Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Alicja to dla Ciebie :) :multi::multi::multi:Dziękuję ale sliczne /a to w jakim programiku/ Quote
sylwiaskalska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Dziękuję ale sliczne /a to w jakim programiku/ Alicja to program Photostudio 5.5 zaraz coś dla ciebie jeszcze zrobie :) Quote
sylwiaskalska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Banerek :) I z napisem :) Oraz zdjątko :) Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Sylwia , wspaniałe .Te fotki zaraz inaczej wyglądają .:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 I jeszcze takie cosik - oki uciekam do domku :) Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 rany koguta!!! tego jeszcze nie bylo - Ozzy na 3 stronie :shake: Jak mozna bylo do tego dopuscic? :mad: Alu, musisz sie nam wytlumaczyc :nono: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Banerek :) I z napisem :) Oraz zdjątko :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale KOSSSSSSSSSSSSSA suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Teklunia napisał(a):rany koguta!!! tego jeszcze nie bylo - Ozzy na 3 stronie :shake: Jak mozna bylo do tego dopuscic? :mad: Alu, musisz sie nam wytlumaczyc :nono::crazyeye:no ja nie wiem Kasiu :shake:zaniedbujesz się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Janiołek Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 śliczne te przeróbeczki Sylwi, bo i model piękny :loveu: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Janiołek Nic tylko cmoknąc w te pazuraski i nochalek Alu pieścisz moje zapuchnięte grypowe oczy :loveu: :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :saint1: :saint1: Anilecek jak nic i ta baldorózowa ciapka na fafelku :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Agga napisał(a):Ozzulku :loveu: tylko tyle powiem:placz::shake:nie slimtaj ,Ozzuś Ciocię Aggusię koffa :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): ala a wizyte u maniciurzystki i pediciurzystki to kiedy planujecie?:eviltong: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ala a wizyte u maniciurzystki i pediciurzystki to kiedy planujecie?:eviltong:poczekaj jak chłopak pochodzi po asfalcie to zaraz będzie miał pilniczek :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):poczekaj jak chłopak pochodzi po asfalcie to zaraz będzie miał pilniczek :cool1: hahahaha to tak jak my, bo jak narazie snieg uniemozliwia skutecznie scieranie pazurków :roll: a swoja drogą ala, bo nie wiem jak ozzy, ale gajka po mnie skacze i ja całe nogi mam pazurach gajka :cool3: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahaha to tak jak my, bo jak narazie snieg uniemozliwia skutecznie scieranie pazurków :roll: a swoja drogą ala, bo nie wiem jak ozzy, ale gajka po mnie skacze i ja całe nogi mam pazurach gajka :cool3:Ozzy zostawia nam siniaki:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy zostawia nam siniaki:evil_lol: aha no to standardzik ze tak powiem, bo ja mam całe nogi posiniaczone przez gajka :loveu: dobranoc :buzi: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:no ja nie wiem Kasiu :shake:zaniedbujesz się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Janiołek :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: jaaaaaaaaaaaaaki słodziak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :crazyeye: o matko jaka słodka główka z łapkami :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: o matko jaka słodka główka z łapkami :loveu::evil_lol::evil_lol:to podpórka na książki :evil_lol::evil_lol: Quote
XXL Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie slimtaj ,Ozzuś Ciocię Aggusię koffa :loveu: zgadzam sie wygladam anielsko :D :multi: :p :lol: :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 XXL napisał(a):zgadzam sie wygladam anielsko :D :multi: :p :lol: :lol: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Tomeczku jak wyglądasz anielsko to pokaż wreszcie fotkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i kiedy foty Agrafci :mad: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alu kochana :loveu: Pieścisz moje zagrypiałe oczy :loveu: Przepiekneeeeeeeeeeee.... Quote
Recommended Posts