Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :placz::placz::placz:A ja jak zwykle kiedy jest fajny spacer to aparat ukisiłam w domu :placz::placz::placz: o Ty gapo.. ;) Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):o Ty gapo.. ;):cool3:bo ja zazwyczaj jak idę sama to nie biorę aparatu , bo na Ozzyego muszę mieć baczenie , ale jak ma towarzystwo to nie ucieka :shake: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 oj Alu nooo .... a takie zabawowe fotki mogly byc :( Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):oj Alu nooo .... a takie zabawowe fotki mogly byc :(oj a były by extra fotki :shake: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):oj a były by extra fotki :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: jestes niemozliwe i malo przewidujaca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a)::shake: :shake: :shake: :shake: jestes niemozliwe i malo przewidujaca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:oj przewidująca to ja jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo już idac na spacer myslałam ze pewnie jak aparatu nie wezmę to bedzie extra :p Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 popatrzcie jaki mam patyczek :evil_lol: wiewiór Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 hehe Alu to moze wkoncu przewidzisz ze jak wezmiesz aparat to bedzie fajna zabawa :D a Ozzulkowo wiewiorowy ogon poprostu przezabawnie antenkowy :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):hehe Alu to moze wkoncu przewidzisz ze jak wezmiesz aparat to bedzie fajna zabawa :D a Ozzulkowo wiewiorowy ogon poprostu przezabawnie antenkowy :evil_lol:Wiewiór zlazł z drzewa :p Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']wiewiór hahaha teraz tak skojarzylam ze koty przyjmuja podobna poze jak robia siku :D hehe ogonek do góry i drzewko podlane ;) Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']popatrzcie jaki mam patyczek :evil_lol: jaki fajowski ozzy :lol: a tak wogóle to witam, jestem pierwszy raz w Waszej galeryjce :cool1: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='madziasto4']jaki fajowski ozzy :lol: a tak wogóle to witam, jestem pierwszy raz w Waszej galeryjce :cool1:miło nam i dziękujemy za odwiedzinki ;) Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ależ proszę bardzo ;) i oczekujemy wizyty u nas :mad: ;) Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 madziasto4 napisał(a):ależ proszę bardzo ;) i oczekujemy wizyty u nas :mad: ;):evil_lol::evil_lol:byliśmy :p Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:bo ja zazwyczaj jak idę sama to nie biorę aparatu , bo na Ozzyego muszę mieć baczenie , :shake: :hmmmm: a co za problem ganiac Ozulca z aparatem na szyji? :evil_lol: Quote
Agga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ozzy ty to patyczkiem nasywasz....toż to jakaś witka:eviltong: Quote
Cimi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):oj Alu nooo .... a takie zabawowe fotki mogly byc :( Można rzec, że przezorny zawsze ubezpieczony :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a co za problem ganiac Ozulca z aparatem na szyji? :evil_lol::mad:dzisiaj mnie te 2 głupki władowały w zaspę po kolana , a raczej wolałabym nie szukać aparatu w sniegu :razz: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:dzisiaj mnie te 2 głupki władowały w zaspę po kolana , a raczej wolałabym nie szukać aparatu w sniegu :razz: haha Alu ty cos ostatnio czesto w sniegu lądujesz:lol: moze niech Ozzulek tobie cyka fotki napewna beda smieszne:lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):haha Alu ty cos ostatnio czesto w sniegu lądujesz:lol: moze niech Ozzulek tobie cyka fotki napewna beda smieszne:lol: :evil_lol::shake:bo ja mam tysz chore kolanko :cool3: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:bo ja mam tysz chore kolanko :cool3: haha no prosze prosze :D moze zalozymy klub chorych kolanek :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):haha no prosze prosze :D moze zalozymy klub chorych kolanek :evil_lol: ;)to jeszcze zapiszę mojego TZta on ma naderwane wiązadła :cool3:w lewym kolanku Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ooo to ja widze ze rodzinka państwa R. ktoszke kaleczna jest:lol: :evil_lol: a jak kuba?? cos z kolankie ma? czy si ejeszcze trzyma chłopak ;) ?? Quote
Recommended Posts