martavantos Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ja wam powiem to nie Alicji winna tylko Ozzulca :lol: Ale sie zgadzam co do zdjec musisz jakos go przekonac\:placz: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Debeściaczku , będzie ale muszę mieć wiecej czasu a tak jestem z dobiegu kiedy biurko i komp są wolne ;).Jeszcze trochę i będą WAKACJE :evil_lol: aj tam :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i owszem siedziałam ale w ....przedszkolu ;) tez bym chciała do przedszkola :lol: historyca mnie moja dojedzie przy najbliższej okazji :eviltong: a swoją drogą to ja nie wiem co by ten wasz ozzy zrobił jakby mu tak fotel wynieśli :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):tez bym chciała do przedszkola :lol: historyca mnie moja dojedzie przy najbliższej okazji :eviltong: a swoją drogą to ja nie wiem co by ten wasz ozzy zrobił jakby mu tak fotel wynieśli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dałby się wyniesć z fotelem:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 hahahaha no to teraz juz wiecie kogo ozzy najbardziej z was kocha :cool3: Quote
KaRa_ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Jakie ma błękitne oczka:lol: :lol: Fotel to coś za mały nie może się na nim dobrze rozłożyć chłopak:cool3: Quote
Alka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 a ja się pochwalę:multi:, miałam okazję dzisiaj wyściskac Ozzulca :loveu::loveu::loveu: on mnie baaardzo lubi :p Quote
madziasto4 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaki on jest śliczny :loveu: daj mu całuska w ten noszeczek;) :lol: Quote
anetta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ojej, jakie niuniek slodki minki robi :loveu::lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): cosik nieostre :shake: hihi bo ostrość na kaloryfer poszła :lol::lol::lol: a tak ogólnie to sliczne fotaski i Ozzulek ślicznie na nich wyszedł.... coraz bardziej mi się skubaniec podoba :cool1: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a):.... coraz bardziej mi się skubaniec podoba :cool1: szkoda że zajęty PRZEZEMNIE :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PIKA napisał(a):jakie zalotne spopojrzenie :lol: a SIO mi od RRa ON jest MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJ :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 my juz pieknie mówimy *d*o*b*r*a*n*o*c* Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):my juz pieknie mówimy *d*o*b*r*a*n*o*c*:razz::razz::razz:Madzia biegniesz żeby zająć dobre miejsce w wyrku :razz: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):a SIO mi od RRa ON jest MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJ :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Wasz on Ci jest GOSIU ja nie chciałam ostrości na kalafiora tylko na Skubańca :oops::shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cześc Aluś :razz: Jak zawsze sliczne zdjecia Leniuszka-Ozzulka :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): GOSIU ja nie chciałam ostrości na kalafiora tylko na Skubańca :oops::shake: :diabloti: to trzeba było na skubańca obiektyw wycelować a nie kalafiora :eviltong: Ala - weź ze ustaw centralny pomiar światła... będzie lepiej z łapaniem ostrości :) Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a)::diabloti: to trzeba było na skubańca obiektyw wycelować a nie kalafiora :eviltong: Ala - weź ze ustaw centralny pomiar światła... będzie lepiej z łapaniem ostrości :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:to były fotki cykane na ,,wariata'':evil_lol: /a co takiego ten centralny pomiar światła ...bo mi się nie wie gdzie instrukcja :oops:/ Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Wasz on Ci jest GOSIU ja nie chciałam ostrości na kalafiora tylko na Skubańca :oops::shake: hahahahahahhahah SŁYSZYCIE :diabloti: ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 ZABAWY KUBY no i miałam blokade na kompa :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ZABAWY KUBY NIE MOGE!!!! BOSKIE!!! i pasuje Ozzulcowi to wcielenie:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Swietne zabawy Kuby, ale sie uśmiałam :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ZABAWY KUBY no i miałam blokade na kompa :placz::placz::placz: aaaaaaaaa Kuba EXTRA ale ten moj ||Keanu jakiś przystojniejszy niż zawsze :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ZABAWY KUBY no i miałam blokade na kompa :placz::placz::placz: Ale Ty zdolniachę masz w domu ;) ... Pogratuluj pomysłów i powiedz że chcemy więcej :cool3: ... Quote
Recommended Posts