu: i ten wyraz głowy :loveu:. Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Cimi napisał(a): Ale duża głowa :cool3:. A uśmiech normalnie boski :loveu: i ten wyraz głowy :loveu:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agatko , chyba wyraz paszczy ;):evil_lol:;) HANIU wspominkowo , bo jest sporo nowych osób które nie znają Ozzulca od oseska ;)/a poza tym dopiero dziś myślę ze zrobię jakieś fotki / [SIZE=2]JOLA mam chrypkę :angryy:rano nie mogłam słowa powiedzieć , zjadłam pół opakowania Homeovoxu i już mnie boli żołądek ale mnie słychać :mad: Quote
Recommended Posts