Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale Ty zdolniachę masz w domu ;) ... Pogratuluj pomysłów i powiedz że chcemy więcej :cool3: ...:evil_lol::evil_lol:wywaliłam do łazienki zeby do kompa się dostać :cool3: Quote
Alka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:wywaliłam do łazienki zeby do kompa się dostać :cool3: to tak jak ja:evil_lol: dzięki temu mogłam zobaczyc przeróbki :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuba:placz::placz::placz:no tak i Deba przeciwko mnie , przecież jakon przyjdzie to ja wylece sprzed kompa :placz::placz::placz: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:no tak i Deba przeciwko mnie , przecież jakon przyjdzie to ja wylece sprzed kompa :placz::placz::placz: Alu, czasy się zmieniły. Teraz młodsi mają pierwszeństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:no tak i Deba przeciwko mnie , przecież jakon przyjdzie to ja wylece sprzed kompa :placz::placz::placz: Alu nie daj si e.. powiedz ze jestes na bibce .. poza tym niech smarkacz odrabia lekcje :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, czasy się zmieniły. Teraz młodsi mają pierwszeństwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:mad::mad::mad:narażaj się , narazaj:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 evaxon napisał(a):Alu nie daj si e.. powiedz ze jestes na bibce .. poza tym niech smarkacz odrabia lekcje :evil_lol: Ty dorosła, czas spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:narażaj się , narazaj:eviltong: No co, co? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:no tak i Deba przeciwko mnie , przecież jakon przyjdzie to ja wylece sprzed kompa :placz::placz::placz: nio cio nie przeciwko TObie tylko nie moge sie oprzec jak widze takie rzeczy :roll: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): No co, co? :razz: :evil_lol: :evil_lol:no czekaj , ty czekaj , przyjedź no tylko do Rybnika to cię na rondzie obkręce :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty dorosła, czas spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .. ja jeszcze pije:drinking: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):i Ozzy pierdoła :evil_lol: nie widac:-( Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Ozzy pierdoła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy pierdoła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Loco też tak siada i tak samo ciapowato wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy pierdoła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha śmieszny jakis sie wydaje:lol: a ja juz mowie dobranoc :) Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): tajemniczy Kuba extra tylko nie dobranoc tylko nie dobranoc Quote
XXL Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PIKA napisał(a):buhahaha dobre :lol::lol::lol: zgadzam sie z pika :) psiatrix jest niezly :D:lol: :p Quote
malawaszka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy pierdoła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zmęczony popularnością :lol: :lol: :lol: ale fotelowe fotki i mnie rozbroiły :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Jaki uśmiech :cool3: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy pierdoła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale osiołek:loveu: Witaj Ala! Quote
Recommended Posts